Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

upraveno 20. května 2012 v 2. řada
1246714

Komentáře

• upraveno 21. května 2012
    Takto zas Daenerys dali asi jednu minutu z celého dielu ! Dúfam, že už v 9. dieli bude konečne Dom neumírajícich !
    Khadgar - i ty naivní děťátko - když to musíš mít, tak například - seriál bude pokračovat dál a dál až do konce před dopsáním knih.....Martin už jim děj vyklopil....možná se to jednoho hezkého dne rozhodne i dopsat a možná ne....každopádně buď jak buď, tak obsah už budeš mít vyspojlený tím nejblbějším HBO způsobem. Doufám, že si to náležitě užiješ chytrakisto!
    Och, dekuji za prevratnou informaci. To opravdu stalo za to tajnustkareni. A netusil jsem, ze nejaky blby serial muze nekomu tak lezet v zaludku. Ale kdyz se nekdo nedokaze drzet od serialovych vlaken dal, tak prosim.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. května 2012
    Víte co? Nevadí mi to. Jen ať si pokračují. Když přežije Arya, je mi všechno ostatní jedno. :)
    Samozřejmě, že jim Martin základní obrysy děje prozradil. Ale ještě dávno předtím si je pečlivě vybral, jak vychází postupně najevo. Já třeba žil v domnění, že oni si našli jeho. A kdepak, Martinovi agenti si našli je (bůhví kolik předtím jich zkusili) a prví otázky na ně směřovali právě na děj. Např. padla prý otázka na Jonův původ.

Ale je samozřejmě nemyslitelný, že by si děj 6. a 7. dílu domýšleli pro seriál - to vůbec nikdy nebylo ve hře ;-)
    Echm - vidím, že si nedohlídneš na špičku nosu, protože ti ještě nedošlo, co to znamená v praxi. A nemusíš děkovat za "jednu" z informací....
    Pokud udrží sledovanost, tak pojedou dál bez knih - jsou v tom prachy a herci by jim zestárli nebo umřeli....
    É, jasně, Jarla jim vidí do karet a zná i smluvní podmínky s Martinem :D
    No trochu postrádám zdroj, tohle bych si fakt nedovolil vydat - jedna řádně neozdrojovaná a nepotvrzená zpráva (kterou převzaly zahraniční zdroje) mi loni stačila :-)
    Ale klidně pošli zbytek do PM nebo na mail. Pokud to poslední dva díly potvrdí, pak tohle vydám a zařídím, aby ti to vyšlo i na winter-is-coming.net :-)
    Drby z placu, ktere prosly pres 10 lidi, maji vzdycky nejvetsi hodnotu :)
    To jsou zajímavé informace, které mě dost děsí a doufám, že se nepotvrdí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. května 2012
    Takže ještě jednou, abych si to ujasnil: vy věříte, že pokud doženou děj knížek, že přestanou a počkaj pár let na další díl?
    jednak nevěřím, že se dočkáme nějaké 6. či 7. série... a i při takovém štěstí, je spousta jiných možností, jak to vyřešit.
    Doufám, že to přestane být výdělečné, doufám, že to není jisté - že to byla jen momentální současná idea štábu, doufám, že si to Martin přece jen rozmyslí.....na druhou stranu - prachy jsou prachy a Martina úspěch seriálu živí....
    Jedinou zajímavou informaci, co vám ještě přihodím - ze všech herců na živo je nejsympatičtější ten, co hraje Joffa........naopak mnozí oblíbenci ze seriálu jsou arogantní náfukové....ale to jsou jen dojmy fanoušků z placu.....
    Ješte aby arogantní svině hrála arogantní svini D: To by ten kluk dlouho nežil :D
    Nehledě na to, že by mi to zkazilo překvapení z toho, jak to dopadne.
    Heavy - přesně tak....to, že se obsah ze seriálu dozvím předem by mi požitek z knížky nezkazil....spíš právě aby Martina nepřemohla lenost (což je jeho známá choroba) a neodbyl to pokud se na to rovnou nevyflákl....
    Vzhledem k poctu prodanych knih Pisne pouze v Sev. Americe bude Martinova smlouva s nakladatelstvim lukrativni sama o sobe a serial je takova prilepsena. Ano, samozrejme hlavne diky serialu se loni prodalo takove mnozstvi knih, ale tezko mu zazlivat, ze si chtel splnit sen o prevedeni sveho dila do serialove podoby. Vydelano uz ma tedy dost a pokud si chce vydelat vic, tak musi predevsim dopsat dalsi knihy.
    upraveno 21. května 2012
    Pokud možno předtím, než seriál zkrachuje. :-)
    Je mu 64 a prodejem knih, seriálem, hrami deskovými i počítačovými a dalším co se ságou souvisí má vyděláno dost na to, aby mu tři spoře oděné odalisky i předžvýkávaly jídlo.....a že je lenoch lenošný víme dávno....záleží jen na jeho motivaci....
    Ano, už jsme pochopili, že Jarla a heavy by seriál preventivně úplně zrušili :D Martin do toho šel dobrovolně, takže se s tím musí sám vypořádat. Přijde mi absurdní teď řešit něco, co bude potencionálně aktuální za čtyři pět let. A co je mi sakra do dojmů nějakých týpků z komparzu, kterým se někdo odmítnul podepsat?
    upraveno 21. května 2012
    Kurs už je nastaven předchozími díly. Ano, dneska to byla jízda pohodlná kolem bílých skal, docela příjemná a zábavná, stále se ale bojím konce v močálu černém.

svoa00: Připiš si mne na seznam. Jo, a včera jsem se před spaním nepomodlil Zdrávas HBO milosti plná, požehnaná tys mezi kabelovkami :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.