Hra o trůny 2x09 - Černovoda

upraveno 25. května 2012 v 2. řada
Stannisova flotila dorazila do Králova přístaviště a Lannisteři v čele s Tyrionem bojují o své životy.

Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall

Celou...

Číst celý článek zde
11820222324

Komentáře

• upraveno 31. května 2012
    Hlavně do těch nekoukatelných sraček cpou miliony, zatímco zbytek světa...[moralizování o chudobě, životním prostředí apod.]
    Další důkaz, že naše civilizace už dlouho na špici nevydrží.
    Neboj, na konci roku přejdeme do jiné dimenze a bude klid. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. května 2012
    Ben Nevis napsal(a):

Hlavně do těch nekoukatelných sraček cpou miliony, zatímco zbytek světa...[moralizování o chudobě, životním prostředí apod.]
    Další důkaz, že naše civilizace už dlouho na špici nevydrží.

Ehm, tak teď si LOL neodpustím já :)
    Leckdo tvrdí, že i Píseň ledu a ohně je důkaz o rozkladu našíí civilizace :D
    Tak pokud se budou nadále dělat takové fotomontáže jako nechvalně známá "sedmička", tak bych tomu i věřil. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. května 2012
    heavy_head napsal(a):

Neboj, na konci roku přejdeme do jiné dimenze a bude klid. :-)

Přiletí pro nás Aštar Šeran :)
  • upraveno 1. června 2012
    Pouze za předpokladu, že máš důkladně nasledovaného krtečka!!!
    (vzhledem k tomu, že doma krtkujeme do bezvědomí, tak budu v bussines class all inclusive :-p)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. června 2012
    Třeba Krteček ve městě je můj oblíbenej :)
    Nejlepší je Krtek chemikem. A pak Krtek a uhlí. :)
    My zas sjíždíme krtek a orel:-)
    My z krtka (kvůli hrozbě měknutí mozku z té kvantity) přešli na pana Krbce :-) Ale už mi to taky leze krkem....vymýšlím něco neočuměného (sjeli jsme kočičí a čmelíky a a je to by mohlo být příliš inspirativní :-p )asi mu vrátím malou čarodějnici než něco vymyslím :-)
    Těžko říct, jak to vezme Aštar Šeran ....
    Asi mi z vás exploduje mozek... přesuňte se i s Krtečkem do jinýho topicu, pls :D
    Jarla napsal(a):

My z krtka (kvůli hrozbě měknutí mozku z té kvantity) přešli na pana Krbce :-) Ale už mi to taky leze krkem....vymýšlím něco neočuměného (sjeli jsme kočičí a čmelíky a a je to by mohlo být příliš inspirativní :-p )asi mu vrátím malou čarodějnici než něco vymyslím :-)
    Těžko říct, jak to vezme Aštar Šeran ....

krtek mi uz lezie hore krkom, u nas je teraz hitom masha i medved
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

Třeba Krteček ve městě je můj oblíbenej :)

To je ten, jak tam vykácí a vybagrují celý les. Postaví tam město jak z lega a zvířátkům udělají v paneláku nafukovací háj? To je také moje nejoblíbenější epizoda.

Jinak skvělá pohádka je O Makové panence.
    Emo Motýl Emanuel spadne do makového pole. Tam se sfrčí a zjeví se mu krasavice v červené sukýnce. Přiteplený Motýl je tak fascinován tanečnicí, že zapomíná na svou orientaci a snaží se panenku sbalit. To se mu však nedaří, neboť Maková panna je pěkná děvka a flirtuje kde s kým. Mnohem víc ji berou afričtí motýly a dokonce i jednou panu žaludovy pomáhala najít čepičku.
    Pohádku, ve které se sjíždí i sluníčko nenajdete na každém rohu. ;-)
    Montezuma3 napsal(a):

