Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví
Theon dokonává svůj mistrovský tah. Lannisteři vysílají Myrcellu na cestu. Arya se setkává s nečekaným návštěvníkem.
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak mi ta Jonova změna až tak nevadí. Ona je to pravda, že je hloupější, než vypadá. A Ygritte potřeboval jako sůl :D.
Danyiny draky unesla Ros, jak bylo zmíněno :D. Možná Ros teď nahradí Irri, když nám zařvala :D.
Kolikokoli: S tím Jonem mě štvou. V první sérii v něm byl jasně vidět potenciál a ve druhej sérii se chová jako pitomec, kdykoliv jde do tuhýho. A to se prosím snažej o dospělejší postavy.
Kolikokoli: Je to tak, aspoň podle Wikipedie. Prozradil jim hrubej nástřel posledních dvou knížek. Upřímně řečeno je to ale lepší alternativa než aby za něj někdo dopisoval ságu v knížní formě.
U hlášky "Nic nevíš, Jone Sněhu" mi nevadí, že ji častuje blbému/nezkušenému Jonovi, ale že sama se pasuje do role protřelé a vševědoucí stařeny, která všechono ví a všude už byla dvakrát.
Něco je špatně, když já - naprostý filmařský ignorant - mám nápady, jak to natočit lépe. :-(
Nejhorší je, že já jsem tu scénu s popravou Ygritte pochopila, tak, že ji opravdu chtěl popravit, ale netrefil se a ona mu zdrhla.
Celá ta Jonova linie, min. v posledním dílu je asi největším zklamáním.
ale přišli jsme imho o řetěz :/
Inak, Tywinovi sa vôbec nedivím, že je k Aryi taký milý, keby som ja bol obklopený takými idiotmi, tak by som to poslušné dievča, čo dobre odvádza svoju prácu vyobjímal vždy, keď by som ju uvidel :)
To už se spíše inspiruje (jako sám sebe se inspiruje) Dothraky a udělají z ní jeho pokrevní kopinici (či jak se překládá Spearwife). :o)