Jiní spisovatelé

upraveno 5. února 2011 v Rozličný pokec
Martin je lemra lína (omlouvám se všem, co si z něj udělali nedotknutelnou modlu), tak je možná čas pokecat i o jiných spisovatelích a jejich ságách. Vedle Zaklínače a Písně je mojí absolutní jedničkou série Malazská kniha padlých od Stevena Eriksona.
1356714

Komentáře

• upraveno 8. září 2010
    COlombo: Prosím, vyjadřuj se k tomu, o čem se píše, nikoliv k tomu,c o tě zrovna napadne. V diskuzi to pak vyvolává chaos. Opravdu nikde netvrdím, že Malaz je špatná (mám ji docela rád, byť ji neobdivuju), neříkám, že VŠECHNY postavy jsou postavy z her, ani nic jiného, co se snažíš sugerovat. Jen píšu, že postavy jsou poměrně ploché (což nemusí být na škodu), a to proto, že jsou podle her. Ne všechny, to rozhodně ne. Ale na ascendentech je to třeba vidět přímo úžasně - jsou to prostě high level hráči s dobrými powers.
  • upraveno 8. září 2010
    Noir: potom si jen vymýšlíś a vůbec to tak nemusí být.
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
    noir: s osobními útoky jsi začal ty, tak si teď nestěžuj. To, že svět vznikl hraním neimplikuje, že z hraní vyšel i příběh. A i kdyby, tak jedna věc je psát šablonovitě "zápisky z hraní" a druhá věc je "inspirovat se", tedy stejně, jako se Tolkien inspiroval severskou mythologií a první světovou válkou. Takže tě žádám o trochu soudnosti, zejména zdržení se osobních útoků, které máš tak v oblibě.
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
    Olorin: to jsou pravidla internetových fór, nezáleží na tom, o čem se baví, vždy se to rozdělí na dva flamující tábory:D
  • upraveno 8. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
    Colombo: Když trpaslík kopne obra do kotníku, nesmí se divit, že je rozšlápnut...
  • upraveno 8. září 2010
    ó, děkuji, teď jsi mne úžasně setřel. Fatk. Ještě v noci se budu v postýlce třást.
  • upraveno 8. září 2010
    upraveno 8. září 2010
    Colomvo: Spíš mám dojem (opakuji, dojem), že Martina ani číst nehodláš. Jako by sis názor udělal dopředu, že Eriksona to nepřekoná.
  • upraveno 8. září 2010
    flanker.27: já sakra žádný názor na martina nemám! Proč ze mne furt děláte bůhvíjakého demagoga? Erikson není žádná svatá bichle (jako pro některé tady Martin, to spíš říkej jim). Prostě je to nejlepší, co jsem v poslední době četl. To nesrovnávám s Dunou, s Tolkienem a s dalšíma. A poslední dobou je zhruba to, co mám jakž takž rozečtené, tedy poslední dva-tři roky. Nemám zájem si číst knihu "na truc", abych ji zhodnotil a porovnal, že mám pravdu, nebo naopak nemám pravdu nebo co. Nehledé na to, že ho nemám doma a musel bych ho shánět, což je vzhledem k mé lenosti podstatný důvod.
    upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
    upraveno 8. září 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.