Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví

upraveno 6. května 2012 v 2. řada
15678911»

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. května 2012
  • upraveno 13. května 2012
    Já tu nabídku od Xara chápala tak, že jí nenabízí pohodlný život v nejkrásnějším městě, ale i půlku svého bohatství, za kterou by si nějakou tu loďku určitě pořídit mohla. Pro něj by to samozřejmě mělo už nějaké lepší vyhlídky než pro krále koření, kdyby jí to nevyšlo, pořád mu zbyde dost a kdyby jí to náhodou vyšlo, byl by král Sedmi královtství!
    A pokud ona byla ochotná se provdat za Khala jen kvůli tomu, aby pomohla bratrovi k armádě, tak nevím, proč by nemohla přistoupit na tuto nabídku, která by zajistila lodě a armádu jí.. Je pravda, že jí k tomu bráška trošku dostrkal, ale evidentně chce Železný trůn stejně fanaticky jako ho chtěl on, tak proč ne tou nejlogičtější cestou?
    GemSignor: Pravda, pravda, tohle jsem si vůbec neuvědomila. Škoda, že to nevysvětlili i v seriálu, pak by za jejím jednáním byl vidět i nějaký ten racionální důvod.
    upraveno 13. května 2012
    No nevím, jestli by takový zvyk měl potom smysl, když by si nevěsta to mohla zase vzít zpět. :)
    Jinak se mi v tomhle dílo líbilo, jak Theon a Robb vyslovují Castle, strašně mi to připomíná tenhle skeč z Horrible Histories -
    Gepeto, to už je překombinované, jako Zlatá rybko, moje první přání je, abys mi splnila všechna přání, co kdy v životě budu mít :-p
    upraveno 13. května 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. května 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.