Hra o trůny 1x01 - Zima se blíží
Je to tu. Po letech čekání a dychtivého hltání informací z natáčení nadešel den D. V zahraničí již mají premiéru za sebou a nás čeká dnes večer. Na HBO od 22 hodin a v kině Atlas od 19:30 a to hned dvě epizody.
Každý týden se tu objeví podobný příspěvek, který bude fungovat jednak jako upoutávka na seriál, ale hlavně pak jako diskuzní prostor o aktuální epizodě. Pro spoilery máte v editoru speciální...
Číst celý článek zde
Každý týden se tu objeví podobný příspěvek, který bude fungovat jednak jako upoutávka na seriál, ale hlavně pak jako diskuzní prostor o aktuální epizodě. Pro spoilery máte v editoru speciální...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(Přesunuto z Hra o trůny ožívá):
Tak intro jsem shlédl na youtube, ale nějak nechápu, proč vypadá jako ze steampunku a proč opustili nápad s letícím havranem.
Hudba dobrá.
Pro nedočkavce, kterým se to pořád ještě stahuje, jako mě, tak někdo ten opening nahrál na YT :-)
Já se ještě nedíval, pokusím se to vydržet do večera, přitelkyně by mě zničila kdybych na ni nepočkal :-D
Jsem zvědavý jak se autoři poprali se sexem a násilím, protože to sice k Martinovu světu patří, ale co jsem tak různě četl, prý je toho v seriálu ještě daleko více a v poněkud drsnější formě než v knize. A prý i takový True Blood se na to nechytá. Což mi dělá docela vrásky, snad to nebude moc přehnané.
Těšil jsem se tak dlouho, že jsem se bál, že už se mi to nebude moct líbit... Ale jsem nadšený a další neděle se zdá stejně daleko, jako když před dvěma roky ohlásili, že se bude točit pilot.
The things I do for love...