cau ja jsem docela zvedavy na linku victariona, jak zamicha kartami v obléhani o Mereen. Docela jsem si oblbibil behem Hostiny i Tance tk doufam, ze mi Martin nezabije, i kdyz u nej nikdo nevi :D
U Victariona se různí názory na to, jestli je to skvělý válečník anebo prostě jen surovec, který umlátil svou ženu, když mu bratr nasadil parohy. Anebo oboje.
Euron byl takový správný úchylák. Přiznám se, že raději bych četl kapitoly o něm než o Victarionovi. V Hostině začal aspirovat na post největšího slizouna ságy, ale v Tanci ho jednoznačně trumfnul Ramsay. Mimochodem, Victarion byl jedna ze tří POV, které byly v Tanci úplně zbytečné, protože se v nich nic nestalo. Respektive dřív, než se v nich něco stačilo stát, Martin je přesunul do Vichrů.
Třeba se ještě dočkáme pomyslného souboje o post největšího hnusáka- Euron vs. Ramsay, za dvě knížky se toho dá "dohnat". :) A mohlo by být zajímavé nechat je i setkat, ale na to už jsou asi moc daleko od sebe.
Díky za nepřímé vysvětlení úsloví "smál se, až se za břicho popadal", ono tomu nebožákovi nic jiného nezbude, když ho tam chytí křeč... :) (Ještě, že dnes nikdo není doma. Takhle mě budou považovat za blázna jen sousedi. :D)
Komentáře
Napsala bych i méně šílený, ale po Tanci...
Mimochodem, Victarion byl jedna ze tří POV, které byly v Tanci úplně zbytečné, protože se v nich nic nestalo. Respektive dřív, než se v nich něco stačilo stát, Martin je přesunul do Vichrů.
Jen se na něj podívejte! Fuj! :-)
(Strašně jsem se lekla!) :D
(Ještě, že dnes nikdo není doma. Takhle mě budou považovat za blázna jen sousedi. :D)
Mladší brácha.