Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví
Theon dokonává svůj mistrovský tah. Lannisteři vysílají Myrcellu na cestu. Arya se setkává s nečekaným návštěvníkem.
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
- rozřešení toho, s kým se to Arya potká - je to Malíček, co přijel na skleničku s Tywinem. Podle všeho Aryu poznal, ale tváří se záhadně.
- Theon je píčus a člověk se nestačí divit, jak postava během pár minut dokáže ztratit všechny předchozí sympatie. Tipnu si, kdo mu poradí jednu ještě větší píčusovinu - bude to Dagmer
- Joffrey dostává lekci pěstí i hovnem... aaaah
- Danyina linka se mi začíná hodně líbit, tentokrát královna vesmíru dostává lekci z politický pragmatiky a na konci je zase ve srabu
- Robb a jeho ženská: jsou spolu roztomilý, ale dozvěděli jsme se akorát to, že o ní nic nevíme...
- Ygritte je skvělá, už teď jí mám radši než v knížce. A stejně jako Oša dokazuje, že Divoký holky si umí poradit :)
- Tywin začíná mít k Arye pomalu otcovskej vztah :D
Dneska boduje Zimohrad a Harrenov. A samozřejmě i Královo přístaviště - na tuhle scénu jsem se těšila po Domě neumírajících nejvíc. A Ohař u Sansy, jak začala hrát ta hudba, neměl chybu. Úplně jako ten dokonalý rytíř, jakého si vysnila :D. A Tyrion dělající si starosti o Sansu <3</span> :D. A další Aryino jméno... to jsem fakt nečekala. Ale je super, že se takhle odklonili od knížky (alespoň v tomto případě), protože člověk je víc napjatý a jak by řekla mnohokrát zmiňovaná Ygritte (která ví, jak na to :D) - furt nic nevíme i když jsme to četli :D.
Takze caka prekvapenie v dalsej casti aj nas, co sme citali knizku :)
Rad jašterotvaeré, trieda drakovité, druh Drak Valyrijský. Má už len hladké šupiny väčšinou červenej farby. Vyvinutý je orgán Sporoprint u samčeka a orgán Sporožer u samičky. Samček nakladie výtrusy s gamétnym pôvodom (sporogaméty) do samičky a vytvorí tým živého draka.
Rad kameňotvaré, trieda krídlotvaré, druh Drak kamenný. Skapatina, ktorá pri troche LSD vyzerá ako živý drak a jediný, kto ho vidí, je užívajúci - Daenerys...
Až je mi líto, že je pryč ta doba, na kterou rádi vzpomínaj ty, co zažili předrevolučního období - ta doba, kdy si lidi druhej den v práci nadšeně vyprávěli o posledním dílu seriálu. "Ježiši, mě jí bylo tak líto, jak jí málem znásilnili, to bylo hrozný, co?" :D