Jinak skvělá pohádka je O Makové panence.
    Emo Motýl Emanuel spadne do makového pole. Tam se sfrčí a zjeví se mu krasavice v červené sukýnce. Přiteplený Motýl je tak fascinován tanečnicí, že zapomíná na svou orientaci a snaží se panenku sbalit. To se mu však nedaří, neboť Maková panna je pěkná děvka a flirtuje kde s kým. Mnohem víc ji berou afričtí motýly a dokonce i jednou panu žaludovy pomáhala najít čepičku.
    Pohádku, ve které se sjíždí i sluníčko nenajdete na každém rohu. ;-)

na karnevale som vzdy bola Makova panenka, najlahsie sa to mame silo :)
    Tak motýl eunuch Emanuel fňukna první kategorie není to, co bych podstrkovala svému synovi :-)))
    svoa00 napsal(a):

Add Vanessa Taylor... to, jak vedou dějový linie, je sice konsensus mezi scénáristama, ale její přínos byl leda v tom, že tam dostala víc násilí. Neumím to přesně vysvětlit, ale nejvíc mě iritovalo setknání Robba a Talisy. Ani jeden z nich se nechová realisticky. A kolikrát jste už ve filmu nebo seriálu viděli držkatou holku, která tou držkatostí kluka zaujme? Kdyby to tak fungovalo, tak se chlapi perou u mojich dveří. Takže sorry, Vanesska by měla dostat padáka.

sem s takovou dívčinou :-))
    Můj bývalý se mě snažil zabít, když jsme se potkali, takže...já mám pro to též pochopení :))
    skelet napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Add Vanessa Taylor... to, jak vedou dějový linie, je sice konsensus mezi scénáristama, ale její přínos byl leda v tom, že tam dostala víc násilí. Neumím to přesně vysvětlit, ale nejvíc mě iritovalo setknání Robba a Talisy. Ani jeden z nich se nechová realisticky. A kolikrát jste už ve filmu nebo seriálu viděli držkatou holku, která tou držkatostí kluka zaujme? Kdyby to tak fungovalo, tak se chlapi perou u mojich dveří. Takže sorry, Vanesska by měla dostat padáka.

sem s takovou dívčinou :-))
    Je držkatá a držkatá....pohleďte na Byl jednou jeden král :-)) Scénář si psal Werich sám....a co Kateřina v Císařově pekaři, když ubalila tomu blběčkovi, co ji plácnul po zadku? A opět - Werich sobě sám.....
    A mimochodem - od 22 let jsem si nikdy na nedostatek ctitelů nemohla stěžovat, ba právě naopak....:(

edit - a co Čert a Káča? :-))
    ve 22 si začala nebo přestala být držkatá? :-D
    Jarla: Ve dvaadvaceti jsi šla na zvětšení prsou, že? :D
    ve 22 jsem se rozhodla být sama sebou a nesnažit se zapadnout do davu :-))
    Jarla: Ve dvaadvaceti jsi šla na zvětšení prsou, že? :D
    :D
    A mimochodem - od 22 let jsem si nikdy na nedostatek ctitelů nemohla stěžovat, ba právě naopak....:(
    Proč to zamračení? Jinak blahopřeji?
    Ve 22 jsem přestal kouřit:-) Blahopřeji Chmure
    Ne co se týče prsou - vždy jsem si vystačila s jedničkama :-))
    Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(
    Chmur napsal(a):

Ve 22 jsem přestal kouřit:-) Blahopřeji Chmure

Já začal..
    Jarla napsal(a):

Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(

treba sa naucit byt dostatocne odpudiva pre tych, o ktore zaujem nemas a extremne odpudiva pre tych, co chces, u mna to fungovalo na jednotku a teda ziadna Bardotka zo mna nie je
    Taky jsi na to přišla :-))
    Pořád píšeš o prsou? :-)
    Jarla napsal(a):

Sama sobě si vystačit není žádnej problém, jde o to , jestli s tím vystačili i jiní..... ;-)))
    Sama sobě si vystačit není žádnej problém, jde o to , jestli s tím vystačili i jiní..... ;-)))
    Tak Jarla tvrdí, že se na ni staly fronty:-) Tak zřejmě stačily.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.