je pravda, že môj originál na papieri má 4 nohy, ale potom, čo oms si všimol toho čienreho pod tou hviezdou, mi to až taký lzý nápad nepríde. Nechám na pána autora :D
Mne išlo o čisto erobvé zobrazenie(potreboval osm si spraviť nejakú obálku na svoju knihu(nejako mi pri písaní nedošlo, že nemám zlatú farbičku, čiže holt musel byť žltý)) takže mám pekného "zlatého" draka. Ale v PC nie, čo je zlé, inak by už bol tu. Radšej to teda prneechám odborníkovi, ktorý má niečo viac ako skicár a nulové skúsenosti :D
Prvý diel: 88 strán, 12 000 mŕtvych, polovica z toho zmenená na nemŕtvych. Ako si vediem?(a prvá postava, čo sa dožije konca sa objavila až v treťom dieli :D )
Konkurenciu, ktorá nezvládne nepísať dlhú knihu a jediné obstojné scény sú tie kruté :D (a to som ešte nezrútil vežu na polovicu postáv-coming in the book 6)
Jeden z príslušníkov kráľovského rodu bude mať dieťa s prostitútkou, pričom po vymretí rodu sa ona stretne s kňazom istej viery(pričom kňazi sú tak trošičku zbehlí v tých horších variantách mágie), ktorý jej tak trošku tajne očaruje to dieťa, že vyrastie behom pár dní(ale ona umrie pri pôrode). A zatiaľ sa kráľovstvo roztrhne a ako pomstu za vraždu svojho kráľa jeho brat(a nový kráľ) napadne loďstvom hlavné mesto druhého kráľovstva a ukradne všetko jeldo. Postačuje? :D.
Mne stačí ríša, čo sa bude rozkladať pod náporom troch miraklistických cechov ovládajúcich oheň, ľad a smrť, ale názvy vám nepoviem, len sa končia na *mancer
Anglachel: Ty píšeš nějakou knihu? Jo erb udělám. Má ten drak být Targaryenský, čínský, mayský, keltský, vikingský, dvouhlaví, čtyřkřídlý, nebo ten co je v tom erbu pod hvězdou? Jinak nějakého vyberu sám.
Jednoznačne s krídlami, žiadne východné ohavy nechcem. A môže byť aj ten čo je s tou hviezdou, ale nechávam na tebe, ty si ten umelec :D A áno, každý má vlastný spôsob zahnania nudy, tak ja si píšem knihy :)
Komentáře
Erb by bol čierny, so zlatým drakom v strede.
Vopred ďakujem(a ak nespravíš, vopred preklínam :D )
Mne stačí ríša, čo sa bude rozkladať pod náporom troch miraklistických cechov ovládajúcich oheň, ľad a smrť, ale názvy vám nepoviem, len sa končia na *mancer
Jo erb udělám. Má ten drak být Targaryenský, čínský, mayský, keltský, vikingský, dvouhlaví, čtyřkřídlý, nebo ten co je v tom erbu pod hvězdou?
Jinak nějakého vyberu sám.
A áno, každý má vlastný spôsob zahnania nudy, tak ja si píšem knihy :)