V pet je to na mne jiz pozde. Spis bych zitra preferoval driv. Ale nejpozdeji v 16:30 budu v Ruspine. A zappere prosim ,vem sebou AGOT, nebudu se dnes stavovat doma.
A cože, vy to hrajete i přes maily?! To si nějak neumím představit... Nedávno jsem dostala od bráchy druhou edici k narozeninám, a zatím vstřebávám pravidla (a že jich je!).
Počkat, já mám asi jinou hru. :D Ona existuje i varianta ASOS?
No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)
Zatím ještě nebydlím v Praze, a teď přes léto tam moc nebývám... Taky bych musela překonat svou vrozenou plachost. :-) Ale možná časem na nějaký sraz zavítám (až se osmělím), jestli se mi to bude zrovna hodit. :-)
Komentáře
Taky můžu, prakticky celý týden. Časově čí dřív tím líp, 16.30 je pro mě ok - to bychom mohli do 21 hod. (což je pro mě cca mezní čas).
A cože, vy to hrajete i přes maily?! To si nějak neumím představit... Nedávno jsem dostala od bráchy druhou edici k narozeninám, a zatím vstřebávám pravidla (a že jich je!).
Hrajeme i přes maily, jaja, to hrajeme klasiku - má to úplně jiný tempo, hezky si všechno promyslíš, vyjednáš...
No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)
jj, ASOS je spešl varianta pro 4 hráče s jinou mapou a trochu upraveným systémem.
Taky bych musela překonat svou vrozenou plachost. :-)
Ale možná časem na nějaký sraz zavítám (až se osmělím), jestli se mi to bude zrovna hodit. :-)