Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1118119121123124394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    M1on napsal(a):

@Krisa sice může bejt, ale podívej se kam to dotáhnul

Kam? Na post najväčšieho Ko.. Ko... Kocúra v čižmách...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. ledna 2013
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Náhodou, 8. oktobera potkal svoji životní lásku, všem kolem něho jebe, má topánky za 5000 eur, u Lujvitona nechává účty ako pán, nesnáší vyjebané zlatokopky a všichni mu závidí (já samozřejmě taky, jinak bych tohle nikdy nenapsala).
    Jo a nikdy by nedělal komerční hudbu pro prachy.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

Branislav_Gepeto napsal(a):

Náhodou, 8. oktobera potkal svoji životní lásku, všem kolem něho jebe, má topánky za 5000 eur, u Lujvitona nechává účty ako pán, nesnáší vyjebané zlatokopky a všichni mu závidí (já samozřejmě taky, jinak bych tohle nikdy nenapsala).
    Jo a nikdy by nedělal komerční hudbu pro prachy.
    Odteraz sa stáva mojim idolom...

Podľa starobytčianskych tradícií svoje idoly rituálne upaľujeme

• Může mi někdo prosím vysvětlit, proč je Inception tak dobře hodnocený film? Já jsem tomu o Vánocích zkoušela dát druhou šanci, ale to je tak hrozně zmatený a ta romantická linka je tak hrozně nudná... Já si asi zůstanu u své Zázračné planety a válečných filmů a nebudu se snažit pochopit cizí úchylky na akčňácích :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Inception je extrémně přeceňovaný film. Nemůžu říct, že by mě nebavil, ale prostě až taková bomba to není.
  • Mne Inception strašne pripomína Total Recall, Arnold celý film tiež nevie či sníva alebo či je všetko skutočnosť, efekty sú samozrejme horšie ale príbeh sa mi páči viac.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Inception je nářez!
  • inception je skvele filmove remeslo. ale este vacsia bomba je, ze sa bude dat vidiet v kine Once upon a time in the west. moj naj film ever.
  • upraveno 6. ledna 2013
    Tak som sa práve vrátil z nového filmového spracovania Les Misérables, a som absolútne unesený. Celkom určite najlepší muzikálny film, čo som kedy videl, a v TOP3 filmoch celkovo. Je síce poznať, že herci nie sú cvičení speváci (najmä Jackman ako Valjean niektoré výšky proste nedáva, na druhej strane kritizovaný Russel Crowe ako Javert bol podľa mňa perfektný), ale spevové nedostatky bohato vynahradí herecké prevedenie. Určite to chcem ešte aspoň raz v kine vidieť, asi si to dám ešte ako odmenu za spravené skúšky. :)
    Toto video síce nie je z filmu, ale pre nabudenie atmosféry. :)

EDIT: Scéna z filmu s tou istou piesňou. One Day More
  • Fuka zas kecal. ;-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Nejlepší muzikální film všech dob je Sweeny Todd - ďábelský holič z Fleet Street s Deppem. :twisted:
  • @Everett_Young Tiež som si to dodnes myslel. ;)
    @heavy_head
    Fuka je... prostě Fuka :o)

@Everett_Young
    Ále prdlajs ;o)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada Helena Bonham Carter je tam jako Paní lovettová naprosto dokonalá. Taková pragmatička se jen tak nevidí. A jak pořád Deppa k něčemu překecává. Prostě super.
    Na Bídníky se hodně těším. Snad se mi podaří zajít do kina v neděli.

Já muzikály moc nemusím, ale najde se pár výjimek. A jeden je přímo jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Moulin Rouge. V prvních 20 minutách jsem přemýšlela, že odejdu ze sálu (poprvé a zároveň naposled). Ale pak se to zlomilo a já uhranutě zírala na plátno až do konce :)

• upraveno 5. ledna 2013
    Moulin Rouge je úžasný... :-) A strašně se mi líbil Ewanův zpěv.
  • upraveno 5. ledna 2013
    Mojim najoblubenejsim muzikalom je Tanecnica v tme - pozerala som to na intraku na malom ciernobielom televizore, ale hned po skonceni som musela vyjst z izby po schodoch zdolat 11. poschodi, aby som to predychala

Ziadny muzikal odvtedy sa mu nevyrovna.
    Moulin Rouge mám taky nejraději, protože Ewan McGregor zpívá božsky a ještě má 2x tolik zubů, co normální člověk. A kromě sloní písně miluju tuhle (mám z ní husí kůži):
  • Moulin Rouge, tak má vypadat dokonalý muzikál a pak ještě zbožňuju My Fair Lady :)
  • sweeny je podľa mňa slabota. už teraz upadol (zase) do zabudnutia.
    z novších moulin rouge, ale predovšetkým west side story a Fidlikant na streche. to sú neskutočné veci.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A co Starci na chmelu? :)
    @Krisa
    Moje třetí nejoblíbenější. Na druhém místě je Come What May.

upraveno 5. ledna 2013
    @Nevada Ono je to těžký, když jsou skvělé všechny :D
    Třeba tohle je nehorázná frajeřina.
  • @flanker starci aj klarinety sú super!
  • inak dostal som chuť pozrieť si to, ale to asi na sieti nenájdem :(
  • Já teda hudební filmy moc nemusím a muzikály už vůbec ne. Jedinou výjimkou je Jesus (je to prostě boží:-). Starci na chmelu jsou výjimka v českých vodách. Teda líbí se mi písničky. Ten film je na mě moc patetický:-)
    Já mám někdy chuť na ty starší romantický přeslazený taneční filmy - Hříšný tanec, Flashdance nebo Pomádu.
  • upraveno 5. ledna 2013
    Nejlepší muzikál vůbec je Rocky horror picture show (a zároveň je to druhý nejlepší film vůbec). Pak se mi líbil taky Šumař na střeše. A absolutně miluju animované zpívané filmy (Lví král, Princ egyptský, Medvědí bratři...). A ještě srdcovka - Stvoření světa!
    Já ještě miluju Hair, ty písničky jsou boží a kostýmy taky.
  • Já ještě miluju Hair, ty písničky jsou boží a kostýmy taky.
    Písničky jsou skvělý. Film samotný mě nudil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.