[Spoiler] Vichry zimy
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
1. Chceš-li flankeritem býti, musíš dobré víno píti.
2. Obřad přijetí vína páně jest možno za účasti ne méně než jednoho dalšího flankerity nebo uchazeče.
3. Obřad tento jest nutno opakovati alespoň jednou týdně.
4. S flankeritánstvím jest spojena veselá mysl, otevřená hlava a úcta k lidskému rozumu.
5. Pravému flankeritovi jest zapovězena bigotnost, zkostnatělost a stupidita.
6. Flankerita se miluje a množí s osobou již miluje a má v úctě.
7. V době flankeritánského svátku mluvení o práci jest zapovězeno.
8. Flankerita užívá darů země ku prospěchu svému i ku prospěchu lidstva.
9. Dosud nepřijatí flankerité jsou vítáni.
10. Z toho kázání mi vyschnulo. Podejte mi někdo číši.
;-)
Niee nenašiel
Pij, co jest ti dobře činí, rodinu svou však najíti vždy musíš do kuropění
Zatiaľ som ale stále vyznávačom Cvocného měchýře, celý život som zasvätil tomuto božstvu, aj veľkňazom som sa stal, preto nejdem na seba hnať búrky hnevu Prastarého sačku a jeho brata, Démonického struhátka...
Obálka Vichrů Zimy zveřejněna! :O
:-)
A prišlo by mi neoriginálne zase tam strkať mincu, aká bola aj na obálke Tanca, skôr niečo nové... Taký náhrobok zapadnutý snehom napr...
Po větách, - Když příštího dne vyšlo slunce, Aeron Greyjoy nebyl na Starém Wyku k nalezení. Dokonce ani jeho utopení můži nevěděli kde je. Říkali, že když se to Vraní oko dozvěděl jen se smál - v hostině jsem ho už jasně odepsal s myšlenkou že se o něj Euron "postaral"