Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1118119121123124394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. ledna 2013
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Může mi někdo prosím vysvětlit, proč je Inception tak dobře hodnocený film? Já jsem tomu o Vánocích zkoušela dát druhou šanci, ale to je tak hrozně zmatený a ta romantická linka je tak hrozně nudná... Já si asi zůstanu u své Zázračné planety a válečných filmů a nebudu se snažit pochopit cizí úchylky na akčňácích :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Inception je extrémně přeceňovaný film. Nemůžu říct, že by mě nebavil, ale prostě až taková bomba to není.
  • Mne Inception strašne pripomína Total Recall, Arnold celý film tiež nevie či sníva alebo či je všetko skutočnosť, efekty sú samozrejme horšie ale príbeh sa mi páči viac.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Inception je nářez!
  • inception je skvele filmove remeslo. ale este vacsia bomba je, ze sa bude dat vidiet v kine Once upon a time in the west. moj naj film ever.
  • upraveno 6. ledna 2013
  • Fuka zas kecal. ;-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Nejlepší muzikální film všech dob je Sweeny Todd - ďábelský holič z Fleet Street s Deppem. :twisted:
  • @Everett_Young Tiež som si to dodnes myslel. ;)
    @heavy_head
    Fuka je... prostě Fuka :o)

@Everett_Young
    Ále prdlajs ;o)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada Helena Bonham Carter je tam jako Paní lovettová naprosto dokonalá. Taková pragmatička se jen tak nevidí. A jak pořád Deppa k něčemu překecává. Prostě super.
    Na Bídníky se hodně těším. Snad se mi podaří zajít do kina v neděli.

Já muzikály moc nemusím, ale najde se pár výjimek. A jeden je přímo jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Moulin Rouge. V prvních 20 minutách jsem přemýšlela, že odejdu ze sálu (poprvé a zároveň naposled). Ale pak se to zlomilo a já uhranutě zírala na plátno až do konce :)

• upraveno 5. ledna 2013
    Moulin Rouge je úžasný... :-) A strašně se mi líbil Ewanův zpěv.
  • upraveno 5. ledna 2013
    Mojim najoblubenejsim muzikalom je Tanecnica v tme - pozerala som to na intraku na malom ciernobielom televizore, ale hned po skonceni som musela vyjst z izby po schodoch zdolat 11. poschodi, aby som to predychala

Ziadny muzikal odvtedy sa mu nevyrovna.
    Moulin Rouge mám taky nejraději, protože Ewan McGregor zpívá božsky a ještě má 2x tolik zubů, co normální člověk. A kromě sloní písně miluju tuhle (mám z ní husí kůži):
  • Moulin Rouge, tak má vypadat dokonalý muzikál a pak ještě zbožňuju My Fair Lady :)
  • sweeny je podľa mňa slabota. už teraz upadol (zase) do zabudnutia.
    z novších moulin rouge, ale predovšetkým west side story a Fidlikant na streche. to sú neskutočné veci.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A co Starci na chmelu? :)
    upraveno 5. ledna 2013
  • @flanker starci aj klarinety sú super!
  • inak dostal som chuť pozrieť si to, ale to asi na sieti nenájdem :(
  • Já teda hudební filmy moc nemusím a muzikály už vůbec ne. Jedinou výjimkou je Jesus (je to prostě boží:-). Starci na chmelu jsou výjimka v českých vodách. Teda líbí se mi písničky. Ten film je na mě moc patetický:-)
    Já mám někdy chuť na ty starší romantický přeslazený taneční filmy - Hříšný tanec, Flashdance nebo Pomádu.
  • upraveno 5. ledna 2013
    Nejlepší muzikál vůbec je Rocky horror picture show (a zároveň je to druhý nejlepší film vůbec). Pak se mi líbil taky Šumař na střeše. A absolutně miluju animované zpívané filmy (Lví král, Princ egyptský, Medvědí bratři...). A ještě srdcovka - Stvoření světa!
    Já ještě miluju Hair, ty písničky jsou boží a kostýmy taky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.