Podrick coby ženich pro Sansu

upraveno 5. října 2010 v Spekulace
Z diskuse k Game of Thrones na csfd vzešel nápad vyslovený v názvu tohoto tématu. Protože hrozí těžká spoilerizace, na návrh se diskuse přenáší sem.
124

Komentáře

• upraveno 3. října 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. října 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
    upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
    Já si myslím, že Cersei není hloupá, ale ovládl ji strach, který se proměnil v naprostou paranoiu. To ji zatemňuje rozum. Ani v klidných časech by nebyla dobrá vládkyně. Příliš se nechává unést svými pocity. Chybí jí nadhled.
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 4. října 2010
    Kdyz uz jsme u toho parovani co Tyrion + Brienne? :-) Brienne dostala velice nevabny polibek od Kousace,takze vypada jeste hur....
  • upraveno 4. října 2010
    Určitě by vyhráli první cenu soutěže o nejošklivější pár. :-D
  • upraveno 4. října 2010
    To by asi Jaime nepřekousnul :-)
  • upraveno 4. října 2010
  • upraveno 5. října 2010
  • upraveno 5. října 2010
    upraveno 9. března 2012
    Občas přemýšlím nad tím, jak je v některých bodech Píseň inspirovaná skutečnými dějinami. Podle konce Války růží, kde se potomek bastardí větve Lancasterů oženil s nejstarší dcerou yorkského krále mě napadlo, že Sansa by nakonec mohla skončit jako manželka Edrica Bouře. Nebo Gendryho, ale to už je dost nepravděpodobné. Jako další mě napadl Theon, jako zástupce dobyvatelského rodu (který je zparchantělý obrazně).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. března 2012
    Tak to by se Theonovi splnil dětský sen.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. března 2012
    TAk teoreticky by to taky mohlo spíše skončit Arya + Grendry / Edrik. Ale to by musela Sansa z kola ven.
  • upraveno 10. března 2012
    Myslím, že na to můžete zapomenout. Ano, Martin se inspiruje evropskou historií a zvlášť Válkou růží, ale rozhodně ne takhle doslovně. IMHO už mě trochu štve, že snad polovina Západozemí je nemanželská, je to až nerealistický. A už jsem zmiňovala, že jestli Martin během posledních dvou knížek ságu o pár let nenatáhne, tak se na Zimohrad vrátěj leda tak opravdoví vlci?
    upraveno 10. března 2012
    upraveno 10. března 2012
    mě tak napadá, může Stannis legalizovat Robertovy bastardy?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. března 2012
    upraveno 10. března 2012
    Určitě ano.
    Robb udělal totéž - legitimizoval Jona a udělal z něj svého dědice. A Tommen zase toho Boltonova bastarda. Je otázka kdo nakonec skončí na železném trůnu a zda ty legitimizace svých předchůdců uzná. Ale když se opět podíváme do naší historie, ze které Martin tak rád vychází, tak i tam se to dělo a obvykle tyhle listiny zůstávaly v platnosti i po změně vládnoucího rodu (nezřídka za doprovodu cinkotu nějakých zlaťáků).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.