[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.

V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....

Číst celý článek zde
1181921232472

Komentáře

• upraveno 12. července 2012
    :D
  • upraveno 13. července 2012
    Aša či ako sa to vola tam mala pasaž v rozhovore s Vicarionom nie? Niečo o tom že to je dôvod prečo som nikdy nedočurala najďalej
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. července 2012
    Áno, Victarion ju upozornil, že je žena, že nemá vtáka a ona na to sarkasticky ,,Tak proto jsem nikdy nedočůrala tak daleko?"
    Jo.. to bylo nadherny
    cau ja jsem docela zvedavy na linku victariona, jak zamicha kartami v obléhani o Mereen. Docela jsem si oblbibil behem Hostiny i Tance tk doufam, ze mi Martin nezabije, i kdyz u nej nikdo nevi :D
    Skoro bych se vsadil o všechno, že Victarion konce ságy nedožije. ;-)
    heavy_head napsal(a):

Honestly.... And who will....
    heavy_head napsal(a):

Božínku! To by byla smůůůla!!! :D
    Proč? Fandíš mu? :-)
    Určitě! Krakatice mých snů! Už teď cítím, jak by mi jeho (bezpochyby tragický) skon rval srdce! xD
    MU: U teba je to jedno, teba tešila smrť kohokoľvek, ty sadistka :D
    U Victariona se různí názory na to, jestli je to skvělý válečník anebo prostě jen surovec, který umlátil svou ženu, když mu bratr nasadil parohy. Anebo oboje.

MU: U teba je to jedno, teba tešila smrť kohokoľvek, ty sadistka :D

No to teda nene!
    Budu Velkému GRRMovi velmi vděčná, pokud nechá naživu (a v dobrém stavu) alespoň půlku mých zbývajících oblíbenců. (Ano, ty ne-oblíbenci si klidně můžou pomřít. >:)

Tak aspoň čtvrtinu...

No ták, jednoho, dva...

Prosím, prosím, smutně koukám.... :D
    heavy_head napsal(a):

U Victariona se různí názory na to, jestli je to skvělý válečník anebo prostě jen surovec, který umlátil svou ženu, když mu bratr nasadil parohy. Anebo oboje.

Victarion je skvělý nájezdník a plenitel.
    Surovec to rozhodně je. Pokud mu na ní záleželo tak, jak se tváří a "musel" ji zabít (nátlak kulturního prostředí), mohl vybrat z bezpočtu jiných, rychlejších způsobů.
    Přičtu-li k tomu jejich "úžasné" náboženství a způsob života...
    I když, charakterově pořád lepší než Euron...
    Méně ambiciózní... No, i když...
    Méně přirozeně magalomanský.
    Napsala bych i méně šílený, ale po Tanci...
    Euron byl takový správný úchylák. Přiznám se, že raději bych četl kapitoly o něm než o Victarionovi. V Hostině začal aspirovat na post největšího slizouna ságy, ale v Tanci ho jednoznačně trumfnul Ramsay.
    Mimochodem, Victarion byl jedna ze tří POV, které byly v Tanci úplně zbytečné, protože se v nich nic nestalo. Respektive dřív, než se v nich něco stačilo stát, Martin je přesunul do Vichrů.
    Třeba se ještě dočkáme pomyslného souboje o post největšího hnusáka- Euron vs. Ramsay, za dvě knížky se toho dá "dohnat". :) A mohlo by být zajímavé nechat je i setkat, ale na to už jsou asi moc daleko od sebe.
    Ááááá!!!
    (Strašně jsem se lekla!) :D
    A co teprv ty komentáře. :-)
    heavy_head napsal(a):
    :-D Smála jsem se asi dvě minuty, to je minimálně můj týdenní rekord.
    Kupodivu mě nejvíc zaujal ten pohár, co vypadá jak z papíru. :-)
    Díky za nepřímé vysvětlení úsloví "smál se, až se za břicho popadal", ono tomu nebožákovi nic jiného nezbude, když ho tam chytí křeč... :)
    (Ještě, že dnes nikdo není doma. Takhle mě budou považovat za blázna jen sousedi. :D)
    Asi si tu galerii budu muset pročíst celou. Aeron jako Rasputin? A já pořád nemohla přijít na to, koho mi tak připomíná... :D
    Miss Utahraptor napsal(a):

Budu Velkému GRRMovi velmi vděčná, pokud nechá naživu (a v dobrém stavu) alespoň půlku mých zbývajících oblíbenců. (Ano, ty ne-oblíbenci si klidně můžou pomřít. >:)

Tak aspoň čtvrtinu...

No ták, jednoho, dva...

Neboj, prozatím to vypadá na jednoho velkého oblíbence na knížku. Leda že by udělal na konci velkou čistku. :-)
    tak urcite cela victarionova flotila bude pro dany skvela moznost jak dostat se do zapadozemi ale nejdriv se musi s drogonem dostat zpet do mereenu
    Ben Nevis napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Tak aspoň čtvrtinu...

No ták, jednoho, dva...

Neboj, prozatím to vypadá na jednoho velkého oblíbence na knížku. Leda že by udělal na konci velkou čistku. :-)
    No jo, ale můj velký oblíbenec nemusí být všeobecně velkým oblíbencem. Viz. Dacey Mormont. :(
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Dacey Mormont. :(
    Georgy Martine ty jsi ale SVINĚ!!! :(
    Everett Young napsal(a):

Dacey Mormont. :(
    Georgy Martine ty jsi ale SVINĚ!!! :(
    Z druhé strany aspoň "nadělil" lady Maege další čtyři dcery (dle všeho) podobného ražení...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.