Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví
Theon dokonává svůj mistrovský tah. Lannisteři vysílají Myrcellu na cestu. Arya se setkává s nečekaným návštěvníkem.
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale neviem, prečo neprijala Jorahovu ponuku a nedala na Quaithiine slová - šup do Ašaju, ja chcem vedieť ako vyzerá .D
A pokud ona byla ochotná se provdat za Khala jen kvůli tomu, aby pomohla bratrovi k armádě, tak nevím, proč by nemohla přistoupit na tuto nabídku, která by zajistila lodě a armádu jí.. Je pravda, že jí k tomu bráška trošku dostrkal, ale evidentně chce Železný trůn stejně fanaticky jako ho chtěl on, tak proč ne tou nejlogičtější cestou?
Co se Khala týče, Dany k tomu moc ochotná nebyla, ale podřídila se, protože poslouchala velkýho zkušenýho brášku :). Teď má přeci jen svůj osud ve svých rukou.
Jinak se mi v tomhle dílo líbilo, jak Theon a Robb vyslovují Castle, strašně mi to připomíná tenhle skeč z Horrible Histories -
Ale pripomína mi to jeden CaH
Genie: ,,I'm your genie. You have three wishes."
Char: ,,I want more wishes!"
Genie: ,,Oh... Again!... You have only three wishes, one genie means three wishes, it's a rule."
Char: ,,So... I want more genies!"
*CINK*
Genie: ,,Oh, SHIT!!!"
:D
Seriál sám o sobě by byl super, kdybych neznala předlohu. Takhle se dostávám do schizofrenní situace, kdy se mi to vlastně líbí a zároveň nelíbí zároveň. Provedení seriálu je super, ale fanoušek ságy ve mně vzlyká neštěstím. Už ep. 2x04 mě hodně znechutila, 2x05 mi vrátila trochu naděje, i když stále s výhradami. Ale 2x06 zanechala akorát hořkou pachuť.
Většinu postů v tomhle topicu jsem přeskočila, protože jsem epizodu viděla až teď, tak se omlouvám, že budu opakovat už několikrát řečené.
Jaime dyslektik a taťka Tywin tvrdý na svého syna, ale všelaskavě chápající služku z území nepřítele. Jon opět za vola, Robb si zadělává na ještě většího vola, protože markytánka (já jí tak nemůžu přijít na jméno, že si ho ani nemůžu zapamatovat) je nesympatická, navíc zřejmě špionka Lannisterů. Co za otázku bylo: "Znal jsi svého otce, pane?" Vím, že potřebovali vysvětlit proč je Tywin chladný a neúprosný a tolik si zakládá na svém jméně, ale hloupěji už to snad nešlo. Zvlášť, když zase až tak chladný není... Smrt Rodrika mě mrzela. Mohli ho raději utopit ve studni, místo septona. Takhle Theon vypadal jako pološílenec. Dokonce ani změny u Daenerys se mi moc nelíbí. A vzpoura v Králově přístavišti mi přišla uhozená. Hlavně její průběh. Co to porcování nejvyššího septona? To se jako pustili hned do jídla? Vím, že to v knize bylo, ale tohle vypadalo hodně divně. A taky Ohařova akce byla předimenzovaná. Hlavně ta střeva. A Joffrey dostal jen jednu facku! Jediná změna, co se mi líbila, byla Arya a volba druhého jména. A hodně pobavil napůl otrávený pohled Jaqena, když na něj naléhala, že to musí být ihned.