Hra o trůny bude mít 2. řadu!

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
Dva dny po celosvětové premiéře bylo oznámeno, že HBO natočí druhou řadu seriálu Hra o trůny.

Odklepnutí dalšího natáčení se očekávalo již několik dní před premiérou, HBO už vydávalo jisté signály. Přesto si počkali na první čísla sledovanosti. Výsledek prvního dílu (po třech uvedeních 4,2 mil.) byl natolik dobrý, že nebylo nad čím váhat.

Dalších 10 dílů seriálu se zaměří na děj knihy Střet králů. Vypadá to, že GRRM bude psát scénář k...

Číst celý článek zde
135678

Komentáře

• upraveno 21. června 2011
    tak ako vraví alek. s tým, že ja sa prihováram za špecial disusné fórum hodiny tanca, kde by sa pomáhalo s angličtinou. keď sa niekto (Ja) na niečom zaseknem, napíšem a možno niekto pomôže. nemyslím ani tak slovník ako skôr význam udalosti, a tak. že či som to správne pochopil a tak. hm?
    bude, samotnýmu se mi to bude hodit :-)
    Začerňujte začerňujte, to Vám chválím :) Jinak já jsem po první sérii seriálu více než nadšený, už jsem se rozhoupal a koupil jsem si, tedy alespoň prozatím, vázanou hezky nově vydanou Hru o trůny v češtině, dneska jsem dodělal poslední zkoušku, tak se do toho zítra pustím a začnu Vás dohánět :)
    i ve specialnich "topicich" bych zavedla zacernovani spoileru
    Ach jo...topicy budou temné a plné hrůz...
    To se ví, že u Tance se bude začerňovat, ale v diskusích mimo téma seriálu (a 5. dílu) je začerňování nesmysl, když už tam spoilery jsou, ne? Já jsem taky tolerantní člověk, ale zase nechci mít "černou" diskusi jen kvůli tomu, že tady někdo knihy ještě nečetl - já jsem prostě diskuse nečetl, dokud jsem to neměl přečtený a nestěžoval jsem si na to, jak prosté.

Chmur: O tom mluvím, jsem proti tomu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. června 2011
    Já bych začerňovala, dokonce bych začerňovala i názory, které se mnou nesouhlasí :D:D:D a to nejen tady :D:D:D
    Já jen pořád nechápu, v čem je u toho začeňování takový problem :-D Při psaní je to otázka jedné sekundy a při čtení je to otázka takřka neznatelného pohybu zápěstí při posouvání myšky na ono černé místo, které se automaticky odčerní. To raději tu jednu sekundu obětuji než abych někomu zkazil radost. Připadá mi, že lidi jsou v dnenší době až přehnaně leniví a pohodlní :-D Jistě, všeho s mírou a jsou topicy, kam by se prostě za určité situace lézt nemělo a spoliery tam být v pohodě můžou, ale na druhou stranu se určitě najde dost topiců, kde by to začerňování vůbec nevadilo a nikomu ruce neupadnou :-D
    Vzhledem k tomu, že tu je spousta spoilerových topiců už teď, tak to měnit nebudu. Prostě Tanec bude mít spešl režim a seriálový věci budou mít svůj režim.
    Díky Aleku za rozumný názor. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. června 2011
    Naprosto souhlasím. Díky :)

(Ale jak uvidím naskakující počet příspěvků v nové diskuzi kam "nesmím", stejně vás budu nenávidět :) )
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. června 2011
    Nevada: Přesně.
    Diskuze: "Tanec s Draky" a u něho 347 nepřečtených příspěvků.
    Uááá nééé! O čempak tam tak zapáleně diskutují?
    :D To budu muset vždycky prokliknout a vynulovat to číslo aby mne nedráždilo.
    Doufám, že se bude diskuze nějak strukturovat (řekněme první týden prvních deset kapitol, další týden dalších deset a pod.). Do diskuze bych se totiž moc rád zapojil, ale pokud bude neřízená, tak to asi kvůli hrozbě spoilerů riskovat nebudu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. června 2011
    Expendable: jsou přehnaně pohodlní si rychle přečíst knihu :) Víš jak to tu byla svobodná diskuse, než přišel seriál? My staří matadoři ty věčný černý pruhy neseme těžce.
    Právě pro ty starý matadory se to snažím aspoň trochu zachovat ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. června 2011
    Problém je, že nás tu moc nezbylo...
    Nebude tak zle. Halt je seriál nevzal, tak se stáhli. Věřím, že se někteří vrátí na taneček ;-)
  • upraveno 22. června 2011
    i ve specialnich "topicich" (OHLEDNE TANCE MYSLIM....)bych zavedla zacernovani spoileru (nejak rozumne, samozrejme)...kazdy budeme prece cist jinym tempem :-)...

sarven - skvelej napad !
  • upraveno 30. června 2011
    KDY? bude druhá série,pls?
  • upraveno 30. června 2011
    Je to v tom článku napsáno, stačí popojet nad tuhle diskuzi ;-)
  • upraveno 1. července 2011
    A uz to zacina: Rostouci zakladna fanousku = spousta blbych dotazu.
  • upraveno 1. července 2011
    :-)))
    upraveno 13. července 2011
    Na IMDb je u první epizody druhé řady napsáno datum: Original Air Date—15 April 2012. To bude asi zase kachna, že?
  • upraveno 13. července 2011
    No asi jo, ale tak je to vcelku realistické, když se ten proces dost opakuje (začátek natáčení v červenci, 10 epizod,...)
  • upraveno 26. července 2011
    Včera nám začlo natáčení druhé řady i přes to, že spousta postav ještě není obsazena. A už tu máme první zajímavý obrázek, sochy Sedmi připravené ke spálení.

http://www.flickr.com/photos/crafted/5978258989/
  • upraveno 27. července 2011
    Zdravím, teďka mě to nějak zmátlo. Druhá řada bude odvísílána nebo připravena ke stažení kdy prosím?

Děkuji
  • upraveno 27. července 2011
    Převčírem začlo natáčení. Jak se píše v článku výše, odvysílání bude příští rok na jaře.
  • upraveno 28. července 2011
    To je úžasné že bude 2.řada seriálu ... 1.řada mě tolik nadchla že jsem zkoukla všechny díly a musím si je pouštět pořád dokola :) Nemůžu se dočkat 2.řady, škoda jen že bude až za rok :D
    upraveno 28. července 2011
    Tak mezitím začni číst knížky (jestli jsi je už nečetla) ;o)
    Ale prozatím jenom tu první, jinak nebude v seriálu žádné překvápko. :-)
    To by jí asi na rok nevystačilo... :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.