!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1230231233235236243

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
  • Tiež mám tú chvíľu rada. A páči sa mi, že je to zároveň predzvesť diania budúceho. Celkovo sú zlovlci a ich vzťah k Starkovcom výborný prvok.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 8. října 2017
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. října 2017
  • Neviem si spomenúť, či sme už o tom debatovali, takže ak hej, tak sorry, ak nie, poďme sa zaoberať teóriou, že...

Varys je mužom bez tváre.
    Ano, je to jedna z méně probíraných teorií. Já o tom pochybuju, protože když je popisován v převleku, tak vypadá pořád stejně a jedná se přitom spíš o maskování s pomocí hereckých propriet. Někde ve Hře se dokonce přímo píše, že jizvu na obličeji má namaskovanou.
  • Pravda, ale nemusí sa to vylučovať. A vyvoláva to zaujímavé otázky ohľadom agendy tejto organizácie.
    Nemusí. Ale připadá mi nepravděpodobné, že by se složitě maskoval a k tomu stále stejně (nebo podobně), když může jednoduše změnit tvář.
    Jaké otázky? Povídej :)
  • No jo, ale pokud si dáva jenom make up tak nikdo nebude čekat, že by k tomu byl i Betvárej. Make up vysvětluje hodně a tak už nikdo nebude hledat nic jiného. Tedy kromě jedné slovenské čitatelky, jež se neví dočkat Vychru...
    Beztvárnici mali prsty v skaze Valýrie. Varys zabíja ľudí, aby pomohol ríši a celé je to také zaujímavé, pretože Aerysovi II našepkával veci, ktoré eskalovali krízu, teraz však zároveň robí podivné machinácie s Aegonom a donedávna i s Dany a niekto niekde premýšľal, či Mnohotvárí nesúvisí s Veľkým Iným, čo sa mne osobne nezdá, ale celú tú likvidáciu Valýrie by to vrhalo do nového svetla. A bolo by úžasné spojiť Aryinu linku s Varysom.
  • Na tohle jsem zaponěla.
  • upraveno 11. ledna 2018
    Je vážně Jon Snow Targeryen?
    Pokud si dobře pamatuji tak ještě v první knize, když Jon zachraňoval Mormota tak si spálil ruku. A když to srovnám s Dany tak ta vydržela v klídku i Drogonův oheň i když ji vyskákalo pár puchýřů.
    EDIT
    PPS: Samozřejmě asi to není vlastností všech Targeryenů. Třeba Viserys by to pravděpodobně nevydržel, ale není to nijak dokázané, přece jenom vylít někomu roztavené zlato na hlavu je trochu jiné.
  • Nič nie je isté. Ja sa prikláňam tvrdeniu, že má Targaryensku krv, ale neviem o tom, že by to bolo v knižkách potvrdené.
    Myslím, že aj ako Targ by sa mohol popáliť. Možno je táto odolnosť dokonca niečo, čo sa musí nejak aktivovať a v čase boja so zombíkom ju ešte aktivovanú nemal, kým Dany počas svojich eskapád už hej. Mohlo by to súvisieť s tým snom, čo mala v Hre, po ktorom sa jej už fungovalo k khalasare lepšie, než predtým.
    Pokud vím, Martin vysvětlil Dannyino přežití jako výjimečný zázrak, který nemá obdoby. A co se týče Jona jako Targaryena, pokud vím, tak několik jeho předků dračí oheň zahubil, tudíž targaryenská krev očividně není nějakou pojistkou proti shoření. A že má dračí krev, důkazů už bylo spoustu. Nevidím důvod, proč ne.
    upraveno 11. ledna 2018
  • Odkázala som ho sem ja, pretože otázka sa týkala kníh, takže druhá časť výčitky by už nemala byť adresovaná jemu.
    Ale měla.
  • Děkuji Aviv :) ale je to moje chyba :) nečetl jsem před Tim pravidla. Takže se omlouvám. A Nevadě Děkuji za upozornění a poslaný odkaz na pravidla :)
  • Lidi takhle mne neděste vidím 7 příspěvků a srdce mi poskočí radostí že je tu další kniha nebo kapitola :D
    @p1e9t9r2 v topicu o teoriích? Simtě...
  • Nejaké nápady čo porába Brynden Černá ryba a co ho čeká v budoucnu?
  • upraveno 20. července 2018
    @Aviv Tak jsou dvě dějové linky, ve kterých by jeho přítomnost měla smysl. První je interakce s UnCat a druhá je s Edmurem. Vsadila bych si na to první, možná v šesté knížce pomůže Jaimemu a Brienne.
  • Taky myslím, že Éďu vysvobozovat nebude, spíš prohovoří neteři do duše a jako jo, další setkání s Královrahem bude jen a jen lahodní. Taky bychom mohli v jeho závěsu najít Maege a Robbuv závět.
    @Aviv Nebo bude prolog z jeho pohledu. Kdo ví... :-k
  • Né! Brynden ještě nesmí umřít! Ale stát by se to mohlo, to uznávam. Co by ho kruci dostalo?
    upraveno 21. července 2018
    @Aviv Freyové, Lannisterové, bandit, šlupka od banánu. ... Pro muž na útěku existuje milion cest, jak umřít
  • Takto by ho predsa nevyplýtval. Niečo signifikantné pre budúci dej. :D
    @Aviv Pokud Martin s Černou rybou netrolí (a ta možnost tu pořád je) pravděpodobně vytáhne z klobouku Robbovo dítě, už se s touhle možností tady spekulovalo tisíckrát a je zde velká možnost, že Jeyne Westerling představená Jaimemu je ve skutečnosti její starší sestra (postavené na tom, že měla být velmi krásná a Jaimemu moc nepřišla, což může být a nemusí být postavené na osobních preferencích)
    upraveno 20. července 2018
    Ale myslím si, že teď je nejpravděpodobnější teorie, že sága skončila smrtí sera Kevana Lannistera :twisted:
  • Heretik! Upáliť!!! :onfire:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.