Hra o trůny 1x01 - Zima se blíží
Je to tu. Po letech čekání a dychtivého hltání informací z natáčení nadešel den D. V zahraničí již mají premiéru za sebou a nás čeká dnes večer. Na HBO od 22 hodin a v kině Atlas od 19:30 a to hned dvě epizody.
Každý týden se tu objeví podobný příspěvek, který bude fungovat jednak jako upoutávka na seriál, ale hlavně pak jako diskuzní prostor o aktuální epizodě. Pro spoilery máte v editoru speciální...
Číst celý článek zde
Každý týden se tu objeví podobný příspěvek, který bude fungovat jednak jako upoutávka na seriál, ale hlavně pak jako diskuzní prostor o aktuální epizodě. Pro spoilery máte v editoru speciální...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nezapomeňte, že se bavíme o té, která půjde napráskat královně na vlastního otce, že chce poslat dcery pryč a tudíž chystá něco nebezpečného.
Jestli mě teda Sophie něčím přesvědčila, tak tím gestem, který udělá, když čekají na krále a Cat se jí ptá, kde je její sestra. Jak tak pohne rukou ve stylu nevim a nezájem, to bylo takřka geniální.
Chmur: Jak Catelyn vrhne pohled na Robba a ten s pochopením odvádí Aryu spát, to opovažuju za nejvtipnější scénu první epizody.
Jsem nadšená!
A stejně tak se mi líbila scéna při vyšívání, kde septa chválí Sansu a Arya nahodí znechucený výraz a se zájmem se zaposlouchá do dění na dvoře :o))
Btw zahraniční kritici tvrdili, že je to nejslabší z těch 6 epizod, co dostali, ale pokud to je pravda, tak ty další 4 si neumim představit :-)
Předpokládám, že rozhovory Daenerys s jejími otrokyněmi a khalasarem se budou odehrávat v angličtině a ten drobný zbytek jí bude tlumočit Jorah.
Ale já se bavila jak předpokládám, že to bude v seriálu.
mmnt, Ona už tu je od včerejška. :D