Fan tapety na plochu

upraveno 1. února 2012 v Ostatní
«13456711

Komentáře

• upraveno 1. února 2012
    Smekám. Pán grafik!
  • upraveno 1. února 2012
    Potřebuji něco světlého, tak vyhrávají Starkové. Vzhledem k tomu, že to jsou pesimisti jako já (pořád vyhlížejí zimu), budou se ke mně hodit. :-)
  • upraveno 1. února 2012
    Moc krásná práce :) Martellové už jsou na ploše. Jen bych poprosil o odebrání písmene R ve slově UNBROWED (UNBOWED)
  • upraveno 1. února 2012
    Je to moc pěkné
  • upraveno 1. února 2012
    Naozaj krásne, ďakujem. Na plochu som si dala Tullyov (kvôli slovám), časom asi budem obmieňať.
  • upraveno 1. února 2012
    Co se mi nejvíc líbí:
    1. Greyjoy
    2. Baratheon
    3. Mormont
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. února 2012
  • upraveno 1. února 2012
    Děkuju moc, úžasný :) už se těším, až se mi to bude pěkně střídat na monitoru.
  • upraveno 1. února 2012
    Skvělá práce, konečně může můj monitor oficiálně kopat za Starky. Chtělo by to taky něco s Noční hlídkou, i když si nevybavuji jaký je jejich znak, mohla by tam být taky třeba část slov přísahy.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 1. února 2012
  • upraveno 1. února 2012
    Práve naopak, je to heslo, ktoré sa so slovom "Karstark" v jednej vete nepoužíva, ergo - význam sa nemení.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. února 2012
    paul-cz má pravdu. S The je význam slov "oni jsou sluncem zimy", jako Oni, Karstarkové. Macejko to obávám se nepochopil, jak to bylo míněno.
  • upraveno 1. února 2012
    Tady je tip na trochu odlehčenějčenější styl:

http://www.604republic.com/design/i_love_wf_winterfell

I love... the Twins! :D
  • upraveno 1. února 2012
    Nádhera!!!
  • upraveno 1. února 2012
    Baratheon mi už zdobí plochu :))
  • upraveno 2. února 2012
    ešte raz dík. pridávam tullyho a karstarka do zbierky. je mi ľúto mať iba jeden, tak som to šupol do foldra, nech sa to každých 5 min mení. občas to hodí pekne kontextovú záležitosť, ako keď nahnevane búcham telefónom o stôl a na pc skočí hear me roar! :)
  • upraveno 2. února 2012
    tully, targarien, greyjoy ty sou nejlepší
  • upraveno 3. února 2012
    tully je gay (bez urážky)
  • upraveno 3. února 2012
    Skvělý :-)

Je to tak dobrý, že jsem si z toho nakonec taky udělal koláž pro plochu a spořič - jen škoda, že na Macu plochu cca 95 % pracovního času vůbec nevidim...
  • upraveno 3. února 2012
    Gratulujem Montezumovi :)
    upraveno 3. února 2012
  • upraveno 3. února 2012
    Taky gratuluju a děkuju za opravu Martellů na G+. Ještě by to chtělo opravit ty Karstarky pls :)
    Na koho se chystáš dál? Já bych byl velice vděčnej za zbytek severu, takže Umbery, Boltony a Manderlye. Jen si nejsem jistej, že všichni z nich mají svá slova...
    Btw podle mě se ti nejvíc povedly walpapery Baratheonů a Targaryenů.
  • upraveno 3. února 2012
    Ako to z toho Google+ vlastne stiahnem?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. února 2012
    Když si zobrazíš konkrétní obrázek, tak dole pod ním (ještě pod názvem alba) je odkaz možnosti - po kliknutí se rozbalí nabídka a je tam volba stáhnout plnou velikost.
  • upraveno 3. února 2012
    Vďaka, Nevada :)
    upraveno 3. února 2012
  • upraveno 3. února 2012
    Montezuma: Nemyslel si na Stannisovo plamenné srdce? Slová Baratheonov by zostali.
  • upraveno 3. února 2012
  • upraveno 5. února 2012
    S G+ nejsem úplně kamarád, jak ho donutím, aby mi vydal svoje poklady v plném rozlišení? Jsou úžasné.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.