Hra o trůny bude mít 2. řadu!
Dva dny po celosvětové premiéře bylo oznámeno, že HBO natočí druhou řadu seriálu Hra o trůny.
Odklepnutí dalšího natáčení se očekávalo již několik dní před premiérou, HBO už vydávalo jisté signály. Přesto si počkali na první čísla sledovanosti. Výsledek prvního dílu (po třech uvedeních 4,2 mil.) byl natolik dobrý, že nebylo nad čím váhat.
Dalších 10 dílů seriálu se zaměří na děj knihy Střet králů. Vypadá to, že GRRM bude psát scénář k...
Číst celý článek zde
Odklepnutí dalšího natáčení se očekávalo již několik dní před premiérou, HBO už vydávalo jisté signály. Přesto si počkali na první čísla sledovanosti. Výsledek prvního dílu (po třech uvedeních 4,2 mil.) byl natolik dobrý, že nebylo nad čím váhat.
Dalších 10 dílů seriálu se zaměří na děj knihy Střet králů. Vypadá to, že GRRM bude psát scénář k...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Každopádně k tomu ale skutečně všichni chovali respekt, to je na tom znát a o to mi jde.
Opakování je matkou moudrosti a jejím otcem je inteligence, ta však Bohu žel sperma nerozdává, bez něj můžeme jen stále klonovat matku. Loučím se s úklonou a vystrčeným Rudým zadkem, naozaj perfektným! :P
Já si myslím že ta diskuze nemá už moc smysl neboť jedná strana je spokojena a druhá je značně fundamentální a lpí na základech,které prostě nejdou ve filmovém zpracování dodržet aniž by nepřišla zákonitě nějaká překážka Ty máš něco proti Olifantům? :-D
Z toho pohledu je seriál degradace Martinovy Písně. Autor psal scénáře k druhořadým seriálům a chtěl napsal román, protože televize má omezené možnosti. Povedlo se mu to a nakonec skončil v kruhu tam, kde začal - u seriálu.
Ač je GoT velmi povedený seriál a velmi se drží předlohy (děj a postavy, detaily vynecháme), pořád je to komerční produkt určený k prodání více výrobků v reklamách.
Asha: Haha. Jestli si myslíš, že skoro ani hůř udělat nešlo, tak jsi toho zatím asi moc neviděla. Neříkám, že seriál Hra o trůny je dokonalost sama. Ale udělat z toho šmahem téměř odpadovou záležitost fakt není fér.
Nikomu neberu právo na nespokojenost, každý má jiné představy. Mně se například GoT velice líbil, byť jsem tam možná nějaké nedostatky našel. Ale každopádně si nemyslím, že by šlo o nějaký brakový seriál. Kvalitu to podle mne má vysokou a myslím si také, že se v rámci možností dost drží předlohy. Navíc mě seriál nadchl natolik, že jsem si pak přečetl a GoT a nemohl jsem přestat, takže nyní už čtu Bouři mečů.
(zdroj tohoto tvrzení si nepamatuju, bud rozhovor s GRRM, nebo nejaka ASOIAF wiki...)
jo a první kniha (HOT1) zas až tak dobrá není - dal jsem teď celý HOT a první (česká) část se vleče - furt sem si říkal, jak to, že stále uprostřed
až na konci HOT1 se to startuje a HOT2 pak jede cvalem
takže seriál dost věrně kopíruje nudnější první polovinu...
http://www.westeros.org/GoT/News/Entry/Game_of_Thrones_Take_Home_Emmy/