Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
1246735

Komentáře

• upraveno 17. září 2010
    Nevada píše:
    Davose ne, na toho mi Sewell připadne moc mladý. Ale možná jako Oberyn...

Sewellovi je něco přes 40. Ono přidat herci 10 let je snažší než ho omladit. Osobně bych jako Davose rád viděl Kennetha Branagha, ale ten teď točí seriál Wallander.
  • upraveno 18. září 2010
    Nevada píše:
    Jako Euron by se mi líbil Mark Strong. I když s vyholenou hlavou by mohl dobře sehrát i Stannise. Ale je to samozřejmě zbožné přání :o)

Mark Strong je jasný ser Ilyn Payne
  • upraveno 18. září 2010
    montezuma3 píše:
    Mark Strong je jasný ser Ilyn Payne

I Ilyna by mohl hrát. Ale když už by získali takového herce, přišlo by mi škoda nechat ho hrát roli, která má jen malý prostor. Strong umí hrát záporáky i kladné charaktery, myslím, že by dokázal vystihnout Stannise jako spravedlivého, schopného a vcelku dobrého člověka, ale i jeho nepřístupnost a to, že na většinu lidí působí nesympaticky.
  • upraveno 18. září 2010
    Na Stannise by se hodil Stanley Tucci
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2010
    Sera Ilyna jsem si představovala nějak takhle:

http://www.hollywoodoutbreak.com/wp-content/uploads/2009/09/eureka-matt-frewer12.jpg

(bez té pušky, samozřejmě :o))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. září 2010
    Ten ale vypadá spíš staře než "mrtvolně", nebo jak Ilyna popsat :)
  • upraveno 19. září 2010
    Pro mě je skvělý Ilyn Karel Roden

Píše:
    Na Stannise by se hodil Stanley Tucci

Herec co má 1,7 m a velké hnědé oči, by měl hrát vysokého, modrookého Stannise?
  • upraveno 19. září 2010
    Illyna Paynea už máme, copak se vám Wilko nelíbí? :-)

image
  • upraveno 19. září 2010
    Jestli se bude takhle tvářit i v seriálu, tak by si někdo mohl myslet, že Payne je nebezpečný psychopat. :-D
  • upraveno 19. září 2010
    Nebo má Basedowovu chorobu:-)
  • upraveno 19. září 2010
    Ad Stanley Tucci - je to skvělý herec, ale nevím, pro mě z něj nevyzařuje taková tvrdost a naústupnost jako ze Stannise. Proto by byl pro mě ideální Mark Strong.
  • upraveno 24. září 2010
    Vypadá přesně jako princezna z Vládce větru. Takže super ;)
  • upraveno 24. září 2010
    Spíš Chmur píše:
    Nebo má Basedowovu chorobu:-)

Spíš zácpu ;)
  • upraveno 27. září 2010
    The Artisans: Gemma Jackson popisuje, jak si dávaj záležet na výrobě pro GoT. Sem tam i nějaké záběry na plac.
  • upraveno 1. října 2010
    Další z oficiálních fotek, křesílko šlo už zahlídnout ve videích.

image
  • upraveno 6. října 2010
    Na winter-is-coming.net se objevila hromada nových fotografií: http://winter-is-coming.net/2010/10/day-76-castle-ward-and-tollymore-set-photos/

Jsou velice šťavnaté... myšleno obrazně a u části i doslovně :-D.
  • upraveno 6. října 2010
    Opravdu šťavnatý, na některejch to vypadá jak z řeznictví :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. října 2010
    Prosil bych 30 deka předního a 50 deka drůbků.
  • upraveno 7. října 2010
    Flanker.27 píše:
    Prosil bych 30 deka předního a 50 deka drůbků.

Ale fuj :). Jsem zvědavý z jaké scény to bude pocházet... jestli nějaké řádění Jiných?

A nevíte náhodou někdo od čeho jsou ty plynové bomby z páté fotky?
  • upraveno 8. října 2010
    WestFlame píše:
    A nevíte náhodou někdo od čeho jsou ty plynové bomby z páté fotky?

foukání sněhu?
  • upraveno 8. října 2010
    Fotka z natáčení z Malty, i když nepotvrzená, takže možná to není z GoTu :-)

image
  • upraveno 8. října 2010
    Další video od Gemmy Jackson o tvorbě pro GoT. Tentokrát zaměřeno na Černý hrad.
  • upraveno 10. října 2010
    vybrala už HBO autora hudby? osobně bych si přál Trevora Morrise, ale to už by asi bylo moc štěstí najednou:)
    Asi je ještě mooc brzy, ani bych se nedivil, kdyby se o skladateli rozhodlo až na přelomu roku, aby měl dotyčný dost materiálu.
    Čo myslíte, aká je možnosť, že by HBO ukecalo nejakého skutočne slávneho skladateľa, ako sa to stalo napr. v prípade Hansa Zimmera a The Pacific?
    Raději bych na tom viděl pracovat Trevora Morrise než Hanse Zimmera...
    Zimmer? Hele a co rovnou Morricone? :-))

Koukám, že Morris už je zaháčkovanej na The Borgias. Ne že by nezvlád k tomu i GOT, Jen mě to zaujalo z toho pohledu, že Borgias taky s natáčením začali nedávno. No asi si ho chtěli pojistit, aby jim ho nevyfoukl ten druhý TV projekt o rodu Borgiů.
  • upraveno 11. října 2010
    Jojo, hrabaní se v hudebních velikánech je moje oblíbená záliba. Napadá mě kupa jmen, jejichž jména by se mi v GoT líbila. Existence takových borců v seriálech se mi ale zdá skoro nemožná. Z těch menších borců by se mi asi nejvíce líbil John Powell nebo Bruno Coulais. Ale i tyhle už skoro považuji za velké Pány filmové hudby.
  • upraveno 14. října 2010
    Bryan Cogman nás na GoT blogu zase zásobil nějakým tím infem. Krom toho, že Viserys (samozřejmě myslím představitele) pobláznil Aryu do iPhoní hry Fruit Ninja a ta z toho následně udělala turnaj, v kterém chuděrka naprosto prohrála, máme i info z natáčení. Zrovna probíhá natáčení turnaje, což je někde kolem 4. a 5. dílu. Gregora a Lorase samo zastoupili profíci. A díky malé zmínce Bryana se podařilo vypátrat i nějaký obrazový materiál, který tvořil Jim Stanes.

image
  • upraveno 14. října 2010
    Jo a malá hádanka. Víte, co je tohle? Tvůrcem je opět Jim Stanes.

image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.