Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já narážela na to, že to mělo slušně nakročeno k pěknému příběhu a sklouznuli k laciné story o tom, že být rebel za všech okolností je vlastně good a že rodina je sice důležitá, ale jít svou vlastní cestou je to jediné správné. Ta lovestory mi tam chyběla taky. Hodně lidí přirovnává Rebelku k Na vlásku. U mě tedy Na vlásku suverénně vítězí (a to taky nemá žádný originální děj).
Mě se Brave také líbil. Ale to vítězství jsem nečekal. Podle recenzí a hodnocení jiných lidí jsem to tipoval spíše na Paranormana (ten je jen na oscarech) nebo Raubíře. Ale já sám můžu Brave srovnat jen s Madagaskarem a Loraxem. A v tomhle souboji je Pixar jasný vítěz.
Díky Kirsten Dunst mi to připomínalo Hvězdný prach, ale tolik blbostí v jednom filmu jsem snad ještě neviděla. Je to film o fyzikálních zákonech a každou chvíli je tam porušují.
Nejvíce mě pobavil komentář "v hlavní roli dolní půlka obličeje Karla Urbana". :-)
EDIT: Koukám, že titulky jsou i tady.
Pokud tam láska neguje fyzikální zákony, tak mohl ten film skončil po deseti minutách happyendem. :-)
Ten film má skvělý potenciál, takže kdyby to mělo i dobrý scénář, nepozastavovala bych se nad nesmysly, ale užívala bych si děj a krásné scenérie. Láska a efekty na dobrý film nestačí.
Každopádně se i líbilo, jakým způsobem si topily v kamnech :-)
Každopádně je to hezké pokoukáníčko, takže kdo rád hezké obrázky a scifi planety (a neřeší, že jsou tam chyby), koukněte na Upside down. :-)
Každopádně jsem z toho ještě teď hrozně nadšená :D
Aj mne sa to pacilo
Vcera som pozerala dalsieho oscaroveho kandidata - Silver Linings Playbook
Je to taky Hriesny tanec modernej doby pre dospelych. Neurazi a Jennifer Lawrence je tam naozaj nadherna