Kdybyste měli udělat žebříček deseti nejoblíbenějších her, jak by vypadal? 1. Baldurs Gate II s datadiskem Throne of Bhaal 2. Heroes III 3. Diablo II 4. Baldurs Gate I 5. Heroes II 6. Warcraft II 7. Icewind Dale II 8. Heroes V 9. Age of Wonders 10. Diktátor
Podle počtu znovuhraní: SW: Knights of the old republic I a II Heroes of MM (co je zrovna aktuální díl) Transport Tycoon Gabriel Knight II ... Mass effect Zaklínač 1 Anno 1404
Ze starších: Master of Orion Might @ Magic 6,7 Warcraft Theme Hospital
Heroes of Might and Magic 3 Medieval: Total War LotR: Battle for Middle-Earth 2 Heroes of Might and Magic 5 Age of Empires 2 CE Medieval 2: Total War Mirror's Edge Company of Heroes Stronghold World in Conflict a CaC: Generals ZH
Tak to je těžké, vsadím se , že na x her zapomenu nebo se tam nevejdou :-D A omlouvám se za to, že někdy napíšu více dílů jedné herní série a budu to brát jako jednu hru. Tak to z patra bez uvedení pořadí zkusím: - Diablo 1 a 2 - Série Total War - Heroes of Might and Magic 3 - Football Manager série (dříve pod názvem Championship Manager) - Zaklínač 1 a 2 - Dead Island - Atlantis: The lost tales - Fallout 1,2,3,NV - Final Fantasy IX a X Sakra už zbývá jen jedna možnost? :-D - Gorky 17
A další oblíbené kousky, které bych do TOP 10 rád nacpal, ale musela by být nafukovací :-D - Path of Exile, NHL 95,98,2004,2011, Mass Effect, Stronghold, Half-Life, LA Noire, Dragon Age 1, SW:KOTOR, Red Alert, Warcraft II a III, Portal, GTA 1,2,3, Commandos 1,2,3.....a dalo by se pokračovat dál a dál, ale už tak jsem překročil "pravidla" :-D
Myslím, že kdo hrál nějakou hru ze série Total War a bavila ho mimo boje samotného i ta taktická mapa, tak se mu to možná bude líbit. Je to takový mix mezi RTS strategií a právě tou taktickou mapou z Total War.
1. Gothic 1 2. Gothic 2 3. Risen 4. Fallout 2 5. Fallout New Vegas 6 V podstatě jakýkoliv díl TW série 7. Zaklínač 2 8 Zaklínač 1 9. DE:HR 10. Hearts of Iron III
Olorin: Ano hrál jsem to ;) A nepsal jsem, že koho bavil TW bude ho tohle bavit. Psal jsem, že komu se líbilo taktizování na takt. mapě v TW mohlo by ho možná bavit i tohle.
Je pravda, že povedený epický scifi velkofilm (odehrávající se ve vesmíru) už dlouho chyběl. Akorát mě naštvali, že Shepard musí být ve filmu muž. Female Shepard má úžasný dabing, i když je mi jasné, že tu herečku by neobsadili...
Ben Nevis: Ve všech videích, všech plakátech i všech prezentacích je Shepard prezentován jako muž v té své základní podobě. Je to tudíž už vlastně kánon podoba. Nevidím důvod proč by měl být najednou prezentován jako žena. V KotORu je kanonická podoba Revana taky chlap a v KotORu je zase Jedi Exile zase ženská.
Expendable: Tys byl v Lipsku? Nebo kde si to hrál? Každopádně se mi současná podoba hry nelíbí, protože jsem přesvědčen, že to šlo udělat mnohem lépe. To je celý.
Podílel jsem se na betatestu té hry. (Díky Alekovi) Já tu hru neobhajuju, neříkám, že je kdovíjak úžasná. Ale opravdu miluju, když se někdo podívá na nic neříkající trailer a přečte si pár plků někde na netu a předem odsoudí nějakou hru. Ale v pohodě, je to tvoje věc.
s vděčností mohu prohlásit, že doby intenzivního hraní jsou už dávno za mnou... ale pokud bych měl jmenovat, tak navždy se do mého srdce zapsala série Fallout... pokud jde o první dva díly, tak lepšího RPG není
Montenzuma3: promiň, ale zatím nesmím nic říct :) Raději si nebudu zahrávat s osudem a ještě na takové dotazy počkám. Ale snad mohu říct, že šlo o obsahovou stránku věci a testování multiplayeru nebyla má starost. Měl jsem na starost singleplayer.
Komentáře
1. Baldurs Gate II s datadiskem Throne of Bhaal
2. Heroes III
3. Diablo II
4. Baldurs Gate I
5. Heroes II
6. Warcraft II
7. Icewind Dale II
8. Heroes V
9. Age of Wonders
10. Diktátor
warcraft 3
Diablo 2
Heroes 3
Civilizacia 5
...
Age of Empires2
...
Baldurs Gate 2 (nedohral som to)
Civilizacia
...
SW: Knights of the old republic I a II
Heroes of MM (co je zrovna aktuální díl)
Transport Tycoon
Gabriel Knight II
...
Mass effect
Zaklínač 1
Anno 1404
Ze starších:
Master of Orion
Might @ Magic 6,7
Warcraft
Theme Hospital
Baldurs gate (celá serie)
Neverwinter Nights (celá serie)
Warcraft 3
Fallouty
Icewind Dale (celá serie)
Football Manager
Mravenci ;)
Madden 08
Medieval: Total War
LotR: Battle for Middle-Earth 2
Heroes of Might and Magic 5
Age of Empires 2 CE
Medieval 2: Total War
Mirror's Edge
Company of Heroes
Stronghold
World in Conflict a CaC: Generals ZH
- Diablo 1 a 2
- Série Total War
- Heroes of Might and Magic 3
- Football Manager série (dříve pod názvem Championship Manager)
- Zaklínač 1 a 2
- Dead Island
- Atlantis: The lost tales
- Fallout 1,2,3,NV
- Final Fantasy IX a X
Sakra už zbývá jen jedna možnost? :-D
- Gorky 17
A další oblíbené kousky, které bych do TOP 10 rád nacpal, ale musela by být nafukovací :-D
- Path of Exile, NHL 95,98,2004,2011, Mass Effect, Stronghold, Half-Life, LA Noire, Dragon Age 1, SW:KOTOR, Red Alert, Warcraft II a III, Portal, GTA 1,2,3, Commandos 1,2,3.....a dalo by se pokračovat dál a dál, ale už tak jsem překročil "pravidla" :-D
Nebudu to hrát jenom proto, že je to Game of Thrones. Pokud se nepovede, mají smůlu.
2. Gothic 2
3. Risen
4. Fallout 2
5. Fallout New Vegas
6 V podstatě jakýkoliv díl TW série
7. Zaklínač 2
8 Zaklínač 1
9. DE:HR
10. Hearts of Iron III
http://www.moviezone.cz/clanek/19455-jak-to-vypada-s-mass-effectem-/
Akorát mě naštvali, že Shepard musí být ve filmu muž. Female Shepard má úžasný dabing, i když je mi jasné, že tu herečku by neobsadili...
Expendable: Tys byl v Lipsku? Nebo kde si to hrál? Každopádně se mi současná podoba hry nelíbí, protože jsem přesvědčen, že to šlo udělat mnohem lépe. To je celý.