Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Oukej, zvědavost zvítězila, jdu to ládovat do kindlu :-)
Četli jste i jiné knížky od Lujaněnka? Já zkoušela Zlá doba pro draky a sérii s Kirillem. Hlídky mi ale připadají nejlepší.
Abych se do té série zase dostala, musela bych si přečíst všechno od začátku.
Hlavně že mám doma originál dvd s filmama a ani na ně jsem se nepodívala. :-)
V Nanečisto se mi líbilo, jak se řešilo, proč si Kirilla nikdo nepamatuje. Pak už to začalo jít z kopce.
Filmy-hlídky - první ok, druhej hroznej.
Já si to asi koupím, mám ráda jeho humor.
no musim to nejako dobehnut - chystam sa na bud tyzden na Fontanu
Za sebe říkám, že se mi víc líbil film.
K Interview: ten film je vtipný a "čarovný", moc se mi líbí. Viděla jsem ho mnohokrát, dala jsem mu 5*, je prostě skvělý. Jsou tam parádní hlášky a scény (Claudie a Lestat u klavíru, závěrečná scéna s Lestatem...). Knížka je hodně depresivní. Nejsou tam vtípky, je hodně vážná a "těžká" (=máte z ní depku). Líbí se mi, že je v ní hodně vysvětleno (hlavně je tam víc informací o Armandovi a evropských upírech atd.)
Jo, to je ta hrstka filmů, které mají lepší dabing než originál (řadím tam třeba i Pulp Fiction, Tropickou bouři nebo Harryho Pottera).
Chell: ne, tak zase... nejsem žádný diktátor :D. Na Fontánu musí být opravdu nálada, jinak se ti nebude líbit. ;)
Krisa: jsem fakt šťastná, že jsem Kotka prvně viděla ve filmu Únos domů a ne v tom (viz výše) Snowborďáci. Takže mi na Pottera sedí. A líbil se mi i v dabingu Na vlásku.