!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
11314161819243

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. července 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. července 2012
  • upraveno 19. července 2012
    Přátelé, mám alternativní teorii z řady ještě-víc-přitažené-za-vlasy,-než-jste-čekali. Tommen a Myrcella zemřou na šedý lupus, nakažená Cersei to bude sledovat. Pak sama zemře, až jí zkamení dýchací cesty. A protože epidemii do Západozemí natáhl Jon Connington, který se nakazil při záchraně Tyriona, je to vlastně jeho chyba. Hezký den přeji :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :O Mor! To tu ještě chybělo. Jako by to už tak nebylo všechno dost v pr...
    Kdybyl byl šedý lupus takový nakažlivý mor, tak to by divocí o něm jenom nežvanili, ale chopili se činů. Tj. nebohou Shireen by zamordovali. A Jon C. vypadá, že si dává pozor, leda že by chtěl Cersei nakazit schválně. Představuji si, jak jsou spolu v posteli a ona: "Ó tvůj úd je tvrdý jak kámen, siláku." ;-)
    A šedý lupus je zároveń i jediným způsobem, jak by mohl Jonovi C. s Cersei ztvrdnout úd. :-)
    Vratme se k Benjenovi Starkovi, na ktereho proste nemuzu zapomenout...je to Pan cerny, nemrtvy pruvodce Brana nebo ne? Nejake napady proc ano, proc ne?
    Branislav 'Gepeto': Anonymni Alkoholik:-)))))
    Jarla: sorry, ale je tu tristatriatricet topicu a tristatriatricet stran...ale jestli ti prijde konverzace o sedem lupusu vice k veci, smele do toho...ja te reagovat nenutila:-)
    Stryko, prečo mi žižhráš ucho ? :-)) Caroline Carmanová - jdi ode mně, jdi ode mně!

O studenorukém víme jen to, že Děti lesa, které žijí stovky let, o něm prohlísili, že ho zabili "long ago". Nevyplynulo, jestli ho zabily Děti lesa nebo někdo jiný. Ale pro někoho tak dlouhověkého mi přijde, že pár měsíců nepovažují za "long ago".
    Lavíruji někde kolem kteréhosi velitele Noční hlídky z minulosti....ale kterého ? Že by toho Starka, co si pořídil nemrtvou milenku a jeho bratr Stark ze Zimohradu ho pak zabil ? To by "long ago" odpovídalo...
    Ale konkrétní názor nemám, páč raději stavím na faktech :-)

Nie je ten lord veliteš náhodou ten Trojoká vrana? Alebo je tam ešte iný? A možno aj Jiný..
    Ne trojoká vrána je taky bývalý velitel a taky zároveň bývaly králův pobočník a zároveň targaryen...ale ten je zarostlý do stromu...nemůže být všechno :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.