[Spoiler] Vichry zimy
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Budu Velkému GRRMovi velmi vděčná, pokud nechá naživu (a v dobrém stavu) alespoň půlku mých zbývajících oblíbenců. (Ano, ty ne-oblíbenci si klidně můžou pomřít. >:)
Tak aspoň čtvrtinu...
No ták, jednoho, dva...
Prosím, prosím, smutně koukám.... :D
Surovec to rozhodně je. Pokud mu na ní záleželo tak, jak se tváří a "musel" ji zabít (nátlak kulturního prostředí), mohl vybrat z bezpočtu jiných, rychlejších způsobů.
Přičtu-li k tomu jejich "úžasné" náboženství a způsob života...
I když, charakterově pořád lepší než Euron...
Napsala bych i méně šílený, ale po Tanci...
Mimochodem, Victarion byl jedna ze tří POV, které byly v Tanci úplně zbytečné, protože se v nich nic nestalo. Respektive dřív, než se v nich něco stačilo stát, Martin je přesunul do Vichrů.
Jen se na něj podívejte! Fuj! :-)
(Strašně jsem se lekla!) :D
Kupodivu mě nejvíc zaujal ten pohár, co vypadá jak z papíru. :-)
(Ještě, že dnes nikdo není doma. Takhle mě budou považovat za blázna jen sousedi. :D)
Mladší brácha.