Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Nevím proč by slečna Květuše, nebo kterákoliv jiná žena/muž/transka, zkrátka kdokoliv když jde domů třeba z práce, měl použít nějaký obchvat, jenom protože jeho cesta vede přes nějaké podobné území smrti/urážek." - Tak ty jsi mluvil o tom, že by potřebovala někde protáhnout nějakou uličkou. Jenže ona se vyjadřuje, že neexistuje zatím náznak, že by něco ohrozilo její běžný život - nevyjadřuje se k tomu, že by ty rizika neznala.
Ještě k tomuhle "a hned potom si přečtu x důvodů, proč je fajn bejt multikoktejl a mít je tady a zachovat si humanistickou tvář." - já předpokládám, že když všichni tři hlavní státníci (nebo aspoň ta Merkelova) prohlásili, že multikulturalismus v Evropě selhal, že kalkulují do čeho jdou.
Já jsem humanista se sluníčkovými sklony (chci světový mír, konec hladomorů, vodu pro všechny a vlastně aby se všichni lidi na světě měli dobře a chovali k sobě, zvířatům, rostlinám, prostě celé planetě hezky), ale vyřešit současné útoky tím, že se někam nebude chodit a už vůbec ne žena sama a po tmě, to je pro mne naprosto nepřijatelné!
@svoa00 Ne já se nepovažuji za nějakou elitu. Já si tady tříbím svoje názory a jsem schopný uznat, že v něčem se můžu plést. Uznávám, že ty lidi by nějak kontrolovaný být měli. I když mne přijde málo pravděpodobné (vzhledem k počtu), že by dokázali odhalit všechny potencionální nebezpečné osoby, ale aspoň nějaká úspěšnost že jo. Ne a nějakou super radost z toho nemám, že se sem ty lidi tlačí, protože je to podle mne jenom začátek (studuji věci ohledně zavlažování, takže nějakou představu o tom co může přijít pokud bude blízký východ dál vysychat mám). :-s
Nejsem pro hromadné "vystřílení", ale zákony by měly platit jak pro domorodce, tak pro přistěhovalce a uprchlíky - všechny, které se dopustili sexuálního násilí by měli potrestat stejně podle platných zákonů dané země, ať už šlo o uprchlíka, nebo kdybych to udělala třeba já.
Použila by som aj iný príklad, ale tí dvaja mi napadli prví, lebo to teraz berieme na dejepise.
Jinak snad každý, kdo se trochu zajímá o historii evropských zemí, ví, že Češi to sice neměli snadný - hladomory, politická emigrace, nutnost národního obrození, střídání režimů v moderní době a dvě okupace - ale nejhorší ne. Slováci byli permanentně pod tlakem maďarizace. Ukrajinci měli taky drsnou jízdu historií. Polsko v moderní době převálcoval kde kdo a permanentně měnilo hranice. A to nemluvím o balkánských státech, které několik set let bojovaly s Osmanskou říší, zatímco země západní Evropy plundrovaly kolonie.
Jinak se sice žádná země nevyhnula občanským válkám, epidemiím nebo okupacím, ale některé z toho vyvázly bez větších propadů. Rakousko třeba (neptejte se mě jak), do určité míry skandinávské země.
Jinak, kdybych měl říct svého kandidáta tak je to Rusko a Francie
;-)