Může mi někdo prosím vysvětlit, proč je Inception tak dobře hodnocený film? Já jsem tomu o Vánocích zkoušela dát druhou šanci, ale to je tak hrozně zmatený a ta romantická linka je tak hrozně nudná... Já si asi zůstanu u své Zázračné planety a válečných filmů a nebudu se snažit pochopit cizí úchylky na akčňácích :-)
Mne Inception strašne pripomína Total Recall, Arnold celý film tiež nevie či sníva alebo či je všetko skutočnosť, efekty sú samozrejme horšie ale príbeh sa mi páči viac.
@Nevada Helena Bonham Carter je tam jako Paní lovettová naprosto dokonalá. Taková pragmatička se jen tak nevidí. A jak pořád Deppa k něčemu překecává. Prostě super.
Na Bídníky se hodně těším. Snad se mi podaří zajít do kina v neděli.
Já muzikály moc nemusím, ale najde se pár výjimek. A jeden je přímo jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Moulin Rouge. V prvních 20 minutách jsem přemýšlela, že odejdu ze sálu (poprvé a zároveň naposled). Ale pak se to zlomilo a já uhranutě zírala na plátno až do konce :)
Mojim najoblubenejsim muzikalom je Tanecnica v tme - pozerala som to na intraku na malom ciernobielom televizore, ale hned po skonceni som musela vyjst z izby po schodoch zdolat 11. poschodi, aby som to predychala
Moulin Rouge mám taky nejraději, protože Ewan McGregor zpívá božsky a ještě má 2x tolik zubů, co normální člověk. A kromě sloní písně miluju tuhle (mám z ní husí kůži):
sweeny je podľa mňa slabota. už teraz upadol (zase) do zabudnutia. z novších moulin rouge, ale predovšetkým west side story a Fidlikant na streche. to sú neskutočné veci.
Já teda hudební filmy moc nemusím a muzikály už vůbec ne. Jedinou výjimkou je Jesus (je to prostě boží:-). Starci na chmelu jsou výjimka v českých vodách. Teda líbí se mi písničky. Ten film je na mě moc patetický:-) Já mám někdy chuť na ty starší romantický přeslazený taneční filmy - Hříšný tanec, Flashdance nebo Pomádu.
Nejlepší muzikál vůbec je Rocky horror picture show (a zároveň je to druhý nejlepší film vůbec). Pak se mi líbil taky Šumař na střeše. A absolutně miluju animované zpívané filmy (Lví král, Princ egyptský, Medvědí bratři...). A ještě srdcovka - Stvoření světa!
Komentáře
Fuka je... prostě Fuka :o)
@Everett_Young
Ále prdlajs ;o)
Já muzikály moc nemusím, ale najde se pár výjimek. A jeden je přímo jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Moulin Rouge. V prvních 20 minutách jsem přemýšlela, že odejdu ze sálu (poprvé a zároveň naposled). Ale pak se to zlomilo a já uhranutě zírala na plátno až do konce :)
Ziadny muzikal odvtedy sa mu nevyrovna.
z novších moulin rouge, ale predovšetkým west side story a Fidlikant na streche. to sú neskutočné veci.
Já mám někdy chuť na ty starší romantický přeslazený taneční filmy - Hříšný tanec, Flashdance nebo Pomádu.