Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1325326328330331581

Komentáře

• Zase z jiného soudku:
    http://www.novinky.cz/domaci/381979-chybi-darovane-sperma-muzi-miri-za-penezi-do-ciziny.html

Řešilo se tu už darování krve, ale co tenhle dobrý skutek, pánové? Zdá se, že nadšenců zas tolik není.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Na tom článku mě nejvíc zaujalo tohle:
    Navíc jsou u nás testy pro dárce přísné. Projde průměrně jen každý desátý zájemce. Podle předepsaných požadavků musí mít maturitu. Když už testy potenciální dárce projde, což se podle zkušeností odborníků podaří zhruba jednomu z deseti, může navštívit jednu z asi 30 spermobank v Česku.
    Podle skladby vět to vypadá, jak kdyby dělali testy z matematiky a čj :)
  • @svoa00 vybrat dárce asi nebude jednoduchá, pravidla jsou asi celkem přísná ne? :-k já zas nechápu, že existují nějaké dárkyně vajíček, přijde mi to jako dost brutální zásah do těla.
  • @Dreamer Horší je to, že ženská se několik týdnu dopuje hormonama. Já bych o tom každopádně neuvažovala, protože bych stejně neprošla kvůli menší genetické a vadě a i jinak si nemyslím, že moje geny jsou až taková výhra v loterii (asi leda v tom, že mám dobré vlasy a nemáme v rodině rakovinu a to je trochu málo :D).
  • @svoa00 právě, hlavně ty hormony jsem myslela, ale i to další mi přijde hrůzostrašné....no já taky rozhodně v tomto ohledu nemám co nabízet :D
    Na jednu stranu mě docela zajímá, jak ty vajíčka dostanou ven. Na druhou to asi raději vůbec nechci vědět...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    svoa00 napsal(a):

Zase z jiného soudku:
    http://www.novinky.cz/domaci/381979-chybi-darovane-sperma-muzi-miri-za-penezi-do-ciziny.html

Řešilo se tu už darování krve, ale co tenhle dobrý skutek, pánové? Zdá se, že nadšenců zas tolik není.

Ani Franta Brabec nedal...

• @svoa00 Praveze nemat raka v rodine je vyhra. To sa len tak nenajde taky jedinec.

Kamos bol raz ako testovaci jedinec na lieky na potenciu. Ako student si privyrobil pekne prachy, ale musel tam byt zatvoreny nejaky ten tyzden a to co robil sa asi od muzov navstevujucich spermobanku velmi nelisilo :)

Ohladom bezdomovcov - kupujem jedlo, cestovne listky a Nota bene (bezdomovecky casopis). To je maximum. Peniaze nedavam.
  • upraveno 1. října 2015
    @Jitka Hele, nejsem bůhvíjak odvařen z těch uprchlíků, kvóty nic neřeší, jejich problém to neřeší, jdou sem za lepším, neutíkají před válkou, ti co utíkat můžou mají jistě i peníze... Ale to je pořád dokola a bavit se o tom kdekoliv už ztrácí význam. Všude už je tak přeuprchlíkováno, že se bojím jít do sklepa či skleníku, že tam budou běženci... :)

Každopádně k tvému případu. Zmrdi jsou všude, nejen mezi uprchlíky, řekl bych že je to intergalaktický problém zmrdství.. Něco co se stalo tobě se stalo i mě, akorát že to nebyl cizáckej fakan, ale stopro czech houmeles, který mě zastavil někde tuším na Andělu v Praze, když jsem jel do školy. Chtěl po mě peníze na jídlo.. Byla neděle, a jel jsem z domova přes Prahu a v krosně pár balíčků chlebu s řízkem.. Tak jsem sundal krosnu a řekl mu, že mu dám chleba s řízkem (garantuju že takovej suprovej řízek nikdy neměl) a on mě s ním, bez jakékoliv cenzury, poslal do píči, začal na mě řvát jaký jsem kokot.
    Co se řízků týče, nejsem žádnej samaritán, chtěl jsem si vyzkoušet, jestli má fakt hlad nebo chce koupit další hradní svíci v krabici... Druhá varianta byla správná. Tyhle fakani, o kterých píšeš, to tak mají, prostě támhle někde v tramtárii mají pást kozy, to je moc neba, tak radši dělaj chudinky před turisty a evidentně si tuhle dovednost přenášejí rovnou k nám...

Otázkou je, jestli ho ta matka žebrat poslala, nebo o tom neměla ani tušení...

• @Jitka To já moc tyhle rakouský speciality neznám, občas teda zajedeme do Freistadtu (kousek od Dolního Dvořiště) do Hoferu, je to takovej hezčí Lidl .. Tam prodávají teda dobrý citronový pivka, není to jak ty český hnusný radlery, ale prostě pivo a s citronem... mmm...

A gumičky do vlasů spirálový jsem kupoval neteři, nemůže si je vynachválit :)
  • K nám chodí do lékárny uprchlíci s takovou energickou dobrovolnicí/překladatelkou/nebotakněco a vypadaj teda docela nuzně, koukaj do země a šoupou nohama.

Jo, Hofer je náš nejmilejší obchod, pak ještě Merkur, ale tam už je třeba si víc připlatit.

