Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1241242244246247581

Komentáře

• Nevada napsal(a):

@Hildegarda
    Je otázka, jestli Kecáliště odpovědné osoby čtou. Napište to spíš sem: http://www.icefire.cz/forum/discussion/51413/novy-ice-fire-model-2012#latest

@brbr nebo pokud chceš mít jistotu, tak je tu všechny tři označ a jim vyskočí upozornění ;-)
  • Jo, dík všem. Problé,m je, že už jsme to tam jednou řešilia doporučení nefungovala. Ale zkusím to znovu, třeba jsou nějaké neové postupy :-)
  • upraveno 30. září 2014
    Takhle nějak by imo měla vypadat kritika novinářské práce. Na ten blog jsem narazil díky jednomu linku na palbě a v rámci možností (jde vesměs o vážné věci) se u něj dobře bavím.
  • Gepeto napsal(a):

@Jitka Everett sa momentálne zrejme balí, aby mohol navštíviť Soběsuky u Nepomlku (ktovie, čo je tam hlavné remeslo) :D

Kdo ví, jestli jsi do názvu obce správně doplnil diakritiku... :o)
  • @Jay kdyby tam bylo "š", tak by si manžel aspoň ten název zapamatoval :-D ale byly to nudné Soběsuky
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Ugla Já bych twn článek jen doplnil jen tímhle německým satirickým pořadem. To je mi rozdíl, co v mainstreamu může vytvořit Německo a co naše "nezávislá" ČéTé...

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    BTW ještě jeden jejich pořad. Zdá se, že to jsou tací důstojní nástupci BIrda a Fortuna :)

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ododneška je môj obľúbený "čas" v angličtine:
    Smb will have been verb
    To predčilo aj magické:
    All the faith she had had had had no impact on her life.
  • Nemáte - nehrajete někdo v Praze tu deskovku Hry o trůny? Rád bych tu hru poznal a hlavně si měl s kým občas zahrát...
  • Pro ty, co pořád zůstávají u České spořitelny:
    http://www.novinky.cz/ekonomika/351982-matka-ceske-sporitelny-ma-ztratu-pres-40-miliard-odhaduji-analytici.html

Nechci vás děsit, ale čekejte další zdražení služeb. Nejvíc mě pobavil příspěvek do diskuse, která opět nezklamala: Tři sta korun za vedení účtu není tak moc. Ne, tři sta korun za to, že bance dáváte svoje peníze a kromě všech možných poplatků, které vám naúčtují, ty vaše peníze zúročují ve svůj prospěch, opravdu není tak moc. Holt kluci ze Spořky správně odhadli, že ochotný blbec se vždycky najde =D
  • @svoa00 Přece banka musí něco vydělat. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mně by ani nevadilo platit nějaké poplatky. Díky tomu zatím nemusela vláda "české" banky dotovat, na rozdíl od většiny západní Evropy. Jen kdyby nebyli tak strašně nenažraní, i když je k tomu ztráta matky netlačí. Platit dva různé poplatky za jednu a tutéž operaci, už přece jen považuju za rozežranost a tak jsem před pár lety České spořitelně řekla nasrat sbohem.
  • @Nevada No, pan ředitel musí z něčeho zaplatit studium svých dětí na Havaji. Mě ty poplatky vadí z důvodu, který jsem uvedla - banka vydělá už na tom, že z mých peněz podniká, z čehož u Spořky a některých jiných vidím 0,1 procenta úroku. A pokud mi i Komerční banka nabídne lepší podmínky (a sama jsem si pak našla ještě lepší banku), tak to už je na pováženou.

@M1on To já taky a na úvěrech to dělat nemůžu.
  • @svoa00 Nejde jen o Českou Spořitelnu, během tohohle nejdéle příštího roku zdraží všechny pojišťovny u chlapů zhruba o 50% a u žen o 100%. Ano, zase jste diskriminované :-P
    upraveno 29. října 2014
    svoa00 napsal(a):

No, pan ředitel musí z něčeho zaplatit studium svých dětí na Havaji. Mě ty poplatky vadí z důvodu, který jsem uvedla - banka vydělá už na tom, že z mých peněz podniká, z čehož u Spořky a některých jiných vidím 0,1 procenta úroku. A pokud mi i Komerční banka nabídne lepší podmínky (a sama jsem si pak našla ještě lepší banku), tak to už je na pováženou.

