AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak já jsem na tom podobně jako Zapper, můžu asi obecně skoro kdykoliv, ale potřeboval bych vědět pár dní dopředu.
Taky můžu, prakticky celý týden. Časově čí dřív tím líp, 16.30 je pro mě ok - to bychom mohli do 21 hod. (což je pro mě cca mezní čas).
A cože, vy to hrajete i přes maily?! To si nějak neumím představit... Nedávno jsem dostala od bráchy druhou edici k narozeninám, a zatím vstřebávám pravidla (a že jich je!).
Hrajeme i přes maily, jaja, to hrajeme klasiku - má to úplně jiný tempo, hezky si všechno promyslíš, vyjednáš...
No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)
jj, ASOS je spešl varianta pro 4 hráče s jinou mapou a trochu upraveným systémem.
Taky bych musela překonat svou vrozenou plachost. :-)
Ale možná časem na nějaký sraz zavítám (až se osmělím), jestli se mi to bude zrovna hodit. :-)