Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1575576577578580

Komentáře

• S nakažlivějšími míň škodnými verzemi je tu v téhle fázi ještě jedno riziko. Sice by nemělo tolik lidi skončit na JISkách, ale při té míře nakažlivosti by na peence mohlo skončit příliš mnoho naráz a troška zpomalit zásobování a podobné věci, takže zase ponáhľať sa netreba. Ale jinak z toho kouká začátek návratu k normálu.
  • To mě pobavilo:
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/norsko-anders-breivik-soud-podminene-propusteni-utoya-utok.A220118_092843_zahranicni_kha

Hmm. Ten sociopat má na účet norských daňových poplatníků malý vybavený byt. Jenom z něj nemůže odejít a s nikým mluvit. Tím se norský soud zabýval jako porušováním lidských práv. Teď má možnost po deseti letech žádat o propuštění (ne že by měl jakoukoliv šanci, ale...). Připomínám, že zabil přes sedmdesát lidí. A nějak jsem ani nepostřehla, že by mu přitížila propagace nacismu. Někdy fakt nenávidím tuhle dobu. Breivik by měl jít do vězení v Egypte, Brazílii nebo Pákistánu, to by mu sklaplo.
  • https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3440216-olympiada-legitimizuje-genocidu-cina-se-chce-pomstit-svetu-a-ten-selhava-varuje-ujgurka

Druhá strana olympiády. Takhle - že pořádat zase olympiádu v Číně bude průšvih a při pohledu zpátky za pár let to bude ještě kontroverznější rozhodnotí, to jsme asi všichni věděli předem. Snad každý s polovinou mozku ví, co je Čína zač a o co jí politicky jde. To srovnání s nacistickým Německem není od věci. Ta měkká kolonizace bude jenom horší, protože Čína ví, že západnímu světu jde jenom o prachy, žití na dluh a umí to proti němu mistrovsky využít. Vědí, že západní společnost ovládají naši korporátní vládci a ti za ně budou kopat a umlčovat kritiky pro pár dolarů. Pořád někdo věří, že jestli Čína vojensky obsadí Taiwan, že se západní politici zmůžou na něco víc než ošklivé dopisy a impotentní protesty v médiích, za které se pak omluví? Přece respektují politiku jedné Číny, ne?

Problém je, že ani individálně nemůžeme Čínu bojkovat, protože se mnohdy ani nedovíme, že přístroj oficiálně vyrobený v EU tu byl leda tak smontovaný. Co může čínský vliv částečně negovat, tak to je snad jenom robotizace.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. února 2022
    Vím, že tady někde je přímo "školní" téma, ale zaboha ho nemůžu najít. Tak požádám tady.
    Kdo budete mít čas a bude se vám chtít, prosím, vyplňte dotazník k bakalářské práci pro moji příbuznou. Děkuji.

https://forms.gle/4EuzWdKKjv516aTa8
  • Provedeno.
  • Neodolám a dám to sem:
    https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/helen-mirren-zide-nezid-maureen-lipman-golda-meier-kritika.A220215_135803_lidicky_sub

Že se paní Maureen neozvala, když Annu Boleynovou hrála černoška :D Já teda řeknu tajemství - podstata práce herce je v tom úspěšně předstírat, že je někdo jiný. A i když jsem pro to dávát co nejvíc šancí hercům z řad minorit tam, kde to má smysl, stala se z toho vážně divočina. Židovská herečka, co hrála Margaret Thatcherovou, kritizuje jinou herečku, že přijala roli na stejném principu... Když to dovedeme ab absurdum, tak za pár let budou bílí herci psát eseje o tom, proč jejich postava neobdržela "race swap"/proč nedali příležitost minoritám. Tohle fakt nemá řešení.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    svoa00 napsal(a):

Tohle fakt nemá řešení.

Má. Poslat konečně všechny woke hovada do pérdele.

