Cenu Zlatá Ygritte (Ygritte políbená ohněm) ze nejotravnější Ygrittinu hlášku předává Ygritte políbená ohněm. A vítězem se stává...Ygritte. Gratulujeme!
:D ďakujeme donátorke tejto súťaže, Ygritte a tiež jej zakladateľke, Ygritte... Ygritte: ,,ďakujem svojej matke, Ygritte a svojmu bratovi, Ygritte za to, že tu môžem stáť..." A v javisku samé Ygritte
to mi pripomína: a cézara za nejlepšího císaře vyhráva.. cézar!
Tak s tou Ygritte jste to zabili :D Ještě mi u seriálu vadí, že Dany nenosí qarthéňanské šaty, nejde mi sice o to, abych viděl její ňadro, ale aby to dodrželo knihu... :/ :D
Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(
Mám nápad jak se Ros zbavíme. Bude to ona, pozná Aryu, je to k...a prodejná, tak ji bude vydírat, no a Arya ji řekne Jaqenovi. Tak tenhle odklon od předlohy by bodl.
Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(
Mám nápad jak se Ros zbavíme. Bude to ona, pozná Aryu, je to k...a prodejná, tak ji bude vydírat, no a Arya ji řekne Jaqenovi. Tak tenhle odklon od předlohy by bodl.
Komentáře
to mi pripomína: a cézara za nejlepšího císaře vyhráva.. cézar!
Ještě mi u seriálu vadí, že Dany nenosí qarthéňanské šaty, nejde mi sice o to, abych viděl její ňadro, ale aby to dodrželo knihu... :/ :D