No to nevím jestli Daenerys půjde do domu už v tomto díle, ale těším se na tu scénu jak na nic. Mohli by to vzít zkratkou, už se to v Qarthu tak hezky rozjíždí. Na Belwase a jeho kámoše se těším taky moc, jakmoc bude k nepoznání. Možná tady ty videa znáte, ale já jsem se včera zaposlouchal do vyprávění o Robertově rebelii a plenění, bylo zajímavé to slyšet to z různých pohledů.
Mno, mam taky blby pocit, ze z Domu neumirajicich budeme sklamani...predsa su tam iba naznaky...nic pre americke publikum...kazdopadne to podla mna v tejto casti nebude...
Davida Lynche by na to bylo třeba. Ten by z domu neumírajících udělal celou jednu epizodu. :) to by bylo žrádýlko. Už i ten Pyat Pree mi, jak jsem psal, dost připoměl toho chlapíka na party z Lost Highway :)
Jojoo, Gandalf, když byl ještě obyč šedý magič. Nějak tak, akorát ve fyzickém boji trochu nebezpečnější :) Teď si ale nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ten "obchodník s kořením, co je teď v ukázce, ten co je vítal u bran, jehož jméno je těžké vyslovit" Z knihy si nemůžu vybavit jeho jméno, no už je to čásek a knížku jsem půjčil. Ale u bran byl výborně pojatý. Šak sme tě přijali, tady jsem já a tady jsi ty :)
Komentáře
Jo a v diskuzi na WiC jsem našel pěkný odkaz, http://frontlineactors.com/wp-content/uploads/2011/04/LiamBurke.pdf - tento pán hrál Šíleného krále, kterého jsme nakonec nedostali v první sérii. Proč sakra ten matroš nedali do bonusů, to mi pořád vrtá hlavou.
A niekedy aj Lady Varys Ako som sa dozvedel z Búrky :D
Možná tady ty videa znáte, ale já jsem se včera zaposlouchal do vyprávění o Robertově rebelii a plenění, bylo zajímavé to slyšet to z různých pohledů.
a podobné...
Teď si ale nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ten "obchodník s kořením, co je teď v ukázce, ten co je vítal u bran, jehož jméno je těžké vyslovit" Z knihy si nemůžu vybavit jeho jméno, no už je to čásek a knížku jsem půjčil. Ale u bran byl výborně pojatý. Šak sme tě přijali, tady jsem já a tady jsi ty :)