Hra o trůny 1x01 - Zima se blíží
Je to tu. Po letech čekání a dychtivého hltání informací z natáčení nadešel den D. V zahraničí již mají premiéru za sebou a nás čeká dnes večer. Na HBO od 22 hodin a v kině Atlas od 19:30 a to hned dvě epizody.
Každý týden se tu objeví podobný příspěvek, který bude fungovat jednak jako upoutávka na seriál, ale hlavně pak jako diskuzní prostor o aktuální epizodě. Pro spoilery máte v editoru speciální...
Číst celý článek zde
Každý týden se tu objeví podobný příspěvek, který bude fungovat jednak jako upoutávka na seriál, ale hlavně pak jako diskuzní prostor o aktuální epizodě. Pro spoilery máte v editoru speciální...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jo a pokračování diskuze o druhé sérii pls přesuňte na příslušnou diskuzi, ať tu nemusíme řešit ty spoilery ;-)
bol som príjemne prekvapení ich reakciami. pravda na začiatku boli šokované, že nechcú pozerať horor (white walkers), ale postupne ich to dosť zaujalo. pravda, až ich očami som uvidel, že film je drsný na hlavy, čreva zvieracie i ľudské reagovali dosť prudko.
pochopiteľne dostavili sa dve základné reakcie:
a) nie sú tam takí pekní chlapi ako v tudorovcoch
b) ten chlapec (bran) prežil?
myslím, že dajú aj druhí diel, som rád :)
Seriálový Jaime dělá čest své románové předloze.
Viserys néé, nebrat.
Cavill jó, toho brát.
Cavill je Charles Brandon z Tudorovců.
Loras nevím, nevím, ten herec je takovej zvláštní, ale uvidíme...
Jaime má pozitivní hodnocení, ale já hlasuji pro Jona :)!!!
Zdraví Jaime Kingslayer Lannister, Lord Velitel královské gardy, dědic Casterlyovy Skály, jediný pravověrný a dědičný strážce západu a králem Joffryem Baratheonem blahé paměti jmenovaný strážce východu, pokořitel Aeryse Targaryena, vítěz největšího rytířského turnaje všech věků, bratr královny regentky, pán Lannisportu...*
*drobné přehmaty v mých titulech nechť vezmou Jiní
Vzhledem k mojí ikonce, samozřejmě Jaime. Ale toho bere Nevada, Krisa Jona a já se klidně smířím s Robbem ;-)
Viseryse nebrat!
Krisa: 163 je v pohodě, to já mám problém, že jsem jen asi o 4 cm vyšší než manželka, takže když si vezme podpatky, mám co dělat, abych stál hooodně rovně...