Obálka vázané Hostiny pro vrány

upraveno 9. března 2012 v Píseň ledu a ohně
1356789

Komentáře

• upraveno 8. března 2012
    Obálka je naprosto děsná. Nehodná Martina. Díky těmhle věcem jde pochopit, proč je fantasy - přes zjevné kvality některých děl - považována za brak. Jako kdyby to zadali nějakému dítěti v lidovce.
    Cersei i Jaime mají být krásní a hrdí a v Lannisterském purpuru (případně Jaime v bílé zbroji a plášti, tenhle vypadá jednat zeleně od plamenů, jednak hodně zašle a špinavě) . Cersei vypadá jak rozčepýřená bosorka (nikoli jako krásná, a rádoby silná a důstojná žena) a Jaime jako válečný veterán unavený životem?? No to mě podrž...
    Z toho pohybu ruky to vypadá, jako by Cersei právě odhodila granát na pobočníkovu věž :D (ta by měla mít lepší kontury, aby byla poznat, tohle je mazanice)
    PS: Souhlas, Euron a dračí roh by bývali byli lepší námět, ale zpracovaní jinak než na paperbackovém vydání.
    mne sa obálka páči :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. března 2012
    Tomee: Nikdo na Talpress nedupe - kde jinde si máme zaremcat, že se nám to nelíbí (stejně si to půjdeme nakonec koupit - ti co mají vázané vydání). Navíc tady nikdo nekřičí "Talpress je ***", ale vyjemnováváme, co neladí našemu oku (každý má jiný vkus, proto co se nelíbí mě, může se líbit jiným).
    Je to opět hrůza,ještě,že je důležitější obsah knihy a né přebal...namalovat na obálku bezdomovce a prasečí rypák...je to jak z nepovedené dětské knížky.Ale tak je to v naší republice se vším..proč to jinde ve světě jde a u nás se plichtí takové sr..ky!
    Halooo pánové ve vedení Talpressu proberte se a najměte na grafické ztvárnění přebalu konečně nějaké profesionály!!Vždyť se na to nedá koukat!
    Já teda jinou možnost než koupit nemám =( Hostinu jsem nečetla a nevázaná verze se nikde koupit nedá a stejně raději mám vázané. Jinak se musím opravdu smát na pohled prasečího rypáku, i když je to spíš k pláči.
    Jako námět dobré, i styl kresby se mi líbí, jen Cersei a Jaime mohli vypadat trochu víc lannistersky. Možná je tady Cersei jako "pyšná princezna" s nosem nahoru a Jaime jako princ Miroslav převlečený za zahradníka... :-) jinak samozřejmně kupuji i tak
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. března 2012
    Gapeto: To, co píše Megan, je zcela na místě. Amatérština nakladatelství Talpress bije do očí (obálka, korektury, překlad). To je dětské, ne něčí zcela oprávněný názor. Škoda, že Martina nevydává někdo jiný. Třeba Argo, jak jsem psala.
    to Tomee: počkať to vážne stret kralu tak vyzerá či mi niečo ušlo ? :)
    to všetko vysvetluje :) extra som sa nezaujímal o vydanie kníh, tak toto ma prekvapilo trochu :D
    ja som nechcel v žiadnom prípade rýpať :) len ma trochu zaskočilo že tam nie je text ( neuvažoval som nad tým že by to nemuseli uverejniť textovo)
    Já myslim, že v celku to bude v mé knihovně vypadat very good :-) se mně to začíná dokonce líbit
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. března 2012
    Megan: Prečo sem píšeš Talpressu, aby vymenili grafičku, keď ani neveríš, že takú zmenu na základe tvojho komentára spravia? Mi príde mierne odveci...
    gepeto - proč zanadáváš, když se praštíš do prstu, i když tě nikdo neslyší? Tady si to aspoň někdo přečte.
    Jinak, mě ta obálka nepřijde tak hrozná, jak tvrdíte.
    no můj názor se nezměnil pořád se mi nelíbí ale jediné co mohu udělat je se s tím smířit. Jinak nejvíc se mi líbí Bouře a Hra.
    Hele nevim jestli uz to nekdo psal, ale ja si myslím, že u Cersei abscence purpuru vůbec nevadí. Přece právě pohřbila otce, tak chodí v černém a Jaimiho bílá zelená od plamenů z Pobočníkovi věže. MYslím si, ale že obálka se scénou z Železných ostrovů by vypadala mnohem lépe.
    Neurazí ale ani nenadchne. (no když čtu ty komentáře tady, tak někoho možná i urazí)
    Osobně se spíše těším na novy paperbacky.
    podla mna je to v pohode a rozhodne si to kupim :) hlavne nech to uz vyjde :)
    naprostý súhlas s chimenou, ja nečítam obálku ale knihu!
    no já mám dokonce pocit, že na tom obrázku bez textu je ten nos úplně jiný :D
    taky myslim...samozřejmně jsem psal nos a ne noc :-) kdyby použil ten obrázek tak jsem s obálkou spokojený
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.