Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví
Theon dokonává svůj mistrovský tah. Lannisteři vysílají Myrcellu na cestu. Arya se setkává s nečekaným návštěvníkem.
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jo a v diskuzi na WiC jsem našel pěkný odkaz, http://frontlineactors.com/wp-content/uploads/2011/04/LiamBurke.pdf - tento pán hrál Šíleného krále, kterého jsme nakonec nedostali v první sérii. Proč sakra ten matroš nedali do bonusů, to mi pořád vrtá hlavou.
A niekedy aj Lady Varys Ako som sa dozvedel z Búrky :D
Možná tady ty videa znáte, ale já jsem se včera zaposlouchal do vyprávění o Robertově rebelii a plenění, bylo zajímavé to slyšet to z různých pohledů.
a podobné...
Teď si ale nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ten "obchodník s kořením, co je teď v ukázce, ten co je vítal u bran, jehož jméno je těžké vyslovit" Z knihy si nemůžu vybavit jeho jméno, no už je to čásek a knížku jsem půjčil. Ale u bran byl výborně pojatý. Šak sme tě přijali, tady jsem já a tady jsi ty :)