Zajímavá to teorie, ale v tom, že by mohl být Jon potomkem "dračích" Targaryenů, mi silně nesedí fakt, že si během počátků svého působení na Zdi popálil ruku při bránění se nemrtvému... a drakovi přece oheň neublíží.
Muhahaha Tak jsem včera dočetl pětku a kdž jsem se nad tím příběhem včera zamyslel, tak mě napadla přesne tahle třetí teorie. A teď koukám, že nejsem zdaleka první. Jěště bych k ní dodal tyhle věci: Mistr Aemon měl důvod Jona nesnášet, přitom to vypadá že stál za jakýmkoli jeho rozhodnutím a na zdi mu přez jeho schopnosti domluvil bezpečné místo majordoma. Varys chtěl aby Sedm království bylo v rozkladu, přezto se snažil zachránit Nedův život. Připomeňte mi pls někdo, jak dlouho trvala Robertova rebelie, protože pokud se nemylim, tak co se Wylly i Ašary týče, Ned by to prostě nestih.
Dřív se to dalo omlouvat tim, že o šílenství svýho otce nevěděla (i když s tim, jak se v tom světě šířej zpráívy, je divný, že aspoň jednou nezaslechla "Šílený král"). Ale teď v tanci, když se mohla tu a tam něco dozvědět od Barristana (a byla to velká představa jejích uctívačů) víceméně na jakoukoli jeho připomínku na téma Západozemí reaguje stylem "všechno vim všechno znám"
Aerys brutálně zavraždil Nedova otce a bratra a celá rebélie vznikla na základě toho, že Jon Arryn odmítl dopustit, aby se totéž stalo Nedovi a Robertovi... Měla by mít pro Uchvatitele pochopení :-)))
Komentáře
Mistr Aemon měl důvod Jona nesnášet, přitom to vypadá že stál za jakýmkoli jeho rozhodnutím a na zdi mu přez jeho schopnosti domluvil bezpečné místo majordoma.
Varys chtěl aby Sedm království bylo v rozkladu, přezto se snažil zachránit Nedův život.
Připomeňte mi pls někdo, jak dlouho trvala Robertova rebelie, protože pokud se nemylim, tak co se Wylly i Ašary týče, Ned by to prostě nestih.