Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
tech par sekund v kompletnim HBO predstaveni zimni sezony je ale fajn
ale snad mohli obléct krále do nějakých lepších hadrů, ne? čekal jsem že bude nejenom VELKÝ, ale i velkolepý
a tyrion je az moc hezkej. čekal jsem že mu nějak deformujou obličej a ono nic.
Čekají na 3. řadu, až Tyrionovi useknou nos. Kdyby mu obličej zdeformovali už teď a pak znovu, někteří diváci by ten pohled nemuseli snést :-)
Co se Roberta týče, taky mi jeho vzhled nesedí.
Jinak já jsem naprosto spokojen, po tak dlouhém čekání na jakýkoliv materiál, jsme teď dostali pěknou porci.
Co se týče kostýmů, myslím, že to není až tak hrozné a když si třeba porovnáte záběr na roberta z "behind the scenes", který je točen normal kamerou od "behind the scenes" chlápků a pak z toho "raven" teaseru z poupravenou barevnou paletou atd, tak ten jeho kostým vypadá lépe. Navíc Robert je známý tím, že se s ničím nese*e ne? Myslím, že on je zrovna ten, který raději bude nosit něco co je mu pohodlné, než něco přehnaně velkolepého.
Ach jo.
aime je na kratičkém záběru ve videu "behind the scenes" v čase okolo 1:22.
Díky za upozornění, už jsem sera Jaimeho dohledal.
Prostě bych jen se znalostí portrétů brala nějaký světlejší typ, tahle slečna má hodně výrazné obočí i vůči přirozené barvě, natož nějaké světlounké.
Ale co, já to netočím, že =)
A kdybych chtěl být hodně velký hnidopych, tak ten černej pták není očividně havran ale krkavec:-)))
Ale trochu lituju zestaršení Robba a Jona.
A kdybych chtěl být hodně velký hnidopych, tak ten černej pták není očividně havran ale krkavec:-)))
A v originále je to co? Raven? To je totiž v angličtině dost široký pojem...
Herec hrající Roberta mi příjde typologicky naprosto mimo.
Mě vždycky přišel Addy jako velmi vhodný na roli Roberta. Myslím, že problém je v tom, jak upravili jeho vzhled pro tento seriál. Když srovnám některé jeho jiné filmy, vypadal v nich mnohem příhodněji pro roli Roberta.
A neni to jedno? Kdyby to byl holub misto havrana, tak nereknu... ale takhle:D
A neni to jedno? Kdyby to byl holub misto havrana, tak nereknu... ale takhle:D
Je to naprosto jedno. Byla to jen taková poznámečka...pohlazení biologického ega:-)
Píše:
Mě vždycky přišel Addy jako velmi vhodný na roli Roberta.
Fakt. Já si představoval Roberta jako obra a ne podprůměrně vysokého chlápka...