Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ako hovorím, neviem aký podiel malo Talinsko na rozvoji Benátok a aký Slovensko na rozvoji Košíc, len tam cítim rozdiel. A dosť veľký. Extrémne veľký.
Ostatně by mě zajímal rozpis daní na oblas vs. co se z vybraného vrátí nazpátek.
Nemas pravdu, Bratislava by bola detto, aj keby nebola hlavnym mestom. Blizkost najvacsich miest strednej Europy, teda poloha, zdroj vody, cernozem, logistika, infrastruktura - to tu bolo davno predtym, ako sa Bratislava stala hlavnym mestom.
Chcem tym povedat, ze vzdy bude nejaka oblast na tom lepsie ako ina, tak to chodi.
V Bratislave sa z vybraneho nevrati ani polovica.
Ale inak:
Tak v Bratislave som bol len raz na pozretie (dvakrát celkom), ale v centre, ktoré sa mi zdalo rozvinuté, som veľa farmárskej pôdy nevidel, nieto ešte černozem.
K tomu vid reakciu na flankera.
Kazdopadne, ako som povedala, byvam 15 minut od centra mesta v zahradkarskej oblasti. Prave sa zberaju posledne paradajky ;)
Sorry, ale Tatri hrozne biju do oci, pravdaze, ak nie si dyslektik.
Mi to připomnělo ten vtip "Na Žitném ostrově roste obilí jako telegrafní sloupy, místy i hustěji" :)
Vtipy z druhej svetovej nepoznam...
1) Preklep
2) Mne zase bijú do očí adiakritické slová
3) Neboli to múzea, skôr obhliadka Bratislavy ženou, čo tam býva...
"Nejčastějším překlepem bývá chybějící nebo přebytečné písmeno, nebo nesprávné pořadí písmen ve slově. Často bývá omylem použito písmeno, které na klávesnici leží v sousedství správného písmena, nebo chyba vzniká nesprávným použitím přeřaďovače (klávesy SHIFT)."
Nepouzivam diakritiku, lebo na iPade kupenom v USA je to nanajvys neprakticke. A to nie je chyba. Breses na zlu stranu
Tak ja som iPad v rukách v živote nedržal (holt som len obyčajná nižšia trieda ľudí, ktorí sú kapitalistickými možnosťami skôr odrbávaní, takže využívame peniaze na potrebnejšie veci než sú jabĺčka), akokoľvek nechápem, čo s tým má miesto kúpi. Akože technológie v USA sú špeciálne, nepodporujú diakritické fonty, nemajú takú možnosť? No ak je to dôležité, my máme sprchu zrejme poľského pôvodu a ja kalkulačku asi čínskeho... Hoci je zvláštne, že nevidím žiadne špcifiká...
To je ale beztak fuk... Aj tak viem, kam by táto debata Ďalej mierila...
Kym sprcha ci kalkulacku mozu v cine aj u nas pouzivat ludia vykoristovani kapitalizmom rovnako bez toho, aby to niekomu bilo do oci :roll:
Niekto kupuje zene hodinky, brilianty, auto, ja som dostala ako darcek iPad, kedze nic zo spomenuteho nemusim ;). Niekto ma doma pocitac, niekto iPad. Pritom pocitac je drahsi...
@brbr mne to robi na icefire posledne dva dni a tiez mam safari, ale na fb mi to robi stale
Je otázka, jestli Kecáliště odpovědné osoby čtou. Napište to spíš sem: http://www.icefire.cz/forum/discussion/51413/novy-ice-fire-model-2012#latest