Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jinak doufám že ta politička z videa co sem dával @flanker.27 bude brzy obohacena a nejlíp v nějaké temné uličce alespoň tak 5 uprchlíkama
Ohledně výchovy to spíš beru tak, že v nižším věku jsou spíše děti s matkou a otec se stará později. Odebere (většinou zase chlapce) z mateřské lásky matky a postaví ho na nohy ( z jemné lásky na drsnou lásku jak by řekla Kochanská v Červeným trpaslíku :D ), ale tady je prý právě ta krize hlavně rozvodů kdy děti zůstanou jenom s matkou a problémy se pak nabalují i do další generace...
Já extrémní feminismus neuznávám a pokud se evoluce nezrychlí řádově na dny pak pořád pochybuji, že mne za mého života bude zajímat ženský tenis. (narážka na fyzické limity) :P Ale někdy se mi zdá, že je to prostě přehnaný z druhé strany - sorry jestli je to trošku z kontextu - do detailu jsem všechny odkazy nepouštěl - jen jsem tak pročítal tady ty příspěvky a i v topicu "Historie vojenství, od kyje k pušce" se objevilo něco o genderové rovnosti, tam kde to nebylo relevantní.
I'm from Germany and I want to admit I have no faith in our government anymore. They seem to treat us like unimportant vermin and completely fail in recognizing the huge threat they let into the country. But when I try to talk about this with anyone, I'm being denounced as a "Nazi" and I'm being told that it is right the way it is.
Nehodlám proto argumentovat hypotetickým Němcem, ale sám sebou. A já tvrdím následující:
I v bílé populaci se vyskytují násilníci. Ale zatímco u nás je znásilnění zločin, v té kultuře, jejíž invazi čelíme, jde o normu chování vyplývající z naprosto odlišného chápání nejen ženy, ale lidského jedince jako takového. Ta kultura neprošla vývojem jako Evropa řekněme od dob Koperníka, přes osvícenství, francouzskou revoluci, průmyslovou revoluci včetně jejích dopadů na život jedince, rodiny, na školství a vzdělání vůbec a tak dále.
Zdroj: https://www.google.cz/search?q=stoning+women+to+death&biw=1366&bih=630&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz7PHrzpzKAhXDuBQKHct_AoIQ_AUIBigB
Můj pocit když vidím tohle je okamžitě vzít něco hodně ostrého a dlouhého
Můžeme odcitovat i přímo z Koránu.
berte si za manželky ženy takové, které jsou vám příjemné, dvě, tři a čtyři; avšak bojíte-li se, že nebudete spravedliví, tedy si vezměte jen jednu nebo ty, jimiž vládnou pravice vaše. A tak se nejlépe vyhnete odchýlení.
Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.
A můžeme si poslechnout i exmuslimku. Je to samozřejmě zaujatý jedinec, že? :)
Ve mně tedy pocit kulturního obohacení z islámu nevymámíš :) Pro mě jde o primitivní systém hodnot a pravidel, který není slučitelný s pravidly, kterými se řídíme my. Čímž netvrdím, že naše pravidla jsou univerzální a už vůbec nezastávám názor, že je máme šířit tam, kde o ně nestojí. Ale zde budou platit pravidla naše, nemůže dojít k tomu, aby tu paralelně fungovaly dva odlišné systémy podle toho, ke které skupině ten který jedinec náleží.
EDIT: a super je taky komunita pro ex-muslimy, protože věřím, že je fakt velmi obtížné opustit tohle náboženství beze strachu z totální izolace od rodiny nebo přátel a pro ženy to speciálně může někdy být i nebezpečné, což je děsivá představa.
celkem mě to chytlo :D
https://www.stream.cz/blanik/10008721-zito
Uculovala jsem se celou dobu, ale verš "Za trvalý pobyt Čechy budou zdobit" mě zlomil.
1) západní a severní Evropa se stanou většinově muslimskými nenásilnou cestou
2) Muslimové vyvolají ozbrojené povstání a násilím se chopí moci
3) Muslimové vyvolají ozbrojené povstání, ale budou poraženi
4) Státy západní a severní Evropy budou ovládnuty krajní pravicí, moci se chopí obdoba Hitlera, dojde k muslimskému holokaustu
5) Vypukne regulérní občanská válka, do které se zapojí státy zvenčí