Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Slušné, čo poviete? ;)
Že jsem bohužel ani jeden z těch filmů neviděl.
Už z natáčení je vidět, že na triky spolíhaj hodně, tak snad nebudou škudlit.
Jinak když jsem viděl záběry z natáčení, moc mě to zatím nepřesvědčilo, že třeba uvedená bitva bude vypadat velkolepě.
To skoro ani nejde posuzovat z nějakých fotek apod. Možná z teaseru, ale to taky jen trochu. Když se podíváš na záběry z natáčení LOTRa (bez digitálních efektů apod.), taky tě moc nepřesvědčí.
Odkaz na fotky budu s dovolením šířit dál :o)
A kam? Ale co mě je do toho, moje fotky to nejsou. Takže šiř, jak je libo :-)
Já vím, že nejsou tvoje, to byl víceméně řečnický obrat ;o)
Na Lapiduchu je ke Game of Thrones založený klub. Ale zatím se tam nic moc neděje, protože tam chodí jen pár lidí a debaty jsou téměř identické s místními. Navíc moderátorka ještě ságu nedočetla, takže se snažíme krotit :o)
Amaroun: Uvidíme, pořád je oficiálně plánováno jaro 2011, ale sem tam už padá i podzim, možná zadní vrátka.
Na Lapiduchu už jsem na tohle fórum upozornila a uvádím ho pravidelně i jako zdroj informací, které se tady dovím ;o)