Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Davose ne, na toho mi Sewell připadne moc mladý. Ale možná jako Oberyn...
Sewellovi je něco přes 40. Ono přidat herci 10 let je snažší než ho omladit. Osobně bych jako Davose rád viděl Kennetha Branagha, ale ten teď točí seriál Wallander.
Jako Euron by se mi líbil Mark Strong. I když s vyholenou hlavou by mohl dobře sehrát i Stannise. Ale je to samozřejmě zbožné přání :o)
Mark Strong je jasný ser Ilyn Payne
Mark Strong je jasný ser Ilyn Payne
I Ilyna by mohl hrát. Ale když už by získali takového herce, přišlo by mi škoda nechat ho hrát roli, která má jen malý prostor. Strong umí hrát záporáky i kladné charaktery, myslím, že by dokázal vystihnout Stannise jako spravedlivého, schopného a vcelku dobrého člověka, ale i jeho nepřístupnost a to, že na většinu lidí působí nesympaticky.
http://www.hollywoodoutbreak.com/wp-content/uploads/2009/09/eureka-matt-frewer12.jpg
(bez té pušky, samozřejmě :o))
Píše:
Na Stannise by se hodil Stanley Tucci
Herec co má 1,7 m a velké hnědé oči, by měl hrát vysokého, modrookého Stannise?
Nebo má Basedowovu chorobu:-)
Spíš zácpu ;)
Jsou velice šťavnaté... myšleno obrazně a u části i doslovně :-D.
Prosil bych 30 deka předního a 50 deka drůbků.
Ale fuj :). Jsem zvědavý z jaké scény to bude pocházet... jestli nějaké řádění Jiných?
A nevíte náhodou někdo od čeho jsou ty plynové bomby z páté fotky?
A nevíte náhodou někdo od čeho jsou ty plynové bomby z páté fotky?
foukání sněhu?
Koukám, že Morris už je zaháčkovanej na The Borgias. Ne že by nezvlád k tomu i GOT, Jen mě to zaujalo z toho pohledu, že Borgias taky s natáčením začali nedávno. No asi si ho chtěli pojistit, aby jim ho nevyfoukl ten druhý TV projekt o rodu Borgiů.