Hra o trůny 2x09 - Černovoda

upraveno 25. května 2012 v 2. řada
Stannisova flotila dorazila do Králova přístaviště a Lannisteři v čele s Tyrionem bojují o své životy.

Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall

Celou...

Číst celý článek zde
11819202224

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. června 2012
    ááá skolióza! Tak to jsme tu křiváci dva.
  • upraveno 1. června 2012
    skoliozu mákaždý, skoro si říkám, že nemít skoliozu bude něco jako dosáhnout objektivity ve zpravodajství - obojí nejde, ale bylo by to hezký :-)
  • upraveno 2. června 2012
    Ty kráso,teď jsem si všiml,že jak končil ten díl tak tam na konci byl ten "rytíř květin"... Pfff už to spolu táhnou jo?

Na to že měl Renly 100 000 můžu,tak to hezky zmizlo. :D

Jo a nemáte někde nějaký odkazy či torrenty na hru v HD? Či lepší kvalitě? Na uložtu to nějak všechno záhadně zmizelo. :( Děkuji...
    Ty kráso,teď jsem si všiml,že jak končil ten díl tak tam na konci byl ten "rytíř květin"... Pfff už to spolu táhnou jo?

Jo a nemáte někde nějaký odkazy či torrenty na hru v HD? Či lepší kvalitě? Na uložtu to nějak všechno záhadně zmizelo. :( Děkuji...
    Tenhle díl byl opravdu epický. Bubny, divoký oheň, atmosféra... ale škoda toho řetězu. Nicméně díl to byl opravdu úžasný :)
    Lee: Loras chtěl přeci pomstít Renlyho smrt. Tak se přidal k Lannisterům. ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. června 2012
    Lee napsal(a):

Tá záhada sa volá Záhada porušovania zákona a to kúzlo vydali Posvätní Admini :D
    Jasný no... :D To mě docela štve,že v tom není přehled. Vždycky plácnou nějaký vysoký číslo a pak z toho nic není..

Kolikokoli: Jojo,to jsem si myslel,taky mě zajímá jestli nějaká armáda se přidala k Lanistům od toho Lorase kteří dřív byli Renlyho např..
    upraveno 2. června 2012
    Loras nemá armádu, ale jeho tatík, ten ,,nepodstatný" lord z Vysokej záhrady docela veľkú.. :) A bez nej by Lannisterovia prehrali na poslednú chvíľu s nimi dorazil Tywinko

... ten ,,nepodstatný" lord z Vysokej záhrady docela veľkú.. ..

To mě dostalo! :D
    ad řetěz: dozvěděla jsem se včera, že prý ho natočili a nakonec vystřihli. z toho vyplývá, že já, sarven a Krisa jsem neměli vidiny :-D
    brbr napsal(a):

ad řetěz: dozvěděla jsem se včera, že prý ho natočili a nakonec vystřihli. z toho vyplývá, že já, sarven a Krisa jsem neměli vidiny :-D

Doufám, že to pak půjde někde sehnat (bonusy na DVD...). Docela ráda bych to viděla. :)
    Cože? Copak to nestálo dost prachů na to, aby to v seriálu bylo? A proč to tam teda nedali místě těch soubojů na pevnině, co stejně byly průměrný?
  • upraveno 3. června 2012
    Předně děkuji, že jsme se od prsou dostali zpět k seriálu :-)

ad řetěz: já naopak čet rozhovor s Marshallem a řetěz prý od počátku nebyl v úvahách.
    Alek: aha, já jsem náhodou narazila na dva týpky, co se bavili o seriálu a prý tu řeťězovou scénu taky viděli. od nich taky mám, že ji vystřihli. tak nevím...... třeba je to součást nějaké větší celosvětové halucinace :-)
    týpci? Krisa a sarven? :-D

nedovedu si představit důvod vystřižení, kdyby do toho naházeli ty prachy :-)
    haha. právě,že nejlepší je, že jsem je předtím vůbec neznala (dělali jsme průvodce na muzejní noci, já v pravěku, oni ve 20. století :) neříkej mi, že tolik lidí vidělo scénu Tyrion chce po kovářích řetěz, kdyby neexistovala (a zas tak drahá být nemusela, o řetězu se tam jenom mluví)
    aha, já myslel scénu realizace řetězu v bitvě.
    ne, my jsem viděli Tyriona, jak chce po kovářích ukout řetěz, to je ta naše halucinace.
    Skupinová halucinace dobře popsaná jakožto vliv inkoustu olihně beznaděje...to jsou Greyjoyové...:-p
    Kdyby tam byl řetěz, zesílil by se význam Tyriona v této bitvě. Jenže na druhou stranu. Jak by se podařilo Stannisovi uprchnout z Králova přístaviště?
    upraveno 3. června 2012
    Ja som mal zase halucináciu so scénou s Allisterom ako je odmietnutý Tyrionom... Ale to asi nebolo v seriáli.. či?
    Ne-e.
    Sakra, čím se cpete, že vidíte tak zajímavé věci? Já chci taky! :D
    Mám dost podobný halucinace ... :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. června 2012
    Mě se jednou zdálo, že jsem na fesťáku u nějakého rybníka. Potkal Sophie Turner s Jackem Gleesonem. Přijeli do Čech si zapařit. Jsem s nimi hodil řeč. (I když anglicky neumím). A Pak jsem se už bohužel vzbudil. :-/
    Jasné, lebo Tyrionov význam v bitke bola malý, len naplánoval to s divokým ohňom, viedol výpad, ktorým odrazil útočníkov pri Blátivej bráne a vôbec velil celej obrane mesta. Bol to úplne nepodstatný človek :)
    Anglachel napsal(a):

Jasné, lebo Tyrionov význam v bitke bola malý, len naplánoval to s divokým ohňom, viedol výpad, ktorým odrazil útočníkov pri Blátivej bráne a vôbec velil celej obrane mesta. Bol to úplne nepodstatný človek :)

Tam jde hlavně o to, že v knize měl plán obrany s dokonalou fintou fň, v seriálu pořád seděl nad knihama, nic moc nevymyslel, vždyť i divoký oheň byl nápad Cersei (nebo Joffa). O jeho chovaní v bitvě myslím nikdo nepochybuje.
    Jasne a Cersei nebo joff by to osobně lili na hlavy utocniku z hradeb. Loď popřípadě řetěz, legolas Bronn to všecko má myslím na svědomí skřet.
    Moc to řešíte. Já jsem rád, že pro diváky neznalé předlohy dokázali aspoň ke konci řady vytvořit ten dojem, že to vedl Tyrion - takže bude v posledním dílu zřejmé jeho rozčarování.
    Alek napsal(a):

Moc to řešíte. Já jsem rád, že pro diváky neznalé předlohy dokázali aspoň ke konci řady vytvořit ten dojem, že to vedl Tyrion - takže bude v posledním dílu zřejmé jeho rozčarování.

ale mohli mu opravdu useknout nos :-(( rozhodně bych to brala víc než tu rozpůlenou hlavu v bitvě..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.