Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.novinky.cz/domaci/381979-chybi-darovane-sperma-muzi-miri-za-penezi-do-ciziny.html
Řešilo se tu už darování krve, ale co tenhle dobrý skutek, pánové? Zdá se, že nadšenců zas tolik není.
Kamos bol raz ako testovaci jedinec na lieky na potenciu. Ako student si privyrobil pekne prachy, ale musel tam byt zatvoreny nejaky ten tyzden a to co robil sa asi od muzov navstevujucich spermobanku velmi nelisilo :)
Ohladom bezdomovcov - kupujem jedlo, cestovne listky a Nota bene (bezdomovecky casopis). To je maximum. Peniaze nedavam.
Každopádně k tvému případu. Zmrdi jsou všude, nejen mezi uprchlíky, řekl bych že je to intergalaktický problém zmrdství.. Něco co se stalo tobě se stalo i mě, akorát že to nebyl cizáckej fakan, ale stopro czech houmeles, který mě zastavil někde tuším na Andělu v Praze, když jsem jel do školy. Chtěl po mě peníze na jídlo.. Byla neděle, a jel jsem z domova přes Prahu a v krosně pár balíčků chlebu s řízkem.. Tak jsem sundal krosnu a řekl mu, že mu dám chleba s řízkem (garantuju že takovej suprovej řízek nikdy neměl) a on mě s ním, bez jakékoliv cenzury, poslal do píči, začal na mě řvát jaký jsem kokot.
Co se řízků týče, nejsem žádnej samaritán, chtěl jsem si vyzkoušet, jestli má fakt hlad nebo chce koupit další hradní svíci v krabici... Druhá varianta byla správná. Tyhle fakani, o kterých píšeš, to tak mají, prostě támhle někde v tramtárii mají pást kozy, to je moc neba, tak radši dělaj chudinky před turisty a evidentně si tuhle dovednost přenášejí rovnou k nám...
Otázkou je, jestli ho ta matka žebrat poslala, nebo o tom neměla ani tušení...
A gumičky do vlasů spirálový jsem kupoval neteři, nemůže si je vynachválit :)
Jo, Hofer je náš nejmilejší obchod, pak ještě Merkur, ale tam už je třeba si víc připlatit.
A k novému tématu: Pánové, chcete-li si přivydělat díky spermatu, (nebo oplodnit svou ženu) berte Coenzym Q10, spermie líp plavou
@Dreamer: Radlerům jsem přišel na chuť jeden teplý letní den, kdy jsme na chalupě připravovali grilovačku (přece jsem se nemohl zbourat během přípravy... a že on v tom slunci umí alkohol divy)... No a i pivo jako takové mám raději černé (i když takové speciály jako Zlatá labuť -to až připomíná portské víno- je taky zajímavá kategorie, ale taky úplně jiná liga).
Co se rádlerů týče začal jsem s nimi, když jsem se učil na zkoušky pod modrou oblohou, tenkrát to bylo moderní, kdo by chodil do studovny... Tam lidi blbě koukali, když si tam chtěl člověk prostě jenom popovídat :)
Každopádně jsou to všechno žuroviny :D takže když nemám chuť na plzeňský, případně na klasické pivo všeobecně, pokud Pilsnera nečepují, měli jsme oblíbený bar naproti škole, kde čepovali Hoegaarden..., servírovaný s limetkou, kterou jste si do toho mohli či nemuseli vymáčknout. Poměrně rychle lezl do hlavy, ale zase strašně rychle z něj člověk vystřízlivěl. Ideální letní pivo pro lidi, nejsou úplně pivaři :) to mi připomíná, že už jsem ho dlouho neměl, musím napravit :)
Jsem Jitka a s kamarádkama máme klub neanonymních alkoholiček
Cidery? Jak se jmenuje to ostružinové od Carlsbergu? To chutnalo jak zkapalněný medvídci haribo s rumem.
btw. Koukal jsem na nějaký anglický web o ciderech a tam léta zkušení ciderofilové z anglie hodnotili jednotlivé kousky. No a Kingswood tam byl jeden z nejhůře hodnocených. Myslím, že nedostal ani tři body z deseti :D
Jinak já samozřejmě stále popírám, že jsem alkoholik... Kupříkladu v porovnání s Jarkem, bodrým to Moravákem, který do sebe za hodinu vyklopil regulérně 2l rumu (tehdy ještě rum) si skoro myslím, že piju málo i na abstinenta... :o)
Jinak já se teď taky celkem uklidnil. Asi stárnu, protože kocoviny mívám o dost horší než "zamlada" :) obvykle útočí až později odpoledne, o to však jsou intenzivnější.