Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
WORLD OF THRONES :D
Pak jsou tu ještě typicky české (=moravské) destiláty, když je dobrá domácí slivovice, tak si rád dám, ale pokud je výběr, tak radši meruňku či třešeň. Ale jak říkám musí to být domácí, bohužel tyto výrobky koupené obvykle za moc nestojí. Pak jsou tu likéry, fernety, bechery, lemondy, jablíčka, hruštičky.. k tomu se nevyjadřuju, to jsou tlamolepy, střevolepy :)
Jinak třeba Hromčíkova je takový standard dobrý tak na Thorovo kladivo...
@sfik: Doteď to vypadalo, že piješ "vše krom medu a asfaltu, protože ty tečou pomalu..." :o) Jinak z míchaných nápojů na zahradní párty mě fascinoval (ale pro nezletilé nutno dodat tohle doma nezkoušejte, zletilí by mohli mít dost rozumu, aby to nezkoušeli... :o)) nápoj autory pojmenovaný "Godžra" (nikdy jsem nevyzkoušel, takže vše je jen z vyprávění) - míchá se (doplna) ve várnici na nápoj známé ze školní jídelny - 1:1 jablíčko (dá sílu) a bohemia sekt (dá bublinky), prý se to pije výborně a všichni pak spali, kde padli a připomínalo to prý toho Japonce, kterému na začátku filmu Godzilla (ne ta nová) mávají tím zapalovačem před očima (z toho pojmenování)...
Jinak největší smrťák je long island ice tea, nevinný název pro velmi náročný drink :)
Nevím, sekt do shakeru snad nikdo nacpat nezkusí, vždyť by přišel o to nejdůležitější (bublinky)... eeeh a možná o ruce, když mu to bouchne, ale jestli by měl tak jalový nápady, tak by stejně zasloužil ty ruce urazit... :o)
@sfik Ha, já to mám kupodivu opačně, od rumu k zelené. I když posledně jsem pila čaj s rumem a docela stačilo (jak jsem ho dělala do termosky, tak jsem to neodhadla a upadla mi tam ruka s rumem).
@Dreamer Přesně, napřed jsem ochutnal a velmi mě to zaujalo, pak jsem si přečetl složení... No a pak jsem platil, to bylo nejhorší :D
Dámám doporučím Malibu se Spritem :) obzvlášť v létě osvěží, dodá i kdejakému lokálu exotický ráz :D
ja nepiju nic, len ked nahodou niekto ponukne baileys, tak si dam ako dezert :)...vcera som sice mala burciak. jeden a pol deci, ale tocila sa mi hlava riadne :)
P.S. z vína se dá opít celkem slušně, někdy stáčí i sklenička, každý má jinou toleranci :)
@Dreamer my většinou po pár pivech přejdeme na něco silnějšího, takže ten rozdíl vážně nepoznám :-D
Iitr. Ke konci už došly petky a hrozilo, že dojde i ten burčák, tak jsme si dali každý do kelímku (půllitrového) a odebrali se s dětmi k domovu. :twisted:
@Everett_Young Ono se to vážně nezdá, ale pár let nucené abstinence a celý SŠ a VŠ výcvik je v tahu. A dalších tak 15 roků nebudeš na něho nebudeš mít čas a pak už ani chuť.
Ono ostatně to není o tom nářadí, ale spíš o surovinách.. Na nejvíc prachů přijde základní výbava drinků, protože člověk potřebuje od každého láhev + ty sirupy všemožné, i když je možné i uvařit vlastní, jak nám týpeček ukázal...
Až mě to úplně rozněžnilo... Právě navíc přemýšlím oč si říct jako o vánoční dárek jestli o autorádio nebo ... něco k baru, pěkně nerez :)