• kvalitní reportáž
  • Hezký den, já přicházím do této zajímavé a všeobecné diskuze s dotazem na bydlení, příp. stěhování. Chtěla bych se zeptat, zda jste při výběru nového bytu sháněli přes známé, různé nabídky na sociálních sítích, realitní kanceláře nebo např. tyto /eurobydleni.cz/ stránky? Pokud se vám něco z toho o čem píšu také vyloženě nelíbí, mohli byste napsat z jakého důvodu? Děkuji a přeji hezký den :)
  • upraveno 22. července 2022
    @LeaP0988 Teď je situace na trhu s byty hodně složitá. Známí jsou asi nejlepší možnost a pak třeba místní realitka. Občas se nabízejí i nové byty ve výstavbě přímo od developerů. Ceny jsou samozřejmě všude hodně vysoko. Hodně štěstí při hledání
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @čejka IMHO jde o reklamní příspěvek. Někdo je placený za šíření odkazů na dané weby.
  • Zomrela legendárna herečka Olivia Newton-John... :-(
    image
  • upraveno 24. prosince 2022
    image
  • Šťastné a veselé, pripájam sa. :D
  • upraveno 31. prosince 2022
    Tak hezký nový rok a hlavně když to ten příští nebude horší:
  • Šťastný nový rok... :-)
  • OakenfistOakenfist Alyn Dubová pěst :o)
    S ohledem na dnešní volby se samozřejmě nabízí spousta politologických paralel se světem AWOIAF, Martin klade velký důraz na tuhle stránku světa a jak už jsem psal někde jinde, třeba Tanec s draky je v linii Jona a Danny vlastně takový kurz vládnutí, resp. manažerských dovedností.
    No, co mě napadlo v souvislosti s volbami jako vkusná paralela, je právě Tanec s draky (kapitola s Tyrionem, myslím, že Tyrion 2, ale nevím přesně), kde magistr Illyrio vykládá Tyrionovi o roli pentoského prince. (budu pouze parafrázovat, nemám teď text před sebou)

"Prince vyberou ze skupiny magisterských rodů Pentosu, nosí ho na výročí a svátky v honosných průvodech na nosítkách městem. Každý rok musí připravit o panenství Pannu sklizně a Pannu .... (???). Když prohraje Pentos válku, přijde epidemie, nebo neúroda, tak ho obětují bohům a zvolí si někoho jiného."

To by asi Miloš nepřežil už dávno ... myslím. A jak noví kandidáti ?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 13. ledna 2023
    Brzy by nám došli zájemci o funkce a naše sousedství by bylo plné Princů Drbanů.

P.S Jako člověk z pohraničí si myslím, že to nedopadne dobře. (Volby)...útěchou budiž, že když jsme zvládli dvě období se Zemanem, tak už snad zvládneme všechno
  • upraveno 13. ledna 2023
    Tak pokud se vyplní předvolební průzkumy, tak to dopadne docela dobře :D Účast bude podle všeho docela vysoká a to navíc Burešovi nehraje do karet, když se musí spoléhat jenom na ty svoje kultisty. Já to hodila generálovi, i když je mi celkem jedno, jestli to bude on nebo Danuše, ale generál má o něco vyšší šance. Chci jenom, ať máme zase jednou prezidenta, co nepatří za katr. A ze kterého se mi nezvedá žaludek, kdykoliv ho vidím.
    Tohle bude hodně těžkých čtrnáct dní. Snad to PP ustojí, na povolební tiskovce vypadal, že ANO.

Na druhou stranu, Drahoš taky nebyl žádný zázrak a se Zemanem prohrál hodně těsně. V tomhle je naděje, protože PP je přece jen o několik úrovní lepší a charismatičtější rétor.
  • Tak já asi debaty ani sledovat nebudu. Bureš a jeho věčné projektování o komunistovi a opakovaní blatantních lží o vládním kandidátovi mě fakt nezajímá. Jeho taktika očividně je lidi znechutit, protože přesvědčit o svých uhm, kvalitách už nemá koho.
  • upraveno 15. ledna 2023
    Výsledek v prvním kole se dal celkem čekat, vzhledem k tomu, že všude bylo slyšet vlastně jen o třech kandidátech.
    @Oakenfist Ani nevíš, jak ses mi s Pentosem v něčem trefil :-) (o naši politiku ale nešlo)
    Čekal jsem ledacos, ale to že Pavel porazí Babiše o skoro milion hlasů teda ne.

Každopádně jsem rád, že 10 se Zemanem jsme přežili ve zdraví a neskončili jako ruská gubernie
  • Nebo čínská :D Já jsem ráda, že budeme mít prezidenta, který bude důstojně reprezentovat, ne toho sebestředného makaka.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @svoa00 len to nezakriknte :-D
  • O týždeň bude zrušené uloz.to.
  • Aviv napsal(a):

O týždeň bude zrušené uloz.to.

Tak to je více než nemilé! Smazala se nám celá filmotéka a kupa věcí už tam ani není. Seriály, co nejdou sehnat na DVD, ráda bych i zainvestovala :-(.
  • To ma mrzí.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Aviv prepokladam, ze tyzden nato ako sa ulozto zrusi sa objaví ina stranka
  • Akože oni aj sú iné miesta sťahovania, ale taký archív, aký bol k dispozícii na uloz.to, neviem o tom, že by mal niekde obdoby.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.