Stačí říct co bys v erbu chtěl, nebo poslat odkaz přímo na obrázek toho co v erbu chceš. Napíšeš mi zde jakou to má mít barvu a na jakém poli to má být. A já to snad někdy časem vytvořím a nahodím sem. Ale pokud si navymýšlíš něco příliš složitého, co by mi zabralo moc času, tak se toho asi nedočkáš.
No nevím, když vidím ty ostatní krásné erby a co na nich všechno je, tak ten můj nápad by snad moc složitý nebyl... Štít půlený - bílý a červený a na něm černou hyenu (aby to pěkně korespondovalo s mým nickem). Provedení mrchožrouta (jestli to pojmout jako u Starka z hor nebo u Wolfa) nechám na tobě. Myslíš že to půjde realizovat?
Voláš sa Kockaspísmenomb? :D To je lepšie meno než Ktosom (Whoami) .D
Jde o to písmenko. :-) No i takhle se mi to jméno dost roztahuje. Jmenuji se Brunhoferová, tedy zkomolenina (zřejmě) z Braun hof...? Proto ta hnědá.
Ufff, také priezvisko písať do nejakých formulárov by som úrpimne nechcel :) Môj bratranec je napr. Gerhardt.. :D To je tiež také priezvisko, ktoré by sa mi nechcelo písať...
Voláš sa Kockaspísmenomb? :D To je lepšie meno než Ktosom (Whoami) .D
Jde o to písmenko. :-) No i takhle se mi to jméno dost roztahuje. Jmenuji se Brunhoferová, tedy zkomolenina (zřejmě) z Braun hof...? Proto ta hnědá.
Ufff, také priezvisko písať do nejakých formulárov by som úrpimne nechcel :) Môj bratranec je napr. Gerhardt.. :D To je tiež také priezvisko, ktoré by sa mi nechcelo písať...
Ale ještě stále mohlo být hůř co se týče zdvojených písmen a přehlásek. Ale je pravda že když mi volají zákazníci v práci, tak často slýchám: "Jé, vy máte ale hezký český jméno." Anebo: "Tak se vdejte a budete to mít lehčí..." :-) Jsem zvyklá hned říkat: "Píše se to jak se to slyší." A zkomoleniny? Taky celkem sranda.
Ahoj, mohl bych taktéž poprosit o erb? představoval bych si jednorožce (stříbrného) na černém poli? Mnohokrát děkuji. (hodně nechávám na tobě, na tvé představivosti, které se meze nekladou:)
Heavy: áno, to je typická bezdiakritiková konverzácia na Pokeci... Ahoj, si kocka. Ďakujem, ty si kváder...
kedze mam matfyz, otec ma vola niekedy kocka :)
:) Mať Fyz je pekné... Ono kocka je skvelé pomenovanie intošov.... I keď neviem kde sa vzalo a od čoho je odvoedné... Inak ťa obdivujem, ja som matiku neznášal už na základke, nie ju ešte ďalej študovať aj cez výšku .D
Ja som za symbol inteligencie považoval guľu. Predsa len je to taký nehranatý tvar a spája sa so skutočnosťou, že Zem je guľatá, čo beriem ako veľmi dôležitý poznatok. Kocka vo mne vždy evokovala pocit laickosti a lakoničnosti.
Komentáře
Ale pokud si navymýšlíš něco příliš složitého, co by mi zabralo moc času, tak se toho asi nedočkáš.
"Skotskou?"
"Nie, prosím si bez kocky."
Ahoj, si kocka.
Ďakujem, ty si kváder...
Tehotná matfyzáčka.
NMnV?