Hra o trůny bude mít 2. řadu!

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
Dva dny po celosvětové premiéře bylo oznámeno, že HBO natočí druhou řadu seriálu Hra o trůny.

Odklepnutí dalšího natáčení se očekávalo již několik dní před premiérou, HBO už vydávalo jisté signály. Přesto si počkali na první čísla sledovanosti. Výsledek prvního dílu (po třech uvedeních 4,2 mil.) byl natolik dobrý, že nebylo nad čím váhat.

Dalších 10 dílů seriálu se zaměří na děj knihy Střet králů. Vypadá to, že GRRM bude psát scénář k...

Číst celý článek zde
245678

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. dubna 2011
    to je heslo môjho rodu, sere.
    Čest a slávu domu sarvenů.
  • upraveno 20. dubna 2011
    nápodobne :)
  • upraveno 2. května 2011
    Nemůžu si pomoct a vím, že je to je buď fantasie anebo realita vzdálená tak další 3 roky, ale pokud by se seriál prokousal až ke čtvrtý sérii (v beznadějném optimismu a nadšení všech těch vyčíslených fandů tomu věřím :D ) doufám že nepojede jen podle Hostiny - tzn. bez Jona, Daenerys atd... Bylo by smutný - ostatně stejně jako to bylo smutný i v knize - sledovat "celý" děj jen půlky hrdinů, lepší "půl" děje všech - i když je to všechno asi fakt ve hvězdách, teď spíše se těšit na jistou řadu č. II (a na Quaithe - u tý je moje zvědavost největší, i když z ní nic moc vidět nebude :D )
  • upraveno 2. května 2011
    Já si myslím, že by prostě zkombinovali Hostinu s Tancem. Je to logické. Teda za předpokladu, že se ke čtvrté sérii opravdu dostaneme (samozřejmě doufám, že ano). :-)
  • upraveno 3. května 2011
    Prial by som si 4 seriu, samozrejme. Ale imho je to teraz este veeelmi otvorene. Winds su imho realnejsie. A to je co povedat ;)
  • upraveno 3. května 2011
    Tak zítra prý začíná casting druhé série. Chce to nějaké velké zvíře. Ale na koho? Stannise? Davose?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. května 2011
    Asi Davose a k němu nějakou tu hvězdu nižší svítivosti na Stannise. Něco jako Robert a Ned v první sérii.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. května 2011
    nějakou pěknou Melisandru. A růženku taky.
    upraveno 3. května 2011
    A starýho suchýho Balona.
    upraveno 3. května 2011
    Nojo, na Balóna jsem zapomněl, a taky na Ašu z Aše
  • upraveno 18. června 2011
    Jouuu.. už aby to bylo.. se nemůůžu dočkáát.. docela mě ale překvapilo, že první řada má jen deset dílů.. očekávala jsem tak 30
    No nakonec bylo myslím 10 dílů tak akorát. Jako fanoušek bych chtěl samo víc, ale koukám na to teď zhlediska sledovanosti, rozvržení napětí apod.

Natáčení druhé řady začíná 25. července, opět v Severním Irsku.
    upraveno 18. června 2011
    Jenom v Severním Irsku?
    ta příroda Irska k tomu sedne x)
    To ne, tam to začne, páč tam jsou ateliéry. Ale Malta bude asi taky. A mluvilo se i o nějaké nové lokaci - Benioff objížděl Španělsko a Chorvatsko mj.

Mluvilo se i o třeba těchto místech:
    Někde v Sev. Irsku
    upraveno 18. června 2011
    Železné ostrovy. Dračí kámen.
    upraveno 21. června 2011
    Jsem docela zvědav, jak udělají tu scénu v tom domě stínů. Kde se Dany zjevila velká hromada spoilerů. minulost, budoucnost a věci které se nikdy nestanou.
    Asi toho hromadu vyhází, protože v seriálu by to byly víc spoilery než v knize. Třeba "bílí lev kráčí travnatou plání" Nevíme co je to za lva, jestli je to zvíře, nebo jestli je to Jaime v bílé zbroji. Ale v seriál by nám to naservíroval hezky pod čumák. Nebo co je ta modrá květina vyrůstající z velké ledové Zdi,...
    upraveno 21. června 2011
    Musíme začerňovat i tady?
  • upraveno 21. června 2011
    nemusíme
    Spoilery se používají jen u episod seriálu, to bychom mohli rovnou začernit 90% diskusí.
    Černá je dobrá, s chutí tedy do černé.
    upraveno 21. června 2011
    Já myslel, že když se tenhle topic týká seriálu. Tak tady se černit musí.
    Vidíš, že by tady někdo používal spoiler tag? Ne, tak je to tady jedno.
    upraveno 21. června 2011
    Pouze u jednotlivých epizod.
    Tak tady se černit musí.
    A já myslel, že člověk musí pouze umřít....
    Musíme začerňovat i tady?
    Já nevim :-)
    všude a všechno... pro jistotu :-)
    No podľa mňa kludne mohla mať 1. séria o 1-2 diely navyše. Aspoň by sme videli Tyriona v akcii a Gregora ako si radí vojsko :P.

Inak ako to bude s používaním spoilerov ohľadom 5tej knihy?
    No vidím to předběžně na topicy spešl pro ADWD, kde se bude normálně spoilerovat a všude mimo nejlépe zákaz, přinejhoršim tlačítko spoiler. Jiné návrhy?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. června 2011
    U seriálových vláken bych se za začerňování spoilerů přimlouvala. Přece jen sem zavítá spousta nových, kteří se na knihy teprve chystají.

Vzpomínám, jak jsem stránky objevila během čtení druhé knihy. Nedokázala jsem se sem nevracet a tak jsem byla za vaši toleranci neskutečně vděčná :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.