A k novému tématu: Pánové, chcete-li si přivydělat díky spermatu, (nebo oplodnit svou ženu) berte Coenzym Q10, spermie líp plavou
  • @sfik: Jako co se ovocných piv týče, letos jsme jeli na Mazury a bez bližší specifikace jsem si je vyžádal, takže provianťák nakoupil celkem slušnou paletu druhů (následně ještě v Polsku nějaké místní s příchutí žurovina - podle všeho brusinka, ale ta žíravina se nabízela :o)) a musím říct, že nejvíc mě oslovil litovelský Černý citron (ale já jsem houby pivař)...
  • upraveno 2. října 2015
    U nas citronove pivo nahradil cider. Radlery maju to najlepsie za sebou. Doma mam zazvorovy Birell asi 10 kusov a nik to uz nechce. Ale to nie je pivo vsakano :). Zo ciderov najlepsie Kingswood
  • Cidery občas piju, ale jsou to děsné lepitlamy. Teď jsem párkrát zkusila nějaký radler a celkem dobré. Ach jo, kde jsou ty časy, kdy bych k tomu ani nestrčila nos. Co dokážou s člověkem udělat dvě nucené abstinence. Léta cviku přišly vniveč. :twisted:
  • @Jay černý citron...hmmm :) moc mi chutná alko i nealko verze a to spíš dávám přednost pivu před radlery a z vlastního mini průzkumu mezi pivaři můžu říct, že citron chutná překvapivě i mnohým z nich.
  • @brbr: U vás se říká lepitlamy? U nás "naopak" tlamolepy a přijde mi to zvukomalebnější... :o)
    @Dreamer: Radlerům jsem přišel na chuť jeden teplý letní den, kdy jsme na chalupě připravovali grilovačku (přece jsem se nemohl zbourat během přípravy... a že on v tom slunci umí alkohol divy)... No a i pivo jako takové mám raději černé (i když takové speciály jako Zlatá labuť -to až připomíná portské víno- je taky zajímavá kategorie, ale taky úplně jiná liga).
  • @Jay jestli máš radši tmavé pivo, tak zkus dát šanci ještě premium dvanáctce od Litovle, tu mám asi nejradši, je sladší a je tam cítit karamel, je to dobrota :)
  • @Jay Možná je to tlamolep, já to nikdy nevím. Tak často se to u nás neříká :-)
  • @Jay
    tlamolepy
    souhlasím s tlamolepy...

Co se rádlerů týče začal jsem s nimi, když jsem se učil na zkoušky pod modrou oblohou, tenkrát to bylo moderní, kdo by chodil do studovny... Tam lidi blbě koukali, když si tam chtěl člověk prostě jenom popovídat :)

Každopádně jsou to všechno žuroviny :D takže když nemám chuť na plzeňský, případně na klasické pivo všeobecně, pokud Pilsnera nečepují, měli jsme oblíbený bar naproti škole, kde čepovali Hoegaarden..., servírovaný s limetkou, kterou jste si do toho mohli či nemuseli vymáčknout. Poměrně rychle lezl do hlavy, ale zase strašně rychle z něj člověk vystřízlivěl. Ideální letní pivo pro lidi, nejsou úplně pivaři :) to mi připomíná, že už jsem ho dlouho neměl, musím napravit :)
  • Kecáliště = Klub anonymních alkoholiků :D
    sfik napsal(a):

Kecáliště = Klub anonymních alkoholiků :D

Ahoj, jmenuji se Krisa a mám děsnou chuť na grepopivo.
  • Spirálové gumičky jsou možná super a kouzelné, protože neničí vlasy, ale vypadají blbě.
  • gumičky...hlavně když moje 35letá šéfka nosí zářivě oranžovou nebo jedovatě zelenou :-D

Jsem Jitka a s kamarádkama máme klub neanonymních alkoholiček
  • Krisa napsal(a):

sfik napsal(a):

Ahoj, jmenuji se Krisa a mám děsnou chuť na grepopivo.
    Uz existuje aj grepovy Birell ;)
  • sfik napsal(a):

Ahoj, jsem z Moravy a ani trochu mi nechutná slivovica, můžu si dát radši pivo nebo víno? :anxious:
  • Ahoj, já bych pila, ale nedělá mi dobře kombinace alkoholu a brzkého vstávání. :oops:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. října 2015
    Radlery? Děláte si ze mě ***** ***** *****! A nejhorší je višňový Bernard. Po tom jsem se mále ******** ** ******. A to jsem předtím nic nepil.

Cidery? Jak se jmenuje to ostružinové od Carlsbergu? To chutnalo jak zkapalněný medvídci haribo s rumem.

btw. Koukal jsem na nějaký anglický web o ciderech a tam léta zkušení ciderofilové z anglie hodnotili jednotlivé kousky. No a Kingswood tam byl jeden z nejhůře hodnocených. Myslím, že nedostal ani tři body z deseti :D
  • @Monte Karstark No, ono ty naše cidery nemají s těmi anglickými moc společného, teda pokud nepočítám takové ty fakt cidery ze speciálních ciderií. Když jsem byla naposled v Anglii, tak jsem si tam s radostí dávala čepované. Je to nebe a dudy.
  • V Anglu jsem měl cider (nebo cidre, mě se ty dva nápoje pletou) v baru pod "Okurkou"... bylo to tak přechlazený, že to nešlo pít a navíc celkem bez chuti (ale proti gustu...)...
    Jinak já samozřejmě stále popírám, že jsem alkoholik... Kupříkladu v porovnání s Jarkem, bodrým to Moravákem, který do sebe za hodinu vyklopil regulérně 2l rumu (tehdy ještě rum) si skoro myslím, že piju málo i na abstinenta... :o)
  • Tak rádler beru to co se u nás prodává a je to právě ta žíravina, ale někdy si dát prostě pivo se spritem není špatný nápad, ba naopak, je to celkem osvěžující a je to RÁDLER :)

Jinak já se teď taky celkem uklidnil. Asi stárnu, protože kocoviny mívám o dost horší než "zamlada" :) obvykle útočí až později odpoledne, o to však jsou intenzivnější.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.