Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1568101135

Komentáře

• upraveno 18. července 2012
    A často se tam mění I/Y. Ve Warcraftu je třeba Tirion.
    Blackfish: myslíš Tiriona Fordringa? Už si ani nepamatuji, jaké tam bylo I... :D
    Já mám i bez seriálu jaimeho jako chajmeho:-) stejně jako jsem sikdysi zafixovala buhví proč Tolkiena jako tolkiena a ne tolkína jak zní správná výslovnost :-) a popravdě ani mi nevadí tamalinká úpravaproti originálu protože řekněmesi to každej když to čte si ty jména pro sebe vysloví trošku jinak:-) A proč se ve všem pořád podřizovat angličtině jak kdyby to bylo písmo svaté.... chajmemi zní dobře stejně jako tájvin, a kdyby říkali tajrion brečet nebudu alemyslím že stejně jako já to má dost lidí :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. července 2012
    Guy se mám dojem čte jako Gy nechci kecat. Mám dojem že to bylo tak v královstvím nebeském :D
    Jo ty myslíš anglický Guy jako chlap :D Já myslel jméno.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    flanker, prosím o explanačný text k obrázku, ja som ročník '96, takýmto obrázkom zťažka pochopím :)
    Bren - britská licenční verze československého lehkého kulometu vzor 26 (resp. jeho vylepšené verze vzor 27). Název BREN vychází z míst původu, BR jako BRNO (původní československý kulomet vyráběla Zbrojovka Brno) a EN jako Enfield, město, kde je britská Small Arms Factory. Jak původní československý kulomet, tak jeho britská verze byly proslulé svojí kvalitou a spolehlivostí. Britská armáda si ponechala BREN ve výzbroji až do 90. let.
    Aha, chvíľu som premýšľal, či je Bren ten vojak alebo tá zbraň... Takže zbraň.. Nu a máme tu Svetlonoš drahé dámy a drahí páni .D Svetlo = explózia pri streľbe
  • upraveno 19. července 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. července 2012
    A co třeba Charles. To vám čteno jako "charles" připadne taky normální? Nebo když mluvíte o Martinovi, tak taky říkáte, že to napsal "george" :)
    Výslovnost by s měla držet dle Martina. Několik záznamů se s ním na netu najde...Navíc si myslim, že tvůrci seriálu s ním výslovnost probrali...
    Skloňovat podle Limonádový Joe :-)
    Proč by si to, u všech hnidopichů, nemohl číst každý po svém?! Když slyším, jak angláni nejsou schopni vyslovit ani Praha.....oni se snad něčím jakovým zabývají ? Jiří vám přečtou jako Džeri. A proto - možetě ma boskávať :-p
    No a oni zase kolegyni přidělili dvě laboratoře a dva kancly, protože na jednom má ová a na druhém bez....a když pak vzala na konferenci chlapa a děcka, tak měli i manžel a syn na jmenovce ová....takže to je zase vlej vylej :-D

A s tím příjmením...dokud jsem měla německé příjmení, tak mi to bylo vuřt, ale teď ? Teď by to bez koncovky byl vyslovený trapas :-p Kdepak!
    (zrovna Ben Nevis by mohla uznat ;-) )
    Ty máš, Jarlo, příjmení OK i bez ová. Horší je, když si dá ženská příjmení Kaplický. :-)

A ještě se stalo, že ženské v UK se narodil syn, tak má v rodném listu taky ova :-)
    upraveno 19. července 2012
    A co Petra Eliáš-Voláková :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.