Mne sa proste zdá, že ten puknutý roh čo je teraz na juhu zvoláva alebo nejakým spôsobom ovplyvňuje Iných. Ono by malo logiku vyhlásiť: nefúkajte do toho, lebo sa zrúti vaša jediná ochrana pred temnotou a zimou - Zeď. Veď keby sa vedelo, že zatrúbenie zvoláva neporaziteľnú armádu, tak polovica kráľovstva stojí v rade aby si zatrúbila :-) Myslím, že ten roh ešte bude zaujímavý. Inak ten čo ovláda draky a má ho Victarion asi len draka zavolá a to predsa na konci poslednej knihy zvládla Danny aj bez rohu. Pravdepodobne Victarion naň zatrúbi len preto, aby ho draci spálili a Danny dostala jeho flotilu a konečne sa pohla z Merenu.
Mne to prišlo skôr tak, že ten kto trúbi má osud neistý, ale draci poslúchnu vlastníka rohu. V súčasnosti je to Euron, ale Victarion ho môže vykúpiť krvou.
Dračí jezdkyně bude jen Dany. Pochybuju, že v celém světě by byl někdo koho by draci nespálili. Ikdyž teď mě napadl ten velitel žoldáckého spolku Hnědý Benn toho měli draci docela rádi. A taky přiznal jakýsi příbuzenský vztah k Targaryenům.
Aha... :anxious: Náhodou by to ale bola pekná irónia, že akási vedľajšia postavička sa dostane na tak dôležitý post. GRRM by si z nás urobil dobrú srandu. Ale do príbehu to pasuje asi ako stredoveký pluh na výstavu moderného umenia.
@Gepeto OUaT sem netahej, jestli hodlaj zase z Reginy udělat villain postavu, tak ať už jdou do p*dele :D
někdy mám problém podívat se do zrcadla a říct si že se dívám na seriál o sněhurce a princi krasoňovi, jak řeší své každodenní problémy jako jsou kletby a adopce :D
Já přemýšlel jestli to s Aegonem není sprostej podvod, ale zase mi to nesedí k Varysovi, to by byl zbytečně velkej risk, sázet na nějaký vyrostlý mimino od kojný..
Uvidíme v seriálu, jestli herec co bude hrát malého gryfa bude jako herec neschopný, můžeme s velkou pravděpodobností tvrdit, že je pravý targaryen :D
Komentáře
Inak ten čo ovláda draky a má ho Victarion asi len draka zavolá a to predsa na konci poslednej knihy zvládla Danny aj bez rohu. Pravdepodobne Victarion naň zatrúbi len preto, aby ho draci spálili a Danny dostala jeho flotilu a konečne sa pohla z Merenu.
OUaT sem netahej, jestli hodlaj zase z Reginy udělat villain postavu, tak ať už jdou do p*dele :D
někdy mám problém podívat se do zrcadla a říct si že se dívám na seriál o sněhurce a princi krasoňovi, jak řeší své každodenní problémy jako jsou kletby a adopce :D
To mi nedělej. Ne, ne, ne. Žádné zašmodrchávání a další pokoutné linie. Aegon bude Blackfyre, nebo přinejhorším opravdu Rhaegarův syn, a basta!
Uvidíme v seriálu, jestli herec co bude hrát malého gryfa bude jako herec neschopný, můžeme s velkou pravděpodobností tvrdit, že je pravý targaryen :D