AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1171820222328

Komentáře

• upraveno 6. července 2012
    Dobre, dejme tomu, ze se dohodneme na stredu. Zatim jsme teda jen dva :-) Tak se poptam jeste jinde:)
  • upraveno 7. července 2012
    Aqwarty napsal(a):

Pokud bude hrat ten nejvetsi z nas, tak by nam mohl rict, jak pozmenit pravidla k druhe edici, aby byla vyvazenejsi (navrhuju hrat s rodovyma kartama prvni edice).

Amen.

Jinak já jsem na tom podobně jako Zapper, můžu asi obecně skoro kdykoliv, ale potřeboval bych vědět pár dní dopředu.

Skvele, uz jsme 3. Streda tedy vyhovuje? Dejme tomu v 16:30?
    Aby sme to ale aj stihli dohrať :)
    Zappere, s tebou? To je do pulhodiny dohrany;-)
  • upraveno 8. července 2012
    Já si středu předběžně píšu. A půlhodina je hodně přehnaný humor, někteří z nás jsou zvyklí hrát po mailu, kde je času na přemýšlení spousta :).
    to jo, bude to velká změna se zas přehodit z propočítávacího, vyjednávacího a vyčkávacho módu z mailový hry do té „časovky“ naživo :-)

Taky můžu, prakticky celý týden. Časově čí dřív tím líp, 16.30 je pro mě ok - to bychom mohli do 21 hod. (což je pro mě cca mezní čas).
    Skvele, takze zatim je to Ja, Zapper, Alek, Lubos. Honza, co hral minule taky muze. Uz je nas pet. To je dobre.
  • upraveno 9. července 2012
    Ok, kde tedy budeme, co přesně hrajeme a kdo to donese?
  • upraveno 10. července 2012
    No já bych mohl též, ale od pěti, do půl paté pracuji
    V pet je to na mne jiz pozde. Spis bych zitra preferoval driv. Ale nejpozdeji v 16:30 budu v Ruspine. A zappere prosim ,vem sebou AGOT, nebudu se dnes stavovat doma.
    ok, budu taky v 16.30 v Ruspině
  • upraveno 11. července 2012
    ja jsem dostal opustak a mam volny vecer. Nespecham pryc a klidne muzeme pockat na tu 17h.
    No já jsem to už vypustil, takže klidně se sejděte v těch 16.30 a já dorazím jindy
    to jsou změny, no škoda... nenajde se ještě někdo 6. do hry dnes?
    Prečo som musel včera kaliť? Idem si ešte pospať..
    budíček! :-)
    Už vyrážam.. :p
    a co myslíte, děti? našli se? :-)
    Jste skončili nějak brzo :-D

A cože, vy to hrajete i přes maily?! To si nějak neumím představit... Nedávno jsem dostala od bráchy druhou edici k narozeninám, a zatím vstřebávám pravidla (a že jich je!).
    Skončili jsme příliš brzy. Hráli jsme variantu ASOS, takže jsem v tom docela plaval :-)

Hrajeme i přes maily, jaja, to hrajeme klasiku - má to úplně jiný tempo, hezky si všechno promyslíš, vyjednáš...
    Počkat, já mám asi jinou hru. :D Ona existuje i varianta ASOS?

No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)
    jsou na to podpůrný systémy, ale určitá důvěra v moderátora je samozřejmě třeba.

jj, ASOS je spešl varianta pro 4 hráče s jinou mapou a trochu upraveným systémem.
    Aha, už jsem si to našla. Asi už vím, co si budu přát k Vánocům... :-)
    Pokiaľ chceš, môžeš kľudne zahrať s nami.. pravidla vysvetlím.. nie je problém.. :]
    Zatím ještě nebydlím v Praze, a teď přes léto tam moc nebývám...
    Taky bych musela překonat svou vrozenou plachost. :-)
    Ale možná časem na nějaký sraz zavítám (až se osmělím), jestli se mi to bude zrovna hodit. :-)
  • upraveno 12. července 2012
    sveva napsal(a):

No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)

Westeros karty se odhalují přes generátor náhodných čísel na http://boardgamegeek.com, takže tam se podvádět ani nedá. Ale obecně to řešíme tak, že dotyčný obecně nemá rád podvádění a v AGoTu už vyhrál nezaslouženě (typicky někdo jiný nepochopil základní myšlenku hry a nechal ho vyhrát) tolikrát, že o to vyhrát tak zase opravdu nestojí.
  • upraveno 12. července 2012
    Lubos: :D
  • upraveno 17. července 2012
    Tak kdy dáme repete? :-)
  • upraveno 17. července 2012
    No ja idem teraz do Košíc vo štvrtok a neviem ešte kedy sa vrátim, ale v najhoršom možnom prípaded až v 6.8. :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.