!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1116117119121122243

Komentáře

• upraveno 13. května 2014
  • @sveva
    vlasy - nějaká hena, přírodní barva, daj tomu westeroský název, třeba jako oříškově hnědá - pozůstatky po khalasaru..

prostě vyberou jinej odstín než modrou..
  • @pavel Haha, hennu používám i já. Doufám, že z něj neudělají zrzka... :-D Henna většinou chytá dočervena, ať si člověk na vlasy napatlá jakýkoliv odstín.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sveva Ja čakám, kedy mu na to niekto odpovie "Nemáme čo"
  • AvivAviv
    upraveno 13. května 2014
  • Zabil by dalšího Starka :-D
  • Pozor Georgi, aby se ti neminuli...
  • @kojotman: Tuhle výhrůžku nemůže používat donekonečna, tolik jich nemá...
  • @Jay Tak si nějaké připíše :twisted:
  • ...a pak je zabije :spike:
  • @LordStark: to říká ten pravej... :-P
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Napokon budú hlavy draka Aegon Let'ssay Targaryen, Brandon Stark (nie ten malý Bran, skutočný Branov strýko, ktorého odviedli ako malé dieťa do horských klanov) a Quentyn Martell (nie ten, čo zohrel, skutočný Quentyn, ktorého ako malého odviedli vychovávať do Braavosu).
  • Jedna hlava draka by mohol byť Victarion. Má ruku z ktorej sa dymí. Potom začne dymiť celý - zmení sa na ohňovzdorného a na roh zatrúby sám. Hop a je tu dračí ohňovzdorný jazdec :-)
  • To znie celkom zaujímavo a nie tak úplne uletene. Victarion by bol povahovo úplná katastrofa, iba by drancoval, ale predpoklady na dračie sedlo má.
  • no tak to by bolo bozie keby sme napokon zistili ze Valyrijci boli ako bran prevtelovaci. bran uviazany na drakovi a plne ho ovladajuci, to by bolo fakt fajn :-)
  • Jj presne ako z kadého druhého trápneho a gýčového fantasy to by bolo fakt fajn
  • Ako Avatar. :-) Na začiatku filmu chlapík na vozíku rozpráva ako sa mu v kóme snívalo o lietaní a bumho, zrazu Toruk Makto :-) Nakoniec zistíme, že Bran je avatar a celá sága ice-fire je pokračovanie "kultového" filmu :-)
  • A ty řeči o Tolkienovi byli jen mlžení viďte... :-P
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Ospravedlńujem sa. Myslela som, že počet smajlikov dostatočne poukázal na to, že je to myslené ako žart. Nadviazala som len na predchádzajúci príspevok o tom, že je to ako z každého druhého fantasy filmu. Nemala so v úmysle akýmkoľvek spôsobom znevažaovať dotknuté dielo. Prepáč ak Ťa môj príspevok urazil.
  • Aegon není Targaryen, ale Blackfyre, případně ještě k tomu je potomkem nebo alespoň příbuzným Illyria nebo Varyse

Zajímalo by mě, na základě čeho, někdo vymyslel tuhle teorii. Hlavně to že není Targaryen.

Bral jsem to jako fakt. Přišlo mi, že Tyrion si tím byl docela jistý. V těch kapitolách z pohledu Jona Conningtona jsem neviděl nic, co by tohle naznačovalo (a on by to určitě věděl). A hlavně Varys neměl důvod lhát umírajícímu Kevanovi.

Já teda doufám, že se tohle nepotvrdí a že Aegon je skutečně Rheagarův syn a pravý král a usedne na železný trůn.
  • Ja tiež dúfam, že to bude Targaryen. Síce sa tam zjavil dosť nečakane, ale bolo by pekné, keby bol tým, za o ho označujú.
    Naposled se to probíralo v diskuzi http://www.icefire.cz/forum/discussion/51610/draci-dynastie-urozeni-bastardi-aegona-iv-ice-fire/p1 (až příspěvky pod obrázky) a probíralo se to několikrát určitě i v téhle diskuzi.
  • Aká je šanca je Sandor bude zástupca cirkvi proti Robertovi/Hore? Je dosť daleko a zároveň je to hľadaný človek. Všetky tie vraždy ktoré urobil Kusač a ten druhý boli hodené na neho. A podľa jeho popálenín ho ľahko spoznajú.

Kto teda bude tým zástupcom?
    Theodan? Je asi najvyššie postavený člen tej milície ale to neznamená že by musel byť šampiónom.

Napadol ma ten rytier ktorý ma skupinu 100 jazdcov (nikdy nie viac) tuším sa s ním rozprával Jaime? Vôbec si nepomínam na meno ale viem že tiež bol hlboko veriaci a bojom overený.

Alebo je tu ešte samozrejme Lancel. Tomu sa snívalo že ho zabije muž v bielom plášti, a ja si myslím že Róbert/Hora ten duel vyhrá. Ale zasa mi nedáva zmysel aby v boji využili takého "zajaca".

Nikto iný mi nenapadá.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.