@pavel Haha, hennu používám i já. Doufám, že z něj neudělají zrzka... :-D Henna většinou chytá dočervena, ať si člověk na vlasy napatlá jakýkoliv odstín.
Napokon budú hlavy draka Aegon Let'ssay Targaryen, Brandon Stark (nie ten malý Bran, skutočný Branov strýko, ktorého odviedli ako malé dieťa do horských klanov) a Quentyn Martell (nie ten, čo zohrel, skutočný Quentyn, ktorého ako malého odviedli vychovávať do Braavosu).
Jedna hlava draka by mohol byť Victarion. Má ruku z ktorej sa dymí. Potom začne dymiť celý - zmení sa na ohňovzdorného a na roh zatrúby sám. Hop a je tu dračí ohňovzdorný jazdec :-)
no tak to by bolo bozie keby sme napokon zistili ze Valyrijci boli ako bran prevtelovaci. bran uviazany na drakovi a plne ho ovladajuci, to by bolo fakt fajn :-)
Ako Avatar. :-) Na začiatku filmu chlapík na vozíku rozpráva ako sa mu v kóme snívalo o lietaní a bumho, zrazu Toruk Makto :-) Nakoniec zistíme, že Bran je avatar a celá sága ice-fire je pokračovanie "kultového" filmu :-)
@Nevada Ospravedlńujem sa. Myslela som, že počet smajlikov dostatočne poukázal na to, že je to myslené ako žart. Nadviazala som len na predchádzajúci príspevok o tom, že je to ako z každého druhého fantasy filmu. Nemala so v úmysle akýmkoľvek spôsobom znevažaovať dotknuté dielo. Prepáč ak Ťa môj príspevok urazil.
Aegon není Targaryen, ale Blackfyre, případně ještě k tomu je potomkem nebo alespoň příbuzným Illyria nebo Varyse
Zajímalo by mě, na základě čeho, někdo vymyslel tuhle teorii. Hlavně to že není Targaryen.
Bral jsem to jako fakt. Přišlo mi, že Tyrion si tím byl docela jistý. V těch kapitolách z pohledu Jona Conningtona jsem neviděl nic, co by tohle naznačovalo (a on by to určitě věděl). A hlavně Varys neměl důvod lhát umírajícímu Kevanovi.
Já teda doufám, že se tohle nepotvrdí a že Aegon je skutečně Rheagarův syn a pravý král a usedne na železný trůn.
Aká je šanca je Sandor bude zástupca cirkvi proti Robertovi/Hore? Je dosť daleko a zároveň je to hľadaný človek. Všetky tie vraždy ktoré urobil Kusač a ten druhý boli hodené na neho. A podľa jeho popálenín ho ľahko spoznajú.
Kto teda bude tým zástupcom? Theodan? Je asi najvyššie postavený člen tej milície ale to neznamená že by musel byť šampiónom.
Napadol ma ten rytier ktorý ma skupinu 100 jazdcov (nikdy nie viac) tuším sa s ním rozprával Jaime? Vôbec si nepomínam na meno ale viem že tiež bol hlboko veriaci a bojom overený.
Alebo je tu ešte samozrejme Lancel. Tomu sa snívalo že ho zabije muž v bielom plášti, a ja si myslím že Róbert/Hora ten duel vyhrá. Ale zasa mi nedáva zmysel aby v boji využili takého "zajaca".
Komentáře
vlasy - nějaká hena, přírodní barva, daj tomu westeroský název, třeba jako oříškově hnědá - pozůstatky po khalasaru..
prostě vyberou jinej odstín než modrou..
Zajímalo by mě, na základě čeho, někdo vymyslel tuhle teorii. Hlavně to že není Targaryen.
Bral jsem to jako fakt. Přišlo mi, že Tyrion si tím byl docela jistý. V těch kapitolách z pohledu Jona Conningtona jsem neviděl nic, co by tohle naznačovalo (a on by to určitě věděl). A hlavně Varys neměl důvod lhát umírajícímu Kevanovi.
Já teda doufám, že se tohle nepotvrdí a že Aegon je skutečně Rheagarův syn a pravý král a usedne na železný trůn.
Kto teda bude tým zástupcom?
Theodan? Je asi najvyššie postavený člen tej milície ale to neznamená že by musel byť šampiónom.
Napadol ma ten rytier ktorý ma skupinu 100 jazdcov (nikdy nie viac) tuším sa s ním rozprával Jaime? Vôbec si nepomínam na meno ale viem že tiež bol hlboko veriaci a bojom overený.
Alebo je tu ešte samozrejme Lancel. Tomu sa snívalo že ho zabije muž v bielom plášti, a ja si myslím že Róbert/Hora ten duel vyhrá. Ale zasa mi nedáva zmysel aby v boji využili takého "zajaca".
Nikto iný mi nenapadá.