Hra o trůny 2x09 - Černovoda
Stannisova flotila dorazila do Králova přístaviště a Lannisteři v čele s Tyrionem bojují o své životy.
Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall
Celou...
Číst celý článek zde
Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall
Celou...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ale môžeme to nechať tak a venovať sa tomu, v čom sa zhodneme.
v tom se taky neshodneme :-))
Takže na vypnutí mozku je nejlepší film na efekty, který má hlavu a patu. :-)
tak to ti nezavidim, protoze pri znalosti prostredi jakyhokoliv filmu pak musi kazdy clovek nadavat na nepresnosti, ktere nemaji hlavu a patu. :-)
Mozek nevypínat...vždycky se hodí :-) No měl bys někdy strávit nějaký čas u nás doma :-) Nebo u mých rodičů :-)) Ty diskuse jsou to nejzajímavější, když film stojí za drek...
No typickým příkladem jsou doktorský serialy a nadavani doktoru jaky jsou to kraviny... :-) No a takhle je to ale vsude.
(Abych zůstal v topiku, podotknul bych snad jen to, že 9. díl jsem neviděl.) :-)
U filmu si ráda zanadávám a manžel potom nadává, že nezvládá sledovat film i to, co říkám. :-)
Mám za sebou Spartaka, kde se asi inspirovali GoTem a založili si taky nevěstinec. Proti tomu je HBO čajíček pro děcka. :-)
A ani chápat nechci, protože z toho potom vznikají akorát přehypované zbytečnosti typu Drive.
(samozrejme, ze podpichujem)
Včera jsme se doma dívali na Černovodu a jen jsem zíral, jakého udělali ze Stannise zabijáka. Ne jen že je to ohnivý milovník ale i berserker. Jako jediný z celého vojska nepotřeboval přilbu. Je to frajer.
Kolikoli: Závidím všem, co dokážou dosáhnout zrakového a sluchové orgasmu...
Zrakového a sluchového orgasmu bylo dosáhnuto jen třikrát - u Fontány (několikrát :D), u Frídy a u Amélie z Montmartru :D.
Ako príklad uvediem film Van Helsing: Nikde som tam nenašiel žiaden hlboký druhý význam a nebolo treba rozmýšľať, ale bol dobre spracovaný dej, postavy a čo sa týka efektov, bolo to dobre urobené, nijako prehnané a navyše to nebol ten klasický hollywoodský koniec, ktorý je tak pekný, až sa vám z toho chce zvracať :)