Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ty asi nebudes mat velmi rad svabachom pisanu Bibliu :)
Zrovna jsem ověřila: Dračí oči od Kinga mají oproti Svědectví tak o dva stupně větší font. :-)
Netušila jsem, že jsou děti víc krátkozraké než senioři. :-)
Jak se vám líbili další Gaimanovy knihy - Anansiho chlapci, Američtí bohové?
Mně se ze sci-f,i které jinak moc nemusím, líbí Neal Asher - Mosazňák bylo super čtení a Stahovač byl taky parádní...Doporučuji. Trochu mi to atmosférou připomíná filmy Ghost in the shell I, II
Abych to upřesnila redundantní sex a násilí v americkém HBO stylu mne netáhne, zvlášť když je to samoúčelové a prvoplánové pro zvýšení počtu čtenářů.
Narozdíl od nich neocením, že si hlavní hrdina musí střihnout nekrofilii i zoofilii :( (Američtí bohové)
Nikdykde mě jako kniha nadchlo, a i když seriál nebyl špatný, tak na knihu nemá ani zdaleka. Naopak Hvězdný prach jsem nedočetla, zatímco film se mi líbil hodně. Američtí bohové se mi líbili, do Anansiho chlapců jsem se nedokázala začíst (ale někdy se k tomu vrátím).
svoa00: bol som raz v londýne iba, ale zámerne som išiel na Knightsbridge :)
sarven: Ano, byl to mnich. Docela obstojně bojoval s Hunter...
Tyna: Chmur je depresivní jméno? Mně ani jejich jména depresivní nepřišla...
Každopádně jsem to přečetl a mohu prohlásit, že ta knížka je opravdu skvělá a dvojice nájemných zabijáků byla naprosto úžasná. Kapitoly s nimi byly jednoznačně nejzábavnější.
Teď se pomalu pouštím do Tisíceré myšlenky...