No, v dnešní době zase tolik na finančních operacích nevydělávají, tomu bych věřila (ne že by nevydělávali vůbec, jen méně a tudíž mají větší problém pokrýt náklady). Komerční banka a Česká spořitelna jsou ohledně výše poplatků jedna za osmnáct a druhá za dvacet bez dvou.
    Jediný rozdíl je v tom, že KB je ochotnější klientům poplatky upravit. Jen si o to dotyčný musí sám říct. Nebo být novým klientem, který uvažuje o změně banky.
    Everett_Young napsal(a):

Nejde jen o Českou Spořitelnu, během tohohle nejdéle příštího roku zdraží všechny pojišťovny u chlapů zhruba o 50% a u žen o 100%. Ano, zase jste diskriminované :-P

Ne, to není diskriminace, ale naopak. To zvýšení je důsledek vyrovnání podmínek, protože ženy měly doteď pojistky výhodnější, jakožto méně riziková skupina.
  • upraveno 29. října 2014
    Prednedavnom sme tak pustili k vode Fio banku. Zevraj najlepsi ucet, bez poplatkov, bla bla bla. Par tyzdnov od otvorenia som zistila, ze absenciu poplatkov si nahanaju velmi divnym kurzovym listkom. Stratav oorovnani s ostatnymi bankami bola tak velka, ze by sme si mohli platit mesacne aj 20 inych uctov za normalny poplatok? Odovodnit nam to samozrejme nevedeli.
    Fio mají u vás v TV takovou tu debilní reklamu jak ňouma balí letušku, že?
  • @Nevada Je to mozne, nieco sa mi mari, ale ja tv nesledujem. Iba Vecernicek a Castla :)

Kazdopadne ide o ten isty podnikatelsky ucet. Najlepsie na tom ale je, ze aby zakryli tu zlodejinu, neuverejnovali kurzovy listok, takze ku kurzu sa dalo dostat iba spatnym prepoctom.
  • Když už se tu řeší banky, máte někdo zkušenosti s UniCredit Bank?
    Úplne zlý pomer
    image
  • nevite někdo jaka země má vlajku ktera je stejná jako turecká jen na černém podkladu ?

http://www.protivna-blondyna.cz/2014/10/jak-asi-vypadaji-orechy-v-misce.html
    Nejdřív člověk jen nevěřícně kouká, ale pak se musí začít smát =D
    Síce je ten článok o vtipnom obsahu, veľmi sa mi to páči zo slohového hľadiska. Teda gramatiku úplne hodnotiť nemôžem, ale strašne dobre sa to číta (veľmi zaujímavé pisateľsky). A vtipné (čo do komentárov).

Ad čajové sviečky: Oni majú fakt aj nejaké iné estetické využitie okrem toho hodiť to do nádoby s maľbou?
  • DanielSvatoš napsal(a):

nevite někdo jaka země má vlajku ktera je stejná jako turecká jen na černém podkladu ?

Ziadna
    @DanielSvatoš Čo som našiel moderná Lýbijská vlajka má ten mesiac na čiernom, ale má tam aj dva pruhy inej farby
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @DanielSvatoš Máš na mysli asi novou vlajku Lybie, hej? Jen jsou na ní ještě dva pruhy nahoře a dole.
  • @Dreamer Uni neznám, ale lidi si hodně chválí Equa bank a ještě tu jak má tu protivnou kočku v reklamě (nepamatuju si název), zkrátka tyhle e-banky. Zatím zůstávám u KB, musím propočítat poplatky, ale vyhovuje mi to, že občas můžu zajít do pobočky a vyřešit si tam věci, ačkoliv je to asi doopravdy zbytečný když jde všechno řešit online. Jsem nalomenej, ale říkám si jestli můžu těmhle menším bankám důvěřovat. (nijak jsem to detailně neřešil)
    @DanielSvatoš
    Pákistán má podobnou, ale podklad je tmavě zelený. Nemůže to být ono?
  • upraveno 1. listopadu 2014
    právě že jsem si dohledal že by to mohla být vlajka Lybie ale takovou už nemají dlouho a jinak nikomu nepatří ale vypadá tak jak jsem ji popsal
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.