Hra o trůny bude mít 2. řadu!
Dva dny po celosvětové premiéře bylo oznámeno, že HBO natočí druhou řadu seriálu Hra o trůny.
Odklepnutí dalšího natáčení se očekávalo již několik dní před premiérou, HBO už vydávalo jisté signály. Přesto si počkali na první čísla sledovanosti. Výsledek prvního dílu (po třech uvedeních 4,2 mil.) byl natolik dobrý, že nebylo nad čím váhat.
Dalších 10 dílů seriálu se zaměří na děj knihy Střet králů. Vypadá to, že GRRM bude psát scénář k...
Číst celý článek zde
Odklepnutí dalšího natáčení se očekávalo již několik dní před premiérou, HBO už vydávalo jisté signály. Přesto si počkali na první čísla sledovanosti. Výsledek prvního dílu (po třech uvedeních 4,2 mil.) byl natolik dobrý, že nebylo nad čím váhat.
Dalších 10 dílů seriálu se zaměří na děj knihy Střet králů. Vypadá to, že GRRM bude psát scénář k...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Natáčení druhé řady začíná 25. července, opět v Severním Irsku.
Mluvilo se i o třeba těchto místech:
Asi toho hromadu vyhází, protože v seriálu by to byly víc spoilery než v knize. Třeba "bílí lev kráčí travnatou plání" Nevíme co je to za lva, jestli je to zvíře, nebo jestli je to Jaime v bílé zbroji. Ale v seriál by nám to naservíroval hezky pod čumák. Nebo co je ta modrá květina vyrůstající z velké ledové Zdi,...
Inak ako to bude s používaním spoilerov ohľadom 5tej knihy?
Vzpomínám, jak jsem stránky objevila během čtení druhé knihy. Nedokázala jsem se sem nevracet a tak jsem byla za vaši toleranci neskutečně vděčná :)